Şimdi Ara

Pc yi yumrukladım ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10ytl veremiyorsan o zaman 55ytl ver FSP 350watt al

Yani o kadar alternatif sunduk 10ytl daha ver taksit yap borç al bişiler yap

Ama Lc 420watt al
  • quote:

Orjinalden alıntı: megasid

Ben bi kere daha sert bi yumruk atmıştım pc ye az daha windowsu göçertiyordum

yok daha neler hoca benim pc ye d bi format atıwersen iki yumrukta

• o ses kesin hard diskinden geliyordur çünkü ...........
  • Milletçe başvurduğumuz klasik bir cahilce yöntem.Hani eskiden siyah beyaz tv lere yapılan kulaktan kulağa yayılan bir hadise.
    Bence bu hareketi yaptıktan sonra "bişey olmuşmudur" diye sormak anlamsız.Buna göre teknik servisdekiler boks eğitimi almalı ve boks eldiveni ile tamir yapmalı.Vurmayalım vurdurmayalım arkadaşlar sonra böyle bişey olmuşmudur diye yana yana forumlarda sorar dururuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

10ytl veremiyorsan o zaman 55ytl ver FSP 350watt al

Yani o kadar alternatif sunduk 10ytl daha ver taksit yap borç al bişiler yap

Ama Lc 420watt al

İyi 10 ytl daha buluruz artık ... Lc 400w lerin fiyatı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WanDoGa

o ses kesin hard diskinden geliyordur çünkü ...........

hdd samsung,geleceğini pek sanmam ama ondan gelseydi ve ses kesilmeseydi pc yi parçalardım herhalde

Ayrıca Codegen 500w lerin fiyatı neden o kadar düşük diğer markalara göre ...??? Yeni çıkan codegenlerin kalitesi nedir ???

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgaaksu84

yoo sadece bak bi psunun fanı dönüyormuu

Psu fanı dönüyor nasıl anladınız diye sorarsanız psu nun fanının olduğu yere demir çubuk soktum çaaat diye ses geldi demekki dönüyormuşşş Ama inşallah fan kırılmamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quote:

Pc yi getir ben gerekeni yaparım

• quote:

quote:

quote:

mega. çaattt diye vurup güzel bi de yumruk attığnı söylüyosun.
    powerin fanına demiri de sokan sensin.
    gel biz seni ringlere alalım.
    yahu bari fanı bi kağıtla kontrol etseydin............onu kurtarırdık belki..allah seni de güldürsün inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: metin abi

quote:

quote:

quote:

mega. çaattt diye vurup güzel bi de yumruk attığnı söylüyosun.
    powerin fanına demiri de sokan sensin.
    gel biz seni ringlere alalım.
    yahu bari fanı bi kağıtla kontrol etseydin............onu kurtarırdık belki..allah seni de güldürsün inşallah

inşallah amin...

• benim kasanın fanıda bazen ugultulu ses yapıyor bir kaç kez vuruyorum darbeyi ses mes kalmıyor
  • ooooo sagdece yumruklayan ben degilmişim eski pc ye bi yumruk attım aankart catladı kasa yamuldu daha da ileri gittim 5 kattan asagıya attım acayip sinir war bende kendi kendime kızıyorum bu huyum yüzünden ama kendimi tutmayı beceremedim aman olsun daha sonra anakart haric diger parcaları satıp yeni pc aldı amca oglu (sagolsun ) güc kaynagına gelince LC power 420 w aldı arkadasım cook harika bir cihazıdı ben cok beyendim sanada tavsiye edrim 65 tl 10 tl yi sorun yapma eskisini sat bi numara yap işte LCpower güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavuti -- 6 Mayıs 2006; 18:43:55 >
  • klasik türk adeti çalışmayan cihaz yumruklanır
    aslında bende bilgisayar dışında bütün cihazlara şiddet uyguluyorum yoksa söz dinlemiyolar
  • 2 codegonda bu olayı gördüm.birisi benim güç kaynagının fanı. sanki bir yere sürtünüyormuş gibi ses yapıyordu.kasayı açtım birşey yok,güç kaynagını söktüm çıkardım açtım içini çalıştırdım baktım fan bir yere sürtünmüyor;ses de çıkarmıyor.güç kaynagını kasaya oturtunca ses başlıyordu.sonra güç kaynagının vidalarını gevsettim kasanın arkasından. ince bi ayar yapınca gitti ses.ama bidahi açışta gene ses başlıyordu.bilgisayarı açtıktan sonra tam alışmıştım elime tornavida alıp vidaların bazısını sıkmaya bazısını gevsetmeye bir gün ses tamamen gitti.O gün bugundur bilgisayarın arkasındaki vidalarla ugrasmıyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

klasik türk adeti çalışmayan cihaz yumruklanır
    aslında bende bilgisayar dışında bütün cihazlara şiddet uyguluyorum yoksa söz dinlemiyolar
    bütün boksör ler ve şiddet taraftarları foruma toplaşmış
  • SENİ GERGİN GÖRDÜM BUGÜN YAWWW..
  • O da bir şey mi?Ben sinirlendiğimde kasayı duvara fırlatmıştım ve sadece kasa parçalandı.İçindekilere bişeycik olmadı.
  • Merhaba,

Cihazlara yumruk atan, fanlara cubuk sokan bu zihniyetle siz daha çok sorun yaşarsınız.

Siz o PC leri satın, kas gücüne dayalı uğraşlar bulun kendinize...

Tşk,

Hicks
  • Saldırın pc ye hhıııaaaaaaaaaa pat küt çat baaaaammmm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaaksu84

yoo sadece bak bi psunun fanı dönüyormuu

Psu fanı dönüyor nasıl anladınız diye sorarsanız psu nun fanının olduğu yere demir çubuk soktum çaaat diye ses geldi demekki dönüyormuşşş Ama inşallah fan kırılmamıştır

ya fan kırıldıysa sen genede bi bakıver içine

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.