Şimdi Ara

PC'Yİ TV'YE BAĞLAMAK İÇİN KABLO TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dvixlerimi televizyonda izlemek için PC'yi televizyona bağlamak istiyorum.Televizyonum 82 ekran 100 HZ vestel marka crt flat.PC'yi televizyona bağlarsam kaliteli görüntü alabilirmiyim.Televizyonda video çıkışı ile S-Video çıkışı var.Masaüstü Pc'den S-Video kablosu ile televizyona bağlantı yapıp kaliteli görüntü almak için kablo öneriniz nedir ?.Ekran kartımda S video çıkışı var.Ayrıca ek olarak Composite Video dönüştürücü kablom var.Şimdi sormak istediğim tvden en iyi görüntü kalitesini alabilmek için S video kablosu ile mi bağlantı yapayım.Yoksa video compozit bağlantısını mı kullanayım.Her 2 soruya da verilecek cevaba göre hangi marka kablo önerirsiniz.En iyi ve fiyat olarak en uygun kabloyu nerden alabilirim.Dün doğubankta 3m s-video kablosu sordum 2 çeşit gösterdiler.Çok basit olanı 2,5 ytl iken profigold marka olanı için 20 ytl fiyat istediler.Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 10 Ocak 2008; 13:41:06 >

• Aynı soruyu bende sorcamda Dvi-hdmi çıkış kablo kimse yanıt vermeyince elim kolum bağlı kaldı.
  • Oraya kadar gitmişken 2.5 ytl olanı alıp denesen fazla bir kaybın olmazdı.
    S-video kağıt üstünde daha iyi gibi görünse de PC nin S-video çıkış kalitesi de önemli, 82 CRT de compozit de S-video da idare edecek bir sonuç verebilir deneyip kendinin karar vermesi en iyisi.

quote:

Orjinalden alıntı: lawyerdem

Arkadaşlar Dvixlerimi televizyonda izlemek için PC'yi televizyona bağlamak istiyorum.Televizyonum 82 ekran 100 HZ vestel marka crt flat.PC'yi televizyona bağlarsam kaliteli görüntü alabilirmiyim.Televizyonda video çıkışı ile S-Video çıkışı var.Masaüstü Pc'den S-Video kablosu ile televizyona bağlantı yapıp kaliteli görüntü almak için kablo öneriniz nedir ?.Ekran kartımda S video çıkışı var.Ayrıca ek olarak Composite Video dönüştürücü kablom var.Şimdi sormak istediğim tvden en iyi görüntü kalitesini alabilmek için S video kablosu ile mi bağlantı yapayım.Yoksa video compozit bağlantısını mı kullanayım.Her 2 soruya da verilecek cevaba göre hangi marka kablo önerirsiniz.En iyi ve fiyat olarak en uygun kabloyu nerden alabilirim.Dün doğubankta 3m s-video kablosu sordum 2 çeşit gösterdiler.Çok basit olanı 2,5 ytl iken profigold marka olanı için 20 ytl fiyat istediler.Önerilerinizi bekliyorum.

• philips altın uclu dvı-hdmi kablo alabilirsiniz. vatan bilgisayardan almıştım ben gayet iyi....
  • HD videolar için HDMI kablomu gerekir yoksa VGA'dan da baglasak fark etmez mi ?
  • arada bende bısey sorayım
    sony bravia kdl-40S2510 a laptop u vga kablosu ıle bagladım fakat bı kablo daha kullanmam gerekıyormus laptop ile tv arasında bu kablo nedır nerden bulurum(sade vga takılı ve tv laptopu algılamıyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: setnha

arada bende bısey sorayım
    sony bravia kdl-40S2510 a laptop u vga kablosu ıle bagladım fakat bı kablo daha kullanmam gerekıyormus laptop ile tv arasında bu kablo nedır nerden bulurum(sade vga takılı ve tv laptopu algılamıyor)

Vga kablo ile sadece görüntü aktarımı yapıldığından, ikinci kablodan kasıt notebook ila tv arasında ses aktarımı yapabilmen için gerekli olan ses kablosudur.

Görüntü alamamana gelince
    -tv'inde pc girişi seçilmeli
    -Notebook'unda görüntüyü ikincil monitöre çıkışı sağlayan seçenek ayarlanmalı
    -kabloyu da kontrol etmekte fayda var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemtokgoz

Aynı soruyu bende sorcamda Dvi-hdmi çıkış kablo kimse yanıt vermeyince elim kolum bağlı kaldı.

sorun neydi?belki yardımcı olabilirim
  • Ben de laptopu tv ye baglıycam hangi kabloyu almam gerekiyor?
    isim verebilirmisiniz?
  • TV ve laptop çıkışlarına göre VGA ya da DVI-HDMI, HDMI-HDMI kablolarından birini kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.