Şimdi Ara

Pc yi yumrukladım ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim eski psu da traktör gibi ses çıkartıyordu arasıra vuruyordum kısa süre de olsa düzeliyordu.
    Bu olay genelde PSU fazla tozlandığında olur.
    Bir kompresörle hava verilebilir veya içi açılarak tozlar temizlenebilir.

Ben son psu mu küvette yıkıyordum.Sonra 1 hafta kurutup yedeğe alıyordum.2. si de vardı çünkü.Ama size önermem.Çok riskli bir iş.Benim pc çok eski olduğundan önem vermiyordum.

Ek olarak Everest 400 watt psu orta seviyedeki sistemler için yeterlidir.20 ytl civarına alınabilir.Ben Boytaş'tan almıştım Karşıyaka' da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 7 Mayıs 2006; 15:34:24 >
  • benim bu güne kadar edindiğim tüm kasaları ön kısmı kırılmıştır
    bir defa cd rom okumayınca cd elimde kaldı cdrom kızağı duvara vurdu cdrom kasadan 2 cm dışarı çıktı
    olur böyle şeyler alışırsın
  • Vay anam vay anladım simdi kurtlar vadisi neden bu kadar tutuldugunu ya biz türk milleti neymişiz be duvara atanlar benim gibi camdan atanlar aman olsun cana bir sey olmasında ....
  • yaw bu ne ya simdi düsünüyomm da benim psu da cok ses cikariyo vursammi acaba

• kızını dövmeyen dizini döver derler ama siz bunu bilgisayara da uygulamışsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cool_Drive

kızını dövmeyen dizini döver derler ama siz bunu bilgisayara da uygulamışsınız

ayrıca bi kasanın kapağını açmaya neden bu kadar çok üşeniyon?
  • Siz gene az yapmışsınız benim eski sistem 2-3 kere üstüste takıldı ram ekleyince; o hızla söktüm kabloları aynen camdan aşağı
    Bereket bizim bahçenin çimlerine düşmüş hafif iniş 2. kattan
  • megasid nbr
  • Şiddete hayır
  • 1. si elektronik parçalarda vurma sarsma gibi ektiler pek çözüm yolu olmuyor
    2. si ise konuyu açan arkadaşım 4-5 kere 2-3 dk aralıklarla mesaj atmış...hepsini bir yerde toplasaydın çok daha iyi olurdu..ayrıca yumlukladın ve çalışıyorsa sorun yok....yumlukladın çalışıyor ve şimdide pişman oldunda konu mu açıyorsun
  • yau ne kadar geyik dönmüş helal valla

• Ben geçen NFSdeki 30dk polisten kaçma görevini bitirdim tam saklanırken oyun hata verdi.Klavyeye çok pis vurdum tuşları fırladı.Bi de printer var baskı falan yapmıyo kartuşları sağdan sola oynatıyo ona da çok pis vurdum.Bağırarak küfrediyorum evde.Nefesim daralıyo,sıcak basıyo,göğsüme ağrılar giriyo.Sonra donup kalıyorum.Genelde oyun oynarken oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkatk

Şiddete hayır

aynı zamanda yakın bi hort
  • benim çok hoşuma gidiyor bu teknik ben bazen cd-rom acılmadığında cd-rom un kapağına bir yumruktan sonra acılıyor
  • vuruş teknığınde çok önemlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

O da bir şey mi?Ben sinirlendiğimde kasayı duvara fırlatmıştım ve sadece kasa parçalandı.İçindekilere bişeycik olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

O da bir şey mi?Ben sinirlendiğimde kasayı duvara fırlatmıştım ve sadece kasa parçalandı.İçindekilere bişeycik olmadı.

valla iyi cesaret biz bakmaya kıyamıyrouz millet duvara fırlatıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Arkadaşlar ben bugün bilgisayarı açim dedim açtım ve ne duyayım tar tar tar sesler geliyo önce pc den gelmiyo sandım sonra bi baktım pcden geliyo sonra yine çok zahmetli bir iş olan pc nin içini açıp kontrol etmek gerekiyor bunla uğraşmaya zamanım olmadığı için bekledim ses gider diye ama gitmedi bende psu nun olduğu bölgenin üst kısmına çatttt diye kuvvetli bir şekilde vurdum ses gitti acaba psu nun fanında mı bişeylik vardır ki yoksa başka bişeydemi lütfen pc nin içini açın demeyim çünkü pc nin kabloları çok derinlerde

Türk işi çözüm yapmışsın Yabancı forumlarda böyle çözümleri göremiyoruz işte ne varsa Türklerde var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.