Şimdi Ara

pc donuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gündür belgelerim,bilgisayarım falan tıkladıktan sonra bilgisayar donuyor ve açılana kadar öle kalıo pc yavaşladı kafayı yiyecem neden olabilir acaba formatta atmak istemiorum

• sistemini bu sorun olmaya başladığından önceki bir zaman geri yükle
  • ekran kartında bi sorun olabilirmi güncelleme falan?
    quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

sistemini bu sorun olmaya başladığından önceki bir zaman geri yükle
  • Hocam bunu bir çok şey yapabilir.Virüs, kurduğunuz bir program, bir güncelleme,dediğiniz gibi bir driver sorunu, hatta codeclerden bile yapabilir.siz bu sorunu yaşamadan önce birşey kurdunuz mu, kaldırdınız mı, herhangi bir update yaptınız mı?
    yani birçok şey olabilir bunlara göre birşey kurdu iseniz onu kaldırmayı denemelisiniz ÖRNEK olarak.
    o yüzden sistem geri yükleme yapın yazmıştım.
    yani bu kadar ayrıntı ile evet ekran kartında sorun var demek çok yanlış olur.
  • bi tek avg kaldırdım ondan dolayı olabilirmiki:S
    quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Hocam bunu bir çok şey yapabilir.Virüs, kurduğunuz bir program, bir güncelleme,dediğiniz gibi bir driver sorunu, hatta codeclerden bile yapabilir.siz bu sorunu yaşamadan önce birşey kurdunuz mu, kaldırdınız mı, herhangi bir update yaptınız mı?
    yani birçok şey olabilir bunlara göre birşey kurdu iseniz onu kaldırmayı denemelisiniz ÖRNEK olarak.
    o yüzden sistem geri yükleme yapın yazmıştım.
    yani bu kadar ayrıntı ile evet ekran kartında sorun var demek çok yanlış olur.
  • Çok yüksek bir ihtimal değil ama olabilir de.
    en başta dediğim gibi bir sistem geri yükleme yapmanız iyi olacaktır.düzelmezse tekrar bakarız hocam
  • sistem geri yükleme yaptım yine olmadı off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    PC AÇILMIYOR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KAFAYI YİYECEM BU HATADAN DOLAYI ŞİMDİDE EKRANIN YARISI KARARDI:S
  • Arkadasım oncelikle Hdd den bi problem varmı yokmu badsector durumu nedir bir kontrol edip emin olmak ta fayda var bunu da hdtune adlı programla yapabilirsin programı kendi sitesinden ücretsiz temin edebilirsin programı kurduktan sonra programın üst kısmından sağda Eror kısmına gelip yavas tarama yaptırıp bad sector varmı yokmu gorebilirsin.. donmanın bir çok nedeni olabilir ısınmaylada ilgili fakat genellikle hdd deki bad sectorun hdd nın ilk kısımlarında olmasından kaynaklanabiliyor windows kurulumu sırasında bilgisayarın bu bolumu kolaylıkla atlaya biliyor ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.