Şimdi Ara

pc işletim sistemi değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Bir şey soracağımda, pc alacağım yeni, pc nin içinde, windows 7 home basic var, şimdi ben bunlara siz bunu alın istemiyorum, yerine windows 7 home premium istiyorum, fiyat farkı 50 tl felan neyse verelim desek kabul oluyor mu? Var mı dediğim gibi bir sistem? Teşekkürler.

• bildiğim kadarı ile malesef olmuyor. ama alacağın üründe free dos olanı seçersen işletim sistemi olmadan gelir sende gidip istediğin işletim sistemini alırsın.

şahsi düşüncem ; işletim sistemine para verme
  • :) şahsi düşüncene göre home basic iyi mi? Tema vs eksiklerden bahsediliyor, iyice kafam karıştı :S
  • yok şahsi düşüncem şu benim laptom alacağım diyelim giderim free dos olanı varsa ondan alırım. sonra googleden aratırım istediğim işletim sistemini indirir kurarım :)
  • home basic için win 7 görünümlü xp diyebilirim pek bir özelliği yok aero temasını dahi desteklemiyo
  • DVD si elinde kalmayacaksa para yatırma!

Win 7 32/64 starter olmadıkca bence işletim sisteminiz yeterli. Cıhazı zaten win7 Li alınca başta 50/75 dolar zarar.

gelen ilk açıklamalar gerçekten doğru, bence dikkate al.
  • Her türlü sistemi kurabilirsin ama Bence orjinal kullanmak daha güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzerinde gelen orjinali kullanmak en iyisidir kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

üzerinde gelen orjinali kullanmak en iyisidir kardeşim

Home basic nesini kullancak ? Bazen orjinalinda Linux gelen var ama kaç kişi linux kullanıyor ...Sen kullanırmısın Linux gelse. Lafım yanlış anlaşılmasın kötülüğünden değil sonuna kadar özgür sistemleri desteklerimde ama işim gereği mac os yada windows kullanmak zorundayım.

Bilgisayar alıcak arkdaşa gelince üzerinde işletim sistemi olan bilgisayarlar her zaman pahalıdır. Notebook alıcaksan deymez eli ayağı düzgün bir masaüstü topla yazılımıda internetten çek kur...Arkadaşlarında dediği gibi...

Kollay gelsin

• valla ani olaylar sonucu win 7 home basic kullanacağım artık. Yarın pc geliyor, bakalım bin pişman mı, olacağım yoksa olsun olsun idare ederiz bunla mı diyeceğiz? :) pc modeli de asus k53sv sx045r , vatandan 1590 a aldım. ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.