Şimdi Ara

PC'için Ses Sistemi Önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi ses sistemi alıcam bana iyilerden önerebilirmisiniz ?

• Z5500 al paran varsa

2.1 dersen z2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PreLiator -- 4 Ekim 2008; 17:34:06 >
  • Teşekkürler
  • Önemli değil
  • Bu arada galiba iyileri Logitech ve Creative'miş
  • istediğin özellikleri belirtmelisin veya önce kendin dinlemelisin
    vatan ve gold gibi yerlerde yada elektromarketlerde dinleyerek karar verilebilir
    aksi halde burada çoğu insan kendi zevkini söyler
    bu da yanıltıcı olabilir
  • altec lansing var, aego m var. sen müziklerde mi iyi olsun istiyorsun; yoksa önceliğin oyunlar, filmler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • film ve oyun için en iyileri logitechlerdir.her bütçeye göre kaliteli sistemleri var ancak işin içine müzik giriyosa tiz ve dengeleri daha iyi olan creative,philips,altec lansing e yönelebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

Bu arada galiba iyileri Logitech ve Creative'miş

ben creative m5300 kullandım şu andada kawai d-3030 kullanıyorum yani 2 si arasındaki fark creativide tizler daha kaliteli cıkıyordu ama kawaidede baslar mukemmel cıkıyorr odamdaki cam dolap ne vasra bası açınca titriyor ama tavsiyem creative tabi creative alıncada bi tanede ses kartı almak lazım
  • Microlab x15 alan arkadaş memnun.Logitechlerde midler eksiktir zayıftır.Microlab ve logitech dinlemeni tavsiye ederim dinlemeden alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

altec lansing var, aego m var. sen müziklerde mi iyi olsun istiyorsun; yoksa önceliğin oyunlar, filmler mi?

Ben müziklerde istiyorum
  • hocam bütçen müsaitse aego m tavsiye ederim. ya da ALTEC LANSING FX4021'e bir göz at.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd49149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 5 Ekim 2008; 16:40:55 >
  • Arkadaşlar bende şuan aşşadakilerden var ama bana göre fazla iyi ses çıkarmıyorlar galiba DVD Hoparlörleri bunlar..

http://img123.imageshack.us/my.php?image=100508173016uu8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 5 Ekim 2008; 17:34:51 >
  • zaten onlar iyi ses vermiyor benim arkadaşımdada vardı sesini az bişey açıyosun tizi bozuluyor patlakmış gibi bass sesi geliyorr bunun üstüne normal kalitede 2+1 alsan bile sana ilaç gibi gelirr
  • quote:

Orjinalden alıntı: tımestop

zaten onlar iyi ses vermiyor benim arkadaşımdada vardı sesini az bişey açıyosun tizi bozuluyor patlakmış gibi bass sesi geliyorr bunun üstüne normal kalitede 2+1 alsan bile sana ilaç gibi gelirr

Evet sesi fazla açtığın zaman bozuluyor ve bassları hiç güzel değil.
  • DAHA ÇOK MÜZİK DİNLEYECEKSEN KALİTELİ BİR 2.1 ALMALISIN. FAKAT BİLDİĞİN VAR MI DİYE SORARSAN PİYASADA KALİTELİ 2.1 SES SİSTEMİ KITLIĞI VAR. OLANLARDA YA ÇOK PAHALI YADA YETERSİZ.
    AMA RMS LERİ YETERLİ OLUR DERSEN LOGİTECH VEYA CREATİVE 2+1 LERİ VAR. AYRICA ALMADAN ÖNCE DİNLEME İMKANI OLURSA ÇOK İYİ OLUR. MADDİ İMKANLAR YETERLİ İSE FORUMLARDAN ÖĞRENDİĞİMİZE GÖRE AEGOM VE BOSE OLANLAR ÇOK GÜZEL DENİYOR. (MİN. 350 YTL OLMALI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

DAHA ÇOK MÜZİK DİNLEYECEKSEN KALİTELİ BİR 2.1 ALMALISIN. FAKAT BİLDİĞİN VAR MI DİYE SORARSAN PİYASADA KALİTELİ 2.1 SES SİSTEMİ KITLIĞI VAR. OLANLARDA YA ÇOK PAHALI YADA YETERSİZ.
    AMA RMS LERİ YETERLİ OLUR DERSEN LOGİTECH VEYA CREATİVE 2+1 LERİ VAR. AYRICA ALMADAN ÖNCE DİNLEME İMKANI OLURSA ÇOK İYİ OLUR. MADDİ İMKANLAR YETERLİ İSE FORUMLARDAN ÖĞRENDİĞİMİZE GÖRE AEGOM VE BOSE OLANLAR ÇOK GÜZEL DENİYOR. (MİN. 350 YTL OLMALI)

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.