Arkadaş herkese merhaba urevo marka 2.5 hp lik koşu bandım var . Şuan hala garantisi devam etmekte fakat ithalatçı firma tam kolpa olduğu için gönderirsem daha beter halde ve daha yüksek bir fiyatla geri alabilirim bu sebep ile göndermiyorum. Bulunduğum bölgede elektrikçiler var fakat bundan anlarlar mı emin değilim bu sebep ile buraya da bir konu açmak istedim belki yardımcı olabilecek bir arkadaş vardır. Cihazın durumu sabah sakin sakin yürürken bir anda elektrik gitmiş gibi cihaz durdu ekran gitti fakat alttaki anahtarda elektrik vardı sonrada ne yaparsam yapayım çalıştıramadım. Sonunda cihazı söktüm devre kartına kontrol paneline kadar her yere kablolara detaylıca baktım. Cihazın devre kartına elektrik geliyor ve kırmızı bir ışık mevcut ve sigortası da atmamış detaylı incelediğimde yanan eriyen yada hasar gören şişen hiç bir devre elemanı göremedim detaylı baktım tek sorun olabilecek devre kartı baya yağlanmış sanırım palet kısmından sızan yağlardan dolayı baya yağlanmış harici gözlemlediğim bir durum yok tüm kabloları tek tek kontrol ettim zarar gören ezilen bükülen bir yer yok cihaz zaten 1 yıllık yerinden de hiç oynatılmadı yardımcı olabilecek var mıdır ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |