Şimdi Ara

Amfi'yi tv'ye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle belirtmeliyim ki teknoloji konusunda cahilim..
    Kaliteli müzik dinlemek için eski model bir amfi almıştım.. Markası yamaha rx-v430rds.. Masaüstü bilgisayarım hdmi bağlantısıyla led tv me bağlı. Eskiden Amfimi tvnin kulaklık girişiyle bağlamıştım. Böylece hem tv kanallarını hem de ekran olarak kullandığım tv ile bilgisayardan izlediğim yayınların sesinden yararlanıyordum. Ama tv mi değiştirdim ve yeni tv de kulaklık girişi yok. Amfiyi bilgisayara bağladığımda (kulaklık girişinden) sorun yaşadım. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba , tvnizin arkasında muhtemelen optik ses çıkışı vardır. Eğer var ise , en basit şekilde aşağıda linkini yolladığın küçük cihaz , bir optik kablo ve bir rca kablo ile tvnin sesini amfinize aktarabilirsiniz.

Amfi'yi tv'ye bağlamak
    Amfi'yi tv'ye bağlamakurun.n11.com
    Optik to Rca Ses Çevirici 4555a ANALOG DİJİTAL TOS DÖNÜŞTÜRÜCÜ Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/diger/optik-to-rca-ses-cevirici-4555a-analog-dijital-tos-donusturucu-P145975384
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    Amfi'yi tv'ye bağlamak

• Digital audio out dediği yer mi

• Poney P kullanıcısına yanıt

Evet, Digital Audio Out (Optical) yazılı soket.

Sadece uygun uzunlukta bir optik kablo ile TV'nizi herhangi bir dönüştürücü kullanmadan doğrudan AV receiver'ınızın optik girişine bağlayabilirsiniz.

• Çok teşekkürler

• Poney P kullanıcısına yanıt

Optik kablo bağlantısı yaptıktan sonra TV'nizin menüsünden ses çıkışını > dahili hoparlör + optik çıkış olarak ayarlamayı unutmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolonları TV ye baglamak
    10 yıl önce açıldı
    PC'ye soundbar bağlamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kursun_ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır tekrar çok teşekkür ederim

• Amfinin modeline dikkat etmemişim , amfide optik giriş olduğu için dönüştürücüye gerek yok , @Kursun_ üstad buna dikkat ederek açıklamış Amfi'yi tv'ye bağlamak 

• Hallettim sayenizde sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.