Şimdi Ara

Pc göndermek için yol söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurda gelirken pc yi getirmedim ama sonradan keşke getirseymişim dedim. Evdekiler kargoyla yılmayalım dediler ama Kargoda ne olacağı belli değil. Büyük ihtimal sağı solu kırılır oyle gelir. Kırılacak eşyalar için ayrı bir kargolama şekli vs yokmudur. Nasıl gönderebilirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kırılma olayı her kargo şirketinde olabiliyor, tek çözüm köpük vs ile rock solid bir ambalaj yapıp tercihen sürat kargo dışındaki bir kargo ile göndermek ( bölgesel olarak kargo şirketlerinin performansı değişiklik gösterebiliyor) MNG,aras iyidir genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Aras mi Adamlar kapıya "Geldik sizi bulamadık" kağıdı yapıştırıp gidiyolar.Geldiniz eyvallah da kapıyı çalmadan niye gittiniz
    Kargo firmalarının çoğu sorunlu.Ben UPS ile sorun yaşamamıştım ama onun da bi geçerliliği kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sorunu her sene onlarca kişi yaşıyordur heralde ilk sene yurda bilgisayar götürmeme muhabbeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı, hdd ve eğer büyük bir işlemci soğutucusu var ise o parçaları ayrı kutulayarak gönderirsen bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • Herseyi sokup o baloncuklu kagitlar ile sarsinlar obur turlu tek parca halinde kirilabilir

• Ama laptop yanı parçaları sökmek pek mümkün değil. Parçalar sökülsede ekran sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Aras mi Adamlar kapıya "Geldik sizi bulamadık" kağıdı yapıştırıp gidiyolar.Geldiniz eyvallah da kapıyı çalmadan niye gittiniz
    Kargo firmalarının çoğu sorunlu.Ben UPS ile sorun yaşamamıştım ama onun da bi geçerliliği kalmadı.

Firmayla alakalı değil. Size kargoyu getiren araçtaki insanlarla alakalı. Ona kalmış hangi gün teslim edeceği.
  • Forumda bı arkadas vardı laptop gondermıstı kargoyla ekranı paramparca olmustu,
    Ekran harıc sıkıntı olmaz,ıyıce sarıp sarmalasınlar gazete-kopuk ıle kargo sırketıne de ıcerık hakkında bılgı versınler elıne sag salım ulasır herhalde

• ailene soyluycen havali ambalaj kopuk falan bulum iyice paketliyecek. Birde ekranlanla klavye arasinada cok ince sunger koysunlar baski gorurse ekran kirilabilir.

• Yaşadıgın yer çok uzak değilse bir hafta sonu kendin alıp gelebilirsin.
  • 4 sene önce sıfır laptopu kutusunda başka bi kutuya koyarak üstüne 1 kaç parça giysi ekleyerek yurtici kargoyla manisadan muğlaya yollamıstı bizimkiler.. Sağlam bi şekilde gelmişti hatta 24 lira tutmuş onu bile hatırlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 9 Şubat 2016; 14:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nida37

Yaşadıgın yer çok uzak değilse bir hafta sonu kendin alıp gelebilirsin.

12 saatlik yol hocam. Istanbul ordu arası

• Git 2 koşu al gel :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Git 2 koşu al gel :DD

Siz 12 saati 2 koşuda gidebiliyorsanız pc sizin olsun.

• arkadaşların dediği gibi o beyaz eşya alınca kutudan çıkan köpüklerden sağına soluna sıkıştırırsın bir şey olmaz kırılacak diye not düşersiniz birde ben ups tavsiye ederim baya kaliteli adamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.