Merhaba arkadaşlar amd cpu ve onu destekleyen bi board alırsam intel cpu ile onu destekleyen bi board arasında neredeyse 100 $ fiyat farkı oluyor bilgisayarcı abi performans aynı diyor ama ben inteli seviyorum siz ne dersiniz arkadaşlar sırf intel olduğu için 100$ fark verilirmi
Alıcağın CPU ve Anakart'ın modelini yazsan daha iyi yardımcı oluruz
inteli tercih etsen iyi olur.
bu arada başlık dolayısı ile de tebrik ederim.
@ShaRLooT yaw işde toplamda 1000$ civarı bir makine ama dediğin gibi onuda öğrenirim
@airztras
Intel E6300 al o zaman. Fiyat farkına da değer.
core 2 duo serisi bişey toplayacaksan değer ama p4 veya pd serisi bişeye para verceğine amd topla
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
core 2 duo serisi bişey toplayacaksan değer ama p4 veya pd serisi bişeye para verceğine amd topla
Core 2 destekli alacağım arkadaşlar ama amd de 64 bit oda çift işlemcili yani
FX60 la da kıyaslasan Core 2 Duo tavsiyesi alırsın.
düzeceğin (!) pc için bütçeni belirtirsen daha da yardımcı yorumlar yapılabilir
intel celeronlar bile 64bit şu anda sadece bazı p4 ler ve notebooklarda core duo (t2XXX) serisi işlemciler 32bit ayrıca core 2 duo ların en düşük modei olan e6300 bile amd nin en baba işlemcisi fx62 yi o.c ile tokat manyaa yapabilio
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
intel celeronlar bile 64bit şu anda sadece bazı p4 ler ve notebooklarda core duo (t2XXX) serisi işlemciler 32bit ayrıca core 2 duo ların en düşük modei olan e6300 bile amd nin en baba işlemcisi fx62 yi o.c ile tokat manyaa yapabilio
birazcık oc ile birlikte tokat manyagı yapıyor
Başlık müthiş olmuş gerçekten de , kardeş intel c2d e6300 al
Tam amd ler gibi 64 bit degil intelde sanallaştırma teknolojisi kullanıyor. ''EM64T'' Bence alabilirsen en az DS3+E6300+1gb ram+1650XT(7600GT)+500W(450W)psu gibi bir sistem al ama alamam dersen Epox-MF4 Ultra-3+X2 3800 (x2 3600) +1gb ram+7600GT(X1650XT) tarzı bir sistem seni idare edecegine inanıyorum. Not:İlla intel olacak diye asla bütceni zorlama teknoloji görecelidir bunu unutma
1000$ civarı bir sistem alacağım arkadaşlar
AMD X2 topla. Fiyatları son derece düştü. Intele bi ton servet harcayıpta paranla rezil olma.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
AMD X2 topla. Fiyatları son derece düştü. Intele bi ton servet harcayıpta paranla rezil olma.
paranla rezil olmasın para varsa değer ama bütçe kısıtlı ise anakart ve işlemcide ciddi bir fiyat farkı oluşuyor
Açıkcası daha önce hiç AMD kullanmadım arkadaşlar @ExECaLiBuR senin dediğinde iyice kafamı karıştırdı şimdi