Şimdi Ara

pc yi zmanlı kapatma programı buyrun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihat kardeşim böylelerine bakma sen koy rapid linkini tekrar.Bunun gibiler için kaldırman doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 17 Ağustos 2008; 4:17:33 >

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

Yahu nerden bilecem 5 mb olduğunu ben rapid pre'ye ihtiyaç duyupta alıp kullanmışım?

Afedersin ama hakikaten radyasyona aşırı maruz kalmışsın sen. Bilmediğin konuda ne diye ahkam kesiyorsun ki?

Yok hocam yazdım çok topic açıldı diye önceki en son topicde de adamı yerden yere vurdular 96 kb idi yanlış hatırlamıyorsam dosya. Bu bir arkadaşın bedava rapid pre verdiği topicti. Dediğim gibi üslubu bana pazarlamacılara benzeyince.. İmza güzelmiş bu arad

Özür dile. Rezil bir durumdasın. Yılın gafıdır bu. Ama hala direniyorsun. Özür dilemek bir erdemdir. Önemli olan özür dilemeni gerektirecek şeyi yapmamak. İş işten geçti artık. Hatanı kabullen. Bu senden birşey eksiltmez. Aksine değerin artar.

Yılın gafıda olsa, forumun gelmiş geçmiş en büyük gafıda olsa da bana 'sizin gibiler anlamaz' lafını bir açıklasın. Ondan sonra özür dilemesini de biliyoruz. Yoksa bu forumda gaf mı yapmadık, rezil mi olmadık daha önce

• sizin gibiler : herşeyin altında bişey arayanlar = herşeyi bir menfaat için yapıyor sananlar

açıklayıcı oldu sanırım

edit : KaraDeluq nickin üzerine gel ve explorerde sol alt köşedeki numaralara bak

neyse özür beklemiyorum artık .... umarım konu silinmezde arada sırada açmış olduğun konularda hatırlatırım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Ağustos 2008; 4:26:16 >

Orjinalden alıntı: CatSK

Radrasyo_N

Ne oldu ses gelmiyor?

Nihat kardeşim böylelerine bakma sen koy rapid linkini tekrar.Bunun gibiler için kaldırman doğru değil.

radyasyo_N'u rencide etmek istemiyorum. Eğer öyle bir amacım olsa ilk mesajımda isteğime ulaşırdım.
    Yani ses gelmiyorsa hoparlör falan kısıktır. Yanlışlık olmasın.

quote:

Yılın gafıda olsa, forumun gelmiş geçmiş en büyük gafıda olsa da bana 'sizin gibiler anlamaz' lafını bir açıklasın. Ondan sonra özür dilemesini de biliyoruz. Yoksa bu forumda gaf mı yapmadık, rezil mi olmadık daha önce

Aşırı tepki gösteriyorsun bence.
    "Sizin gibiler" derken eminim ki emeğe saygısı olmayanları kasdetmiştir. Sen böyle birisi değilsin. Şovunu yapıp kenara geçecektin ama işler planladığın gibi yürümedi.

Neyse siz artık kardeş kardeş anlaşın.
    Kırgınlığa gerek yok.
    Rapidmiş, uploaded'miş, sorun değil bence.
    Puansa puan. Değmez. :)

• Program güzelmiş,ayrıca tartışma boşyere çıkarılmış.190kb ile rapid puan mı kasılır

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

sizin gibiler : herşeyin altında bişey arayanlar = herşeyi bir menfaat için yapıyor sananlar

açıklayıcı oldu sanırım

edit : KaraDeluq nickin üzerine gel ve explorerde sol alt köşedeki numaralara bak

neyse özür beklemiyorum artık .... umarım konu silinmezde arada sırada açmış olduğun konularda hatırlatırım sana

saol kardeşim teşekkürler

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)
  • @Replica_Gun_Snatch

imza süper
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • quote:

sizin gibiler : herşeyin altında bişey arayanlar = herşeyi bir menfaat için yapıyor sananlar

açıklayıcı oldu sanırım

Yok hocam kusura bakma hatalıyım özür dilerim.

@Replica_Gun_Snatch Anladım hocam keşke konunun başında gelseydin de uzamasaydı ne diyeyim Ayrıca @CatSK nickli arkadaş Gs'li olduğu için yapıyor bunları dokunma bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 17 Ağustos 2008; 5:10:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SonsuzaRaP

@Replica_Gun_Snatch

imza süper

ama o gruplara ait hiç link yok

quote:

açıklayıcı oldu sanırım

@Replica_Gun_Snatch Anladım hocam keşke konunun başında gelseydin de uzamasaydı ne diyeyim Ayrıca @CatSK nickli arkadaş Gs'li olduğu için yapıyor bunları dokunma bırak konuşur konuşur susar o

Ben fanatizm yapmam.Benim en iyi arkadaşlarım Fenerbahçelidir Adamı boşu boşuna suçladın ve hala kendini haklı çıkarmaya çalıştığın için yazdım.Ve sen hala insanlara sataşma peşindesin.

• Sağol paylaşımın için nihat. Baya işime yarayacak bu program.

Tüm mesajları okudum sonunda anlaşabilmişsiniz. radyasyo_N da özür dileme erdemini göstermiş. Hayırlı sabahlar herkese.

quote:

quote:

açıklayıcı oldu sanırım

@Replica_Gun_Snatch Anladım hocam keşke konunun başında gelseydin de uzamasaydı ne diyeyim Ayrıca @CatSK nickli arkadaş Gs'li olduğu için yapıyor bunları dokunma bırak konuşur konuşur susar o

Ben fanatizm yapmam.Benim en iyi arkadaşlarım Fenerbahçelidir Adamı boşu boşuna suçladın ve hala kendini haklı çıkarmaya çalıştığın için yazdım.Ve sen hala insanlara sataşma peşindesin.

Herhangi bir dosya yetiyor sanıyordum ciddi ciddi Ayrıca neden insanlara sataşmanın peşinde olayım ki. En kötü futbol bölümünde ateşli bir fb-gs tartışmasına girer 4 günümü paşa paşa yatarım

• Konuşur konuşur susar falan diyince.Neyse uzatmanın manası yok yanlış anlaşılma olmuş.

Konuşur konuşur susar falan diyince.Neyse uzatmanın manası yok yanlış anlaşılma olmuş.

'bunun gibiler' ve 'ses gelmiyor' gibi terimlerden sonra teşekkür etmeyecektim herhalde Neyse kin tutmam olan oldu

burdan indirelim daha iyi bu program

Shutter çok fonksiyonlu bir bilgisayar kapatma programıdır. Kullanışlı görünümü ile birçok özelliğe sahiptir. Çeşitli durumlarda siz istediğiniz zaman bilgisayarınızı otomatik olarak kapatır. Size sadece ayarlaması kalıyor.

Bilgisayarınızı ayarladığınız süreye göre, Winamp'ta dinlediğiniz şarkılar bitince, işlemci uzun süre düşük seviyede kullanıldığında, dizüstü bilgisayarınızın pili bitmek üzere olduğunda, tüm pencereler kapatılınca, işlemler durduğunda otomatik olarak kapatır. Ayrıca bu programın tek görevi bilgisayarı kapatmak değildir. Ayarladığınız duruma göre yeniden başlatabilir, beklemeye alabilir, uyutabilir, ekranınızı kapatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterHungry -- 20 Ağustos 2008; 14:35:36 >

• quote:

konunun yeri değişmezse sevinirim daha çok kişi faydalansın

Birtek akıllı senmi kaldın dünyada. Okadar post kasmışsın daha konunun nerede olduğunu anlayamamışsın.

Sözler yerine kaba kuvvet, kullanılabilse de;… …kelimeler kudretini hep koruyacaktır. Kelimeler anlama ulaşmanın yollarını ve… …dinleyenlere hâkikatin telaffuzunu gösterir.
  • Pc kapatma ile ilgili bir sürü program var gugul amcaya danışmanız yeterli...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.