Bildirim
pc yi zmanlı kapatma programı buyrun (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu arada üyelik sırasına nerden bakılıyo? _____________________________
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011) -
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
quote:
Orjinalden alıntı: radyasyo_N
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
quote:
Yahu nerden bilecem 5 mb olduğunu ben rapid pre'ye ihtiyaç duyupta alıp kullanmışım?
Afedersin ama hakikaten radyasyona aşırı maruz kalmışsın sen. Bilmediğin konuda ne diye ahkam kesiyorsun ki?
Yok hocam yazdım çok topic açıldı diye önceki en son topicde de adamı yerden yere vurdular 96 kb idi yanlış hatırlamıyorsam dosya. Bu bir arkadaşın bedava rapid pre verdiği topicti. Dediğim gibi üslubu bana pazarlamacılara benzeyince.. İmza güzelmiş bu arad
Özür dile. Rezil bir durumdasın. Yılın gafıdır bu. Ama hala direniyorsun. Özür dilemek bir erdemdir. Önemli olan özür dilemeni gerektirecek şeyi yapmamak. İş işten geçti artık. Hatanı kabullen. Bu senden birşey eksiltmez. Aksine değerin artar.
Yılın gafıda olsa, forumun gelmiş geçmiş en büyük gafıda olsa da bana 'sizin gibiler anlamaz' lafını bir açıklasın. Ondan sonra özür dilemesini de biliyoruz. Yoksa bu forumda gaf mı yapmadık, rezil mi olmadık daha önce
edit : KaraDeluq nickin üzerine gel ve explorerde sol alt köşedeki numaralara bak
neyse özür beklemiyorum artık .... umarım konu silinmezde arada sırada açmış olduğun konularda hatırlatırım sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Ağustos 2008; 4:26:16 >_____________________________ SAMSUN_ATAKUM(: uozq??? ??? ??? züp s??? ?zıq -
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
Radrasyo_N
Ne oldu ses gelmiyor?
Nihat kardeşim böylelerine bakma sen koy rapid linkini tekrar.Bunun gibiler için kaldırman doğru değil.
radyasyo_N'u rencide etmek istemiyorum. Eğer öyle bir amacım olsa ilk mesajımda isteğime ulaşırdım.
Yani ses gelmiyorsa hoparlör falan kısıktır. Yanlışlık olmasın.
quote:
Yılın gafıda olsa, forumun gelmiş geçmiş en büyük gafıda olsa da bana 'sizin gibiler anlamaz' lafını bir açıklasın. Ondan sonra özür dilemesini de biliyoruz. Yoksa bu forumda gaf mı yapmadık, rezil mi olmadık daha önce
Aşırı tepki gösteriyorsun bence.
"Sizin gibiler" derken eminim ki emeğe saygısı olmayanları kasdetmiştir. Sen böyle birisi değilsin. Şovunu yapıp kenara geçecektin ama işler planladığın gibi yürümedi.
Neyse siz artık kardeş kardeş anlaşın.
Kırgınlığa gerek yok.
Rapidmiş, uploaded'miş, sorun değil bence.
Puansa puan. Değmez. :)_____________________________
-
Program güzelmiş,ayrıca tartışma boşyere çıkarılmış.190kb ile rapid puan mı kasılır
_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
quote:
Orjinalden alıntı: nihat1551
sizin gibiler : herşeyin altında bişey arayanlar = herşeyi bir menfaat için yapıyor sananlar
açıklayıcı oldu sanırım
edit : KaraDeluq nickin üzerine gel ve explorerde sol alt köşedeki numaralara bak
neyse özür beklemiyorum artık .... umarım konu silinmezde arada sırada açmış olduğun konularda hatırlatırım sana
saol kardeşim teşekkürler
imza süper
_____________________________ NİSSAN QASHQAİ 1.6 DCİ BLACK EDİTİON X-TRONİCMEGANE 3 1.5 DCİ DİNAMİK PREMİUM PACKDh 2006 ÜyeleriUludag Üniversitesi-iktisatHP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88 -
quote:
sizin gibiler : herşeyin altında bişey arayanlar = herşeyi bir menfaat için yapıyor sananlar
açıklayıcı oldu sanırım
Yok hocam kusura bakma hatalıyım özür dilerim.
