Şimdi Ara

pc power yakıyor ( 3 ayda ıkı kez yandı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım 4-5 sendır var bu seneye kadar hic power yanmamıstı (ısık fln hic bırsey yok )(arkasındakı dügme ıle alakası yok ) bılgısayar oda degıstı kullanmaya basladım bı gun ekran karardı bende kapatda basılı tutup cıktım geldıgımde kasadan yanık kokusu gelıyodu yanmıstı yaptırdım aynı sey 2 ay sonra tekrar oldu bun ekran karadıgında fısını cekmıstım power yandı .. yaptırdıgım yere gıtım anlatım prızle alakalı dır asırı elektırk gelıyodur baska bı yoktur dedı . Bilgısayar televızyonun yanında 1mlık 3lu prız + 3lu ek var 3 fıs pc te 2 fıs tv e gıdıyor acaba adamın dedıgı gıbı mı yoksa kasada baska bıse var onun ıcın mı yanıyo

• Power derken hangi powerı alıyorsun piyasada o kadar dandik powerlar var ki domates kasası gibi adam gibi düzgün bir power al almışken 10-15 dolarlık powerlardan hayır bekleme kendini yaktığı gibi bilgisayarının parçalarını yakar adam gibi derken watt yüksek olanı demiyorum üzerinde yazan wattı gerçekten veren aşırı yük koruması olan iyi markaları kastediyorum
    Yolsuzluk=Yoksulluk.
    Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm

Forumda istediğiniz konuyu istediğiniz kadar bölüme açmak gibi bir özgürlüğünüz yok,herkes sizin gibi yapsaydı burada herşey arapsaçına dönerdi...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.