Şimdi Ara

Bir fantezi ve Masaüstü Bilgisayarı ağ üzerinden TV ye bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42LA620S LG smart tv var.Masaüstü pc kabloyla modeme bağlı. Modem kablosuzdur ve tv de wireless üzerinden modeme bağlı.

1. Örneğin bi filmi pc den açıp görüntüsünü ağ üzerinden (pc yi tv ye götürüp bağlamadan) tv ye nası aktarırım ?
    2. Bi fantezi istersem sizlerden biraz beyin fırtınası yapsak yardımcı programlar falan düşünsek mesela şöyle bişi istesem:

Ben odamda bilgisayarımda oyun oynarken, salonda ailem tv den film izlicek. Hadi bakalım :D

• StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Bunun için Tv'nin dlna destekli olması gerekiyor. Bu şekilde tv pc'ye ağ üzerinden bağlanıp filmi çalıştırabilir.

Tabii burada kablosuz ağ bağlantısının sağlam olması gerekiyor. Özellikle yüksek boyutlu ve bitrate'i yüksek filmlerde kablosuz ağ ile sıkıntı yaşamanız olasıdır. Bu sebeple Tv'yi de modeme kablo ile bağlamanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer tv nin dlna özelliği varsa ve kablosuz modemin varsa yapman gereken 3 şey var ağ bağlantılarından pc paylaşıma açacaksın ve filmlerin bulunduğu klasöre sağ tıklayıp özelliklerdende paylaşıma ardından tv ayarlarından ağ bağlantısını açacaksın bu şekilde tv nin desteklediği medya uygulamalarını sen oyun oynarken yanda pcdeki filmi izleyebilirler yanlız benim tv mkv formatını desteklemiyor ağ üzerinden yada modem yetmiyor bilmiyorum benim tv nin gösterdikleri mp4 ve avi resim olarakta jpeg
  • DLNA özelliği olup olmadığına nerden bakcaz. Bi de tv desteklemiyo mkv pc üzerinden oynattırıp tv ye aktarcam ama aynı anda pc de oyun oynicam bu mümkünmü
  • bende ekranı 2ye bölüp sol tarafta işlem yapıp sağ taraftaki ekranı tv ye aktarmak istiyorum. tv sony bravia, pc windows 7, modem kablosuz. bilgisayar modeme kablo ile bağlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.