@Replica_Gun_Snatch Anladım hocam keşke konunun başında gelseydin de uzamasaydı ne diyeyim
Ayrıca @CatSK nickli arkadaş Gs'li olduğu için yapıyor bunları dokunma bırak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 17 Ağustos 2008; 5:10:41 >_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: SonsuzaRaP
@Replica_Gun_Snatch
imza süper
ama o gruplara ait hiç link yok
_____________________________ -
quote:
quote:
açıklayıcı oldu sanırım
@Replica_Gun_Snatch Anladım hocam keşke konunun başında gelseydin de uzamasaydı ne diyeyim
Ayrıca @CatSK nickli arkadaş Gs'li olduğu için yapıyor bunları dokunma bırak konuşur konuşur susar o
Ben fanatizm yapmam.Benim en iyi arkadaşlarım Fenerbahçelidir
Adamı boşu boşuna suçladın ve hala kendini haklı çıkarmaya çalıştığın için yazdım.Ve sen hala insanlara sataşma peşindesin.
radyasyo_N da özür dileme erdemini göstermiş. Hayırlı sabahlar herkese.
quote:
quote:
quote:
açıklayıcı oldu sanırım
Ayrıca @CatSK nickli arkadaş Gs'li olduğu için yapıyor bunları dokunma bırak konuşur konuşur susar o
Ben fanatizm yapmam.Benim en iyi arkadaşlarım Fenerbahçelidir
Adamı boşu boşuna suçladın ve hala kendini haklı çıkarmaya çalıştığın için yazdım.Ve sen hala insanlara sataşma peşindesin.
Herhangi bir dosya yetiyor sanıyordum ciddi ciddi
Ayrıca neden insanlara sataşmanın peşinde olayım ki. En kötü futbol bölümünde ateşli bir fb-gs tartışmasına girer 4 günümü paşa paşa yatarım
Konuşur konuşur susar falan diyince.Neyse uzatmanın manası yok yanlış anlaşılma olmuş.
'bunun gibiler' ve 'ses gelmiyor' gibi terimlerden sonra teşekkür etmeyecektim herhalde
Neyse kin tutmam olan oldu
gereksiz tepkiler olmuş konuda.neyse sağlık olsun.güzel program, sağolasın..
rapid puanı kasmaya devam
_____________________________ SAMSUN_ATAKUM(: uozq??? ??? ??? züp s??? ?zıq -
http://www.inndir.com/program.php?id=35551
burdan indirelim daha iyi bu program
Shutter çok fonksiyonlu bir bilgisayar kapatma programıdır. Kullanışlı görünümü ile birçok özelliğe sahiptir. Çeşitli durumlarda siz istediğiniz zaman bilgisayarınızı otomatik olarak kapatır. Size sadece ayarlaması kalıyor.
Bilgisayarınızı ayarladığınız süreye göre, Winamp'ta dinlediğiniz şarkılar bitince, işlemci uzun süre düşük seviyede kullanıldığında, dizüstü bilgisayarınızın pili bitmek üzere olduğunda, tüm pencereler kapatılınca, işlemler durduğunda otomatik olarak kapatır. Ayrıca bu programın tek görevi bilgisayarı kapatmak değildir. Ayarladığınız duruma göre yeniden başlatabilir, beklemeye alabilir, uyutabilir, ekranınızı kapatabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterHungry -- 20 Ağustos 2008; 14:35:36 >_____________________________
-
quote:
konunun yeri değişmezse sevinirim daha çok kişi faydalansın
Birtek akıllı senmi kaldın dünyada. Okadar post kasmışsın daha konunun nerede olduğunu anlayamamışsın._____________________________ 
Sözler yerine kaba kuvvet, kullanılabilse de;… …kelimeler kudretini hep koruyacaktır. Kelimeler anlama ulaşmanın yollarını ve… …dinleyenlere hâkikatin telaffuzunu gösterir. -
Pc kapatma ile ilgili bir sürü program var gugul amcaya danışmanız yeterli...
_____________________________ ADLARIYLA GÜNEŞİ YÜKSELTENLER Ben birşey tavsiye edeceksem..Önce kendim denerim..Eğer gerçekten sorun yoksa tavsiye etmeye devam ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki