Bildirim
Pc İçin GTA 5 Emulatör ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha ps2 tam olarak kırılamadı sen ps4 diyorsun
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Galpath
Abartmayın yav, PS2 full hızda çalışan emulatör var.RCPS3 de 1 sene hadi bol keseden atayım 2 sene sonra oyunları çalıştırır hale getirilir.GTA 5 hiç çıkmasa bile günün birinde PS3 emulatöründe oynarız._____________________________ Every great victory comes with great sacrifice...
// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
// Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
// Steam acc. -
quote:
Orijinalden alıntı: Babblebabble
quote:
Abartmayın yav, PS2 full hızda çalışan emulatör var.RCPS3 de 1 sene hadi bol keseden atayım 2 sene sonra oyunları çalıştırır hale getirilir.GTA 5 hiç çıkmasa bile günün birinde PS3 emulatöründe oynarız.
pm lütfen_____________________________ -
ps2 oyunları için var ben öyle biliyorum ps3 için cıakr ise gta 5 de oyanrız gibi geliyor eğer pc ye cıkamz ise _____________________________ -
Ps2 oyunlar için var ama her oyun düzgün çalışmıyor god of war ,mgs ve gran turismo sorunluydu hız sorunu yok ama grafik hataları ve kitlenmeler mevcut. _____________________________ -
quote:
Ps2 oyunlar için var ama her oyun düzgün çalışmıyor god of war ,mgs ve gran turismo sorunluydu hız sorunu yok ama grafik hataları ve kitlenmeler mevcut.
önemli olan god of war zaten :D bakıcaz artık_____________________________ -
Trfighters'da var bu tarz şeyler ihtiyacı olan baksın _____________________________ -
PS3 için çok zor olduğunu düşünüyorum. Zira PS3'ün kendisi çok karışık denmekte fakat X360 için olmayacak şey değil. Çeşitli "sözde" X360 emülatörleri var ancak çalışıp çalışmadıkları meçhul. Kursanız bile sizi meşhur anketli indirme sitelerine yönlendiriyor programı kullanabilmek için. Sonuçta eliniz boş dönüyorsunuz yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 16 Mart 2014; 19:42:01 >_____________________________ -
Ah para ahh
olsa burada degil ps3 veya ps4 vb bişey oynardın
veya saglam bi pc de başka iyi bir oyun_____________________________ -
ps3 emulatör cıkamaz kaç sene gecti
bazı yerlerde ps4 pc port edilmesi daha kolay olacagından pc emulatör gelmesi yüksek
5 yıl sonra cıkabilir
tme crysis 2-3
2003 yılında cıkmış daha gecen sene emulatör yardımı ile bazı yerler kasarak oynadım -
ps4te gta 5 mi varmış _____________________________ bish bash bosh -
az daha bekleyin pcye çıkacak beklemenin yüzde 80i tamamlandı az daha sabır :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
konuyu hortlatmak istemezdim ama yeni konu açıp konu kirliligi yaratmak istemedim aklıma gelen bi fikir ps3 oyunlarını pcde sorunsuz oynarız dio oda su virtualbox kullananlar bilir bi işletim sistemini bilgisayarı sıfırlamadan kullanabiliryoruz sistemi yetenler gerçek ps3 veya ps4 sistemi ile aynı ram aynı işlemci fln seçcek sonra ps3 sistemini ona kurucak yani yeni işletim sistemi kurar gibi sonra açılırmı denicektim ama akk doldu ps3 oyunlarıda çok büyük denicek varsa bi denesin sonucu yazsın _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mahmmut
konuyu hortlatmak istemezdim ama yeni konu açıp konu kirliligi yaratmak istemedim aklıma gelen bi fikir ps3 oyunlarını pcde sorunsuz oynarız dio oda su virtualbox kullananlar bilir bi işletim sistemini bilgisayarı sıfırlamadan kullanabiliryoruz sistemi yetenler gerçek ps3 veya ps4 sistemi ile aynı ram aynı işlemci fln seçcek sonra ps3 sistemini ona kurucak yani yeni işletim sistemi kurar gibi sonra açılırmı denicektim ama akk doldu ps3 oyunlarıda çok büyük denicek varsa bi denesin sonucu yazsın
Koskoca Sony bununda önlemini aldı. Dediğin gibi kolay olsaydı o iş konsola özel oyunlardan kazanacakları para çöpe giderdi. Böyle birşey en az 6-7 sene için imkansız. Ama PS3'ün yakın zamanda zamanda emulatoru çıkacak diye okumuştum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: yusufkadioglu -
quote:
Orijinalden alıntı: mic
quote:
konuyu hortlatmak istemezdim ama yeni konu açıp konu kirliligi yaratmak istemedim aklıma gelen bi fikir ps3 oyunlarını pcde sorunsuz oynarız dio oda su virtualbox kullananlar bilir bi işletim sistemini bilgisayarı sıfırlamadan kullanabiliryoruz sistemi yetenler gerçek ps3 veya ps4 sistemi ile aynı ram aynı işlemci fln seçcek sonra ps3 sistemini ona kurucak yani yeni işletim sistemi kurar gibi sonra açılırmı denicektim ama akk doldu ps3 oyunlarıda çok büyük denicek varsa bi denesin sonucu yazsın
Koskoca Sony bununda önlemini aldı. Dediğin gibi kolay olsaydı o iş konsola özel oyunlardan kazanacakları para çöpe giderdi. Böyle birşey en az 6-7 sene için imkansız. Ama PS3'ün yakın zamanda zamanda emulatoru çıkacak diye okumuştum.
az sonra pspyi denicem oyunu indirdim şimdi sistem dosyasını arıyorum pbp to iso adlı programıda buldum yani pbp dosyasını isoya dönüştürürsem okuma ihitmali çoğalır bole denicme ins bakalım olursa bi video cekerim artk :D_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
az sonra pspyi denicem oyunu indirdim şimdi sistem dosyasını arıyorum pbp to iso adlı programıda buldum yani pbp dosyasını isoya dönüştürürsem okuma ihitmali çoğalır bole denicme ins bakalım olursa bi video cekerim artk :D
Dostum hackerlar hala sistemi kırmak için uğraşıyor. Dediğin gibi birşey olsaydı çoktan yaparlardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: yusufkadioglu
-
quote:
quote:
quote:
quote:
az sonra pspyi denicem oyunu indirdim şimdi sistem dosyasını arıyorum pbp to iso adlı programıda buldum yani pbp dosyasını isoya dönüştürürsem okuma ihitmali çoğalır bole denicme ins bakalım olursa bi video cekerim artk :D
Dostum hackerlar hala sistemi kırmak için uğraşıyor. Dediğin gibi birşey olsaydı çoktan yaparlardı.
haklıymışsın kardeşim açılışta hata veriyo_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler