Şimdi Ara

PC'ye dokununca ELEKTİRİK çarpıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bilgisayarım ekranına dokunuca çok hafif bir elektirik çarpması oluyor aynı zamanda kasanın bazı köşelerindede bu elektirik çarpması var bu sorunu nedeni ne olabilir ve nasıl halledebilirim

• Öncelikle Hemen Bi Eletrikçi Cagır Prizinden Elektrik Kacagı Olabilir Veya Topraklama Olmayabilir Bunlara Dikkat Etmelisin Allah Göstermesin Pc Sorun Yaratabilir Arada Üçlü Priz Varsa Onuda KOntrol Ettirmeyi Unutma OK

Kolay Gelsin..
  • kesinlikle toprak lama hat yok ondan arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

kesinlikle toprak lama hat yok ondan arkadaşım

katılıyorum
  • bilgisayarın kasasında kısa devrede olabılır
  • bilgisayar haricinde evde birde dvd var onunda üstüne dokunduğunda elektirik çarpıyor evin elektriiğini yapan elektirikciye gitdim topraklama yapalım dedim i sizin evde topraklama var başka bir neden den olabilir dedi... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikizlerist

bilgisayar haricinde evde birde dvd var onunda üstüne dokunduğunda elektirik çarpıyor evin elektriiğini yapan elektirikciye gitdim topraklama yapalım dedim i sizin evde topraklama var başka bir neden den olabilir dedi... ?

Buzdolabı falan da çarpıyor mu? Şaka bir yana iyi bir durum değil gerçekten. Bir an önce önlem alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör'e elektrik gelmiyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psuda Kaçak Vardır Yada Binada Kaçak Kulanan Vardır
  • tesisatta sorun var ozaman ben sadecebilgisayarın kasasına dokununca elektrık caarpıyor dıye algıladım ama dıgerelektronık esyalarınızda da aynı sorun var sa demek kı elektrıktebır sorun yasıyorsun
  • Bu sorun bende önceden yoktu şimdi sadece kasamda böle bir sorun var..

Ekran kartının arkasında metal bileşenli yerlerde çarpıyor çok korkmaya başladım güç kaynağını değiştirmeden bi önlem alabilirmiyim acaba :S
  • öncelile başka bir yerde dene eyer orda oluyorsa kasadadır proglem ha olmuyorsa senin tesisata bir sorun vardır
    tesisatta sorun varsa ilk topraklamada olabilir ve bir buda olabilir akım giden yani - kutfu kopmu ve giden güç topraklamadan gidiyordur bu citti bir sorundur bırak pc evde yangın cıkabilir biran once profesyone bir elektirikci cagırn ve tesisatı konturol ertirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.