Şimdi Ara

Pc den Sonra X Box 360?? Kesinlikle Evet!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
0
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sen ne resmi varsa at buraya
  • arkadaşlar bende basladım yeni gow a süper ötesi ışılandırmalar kaplamalar herşeyiyle mükemmel olmus daha 3 oyunum var bakalım neler görücez başka
  • resımler yok kesın oyuna daldı
  • oha diyorum burda yazılanlara gözlerim inanamadı denebilir
    ben sanıyordum kı bu zamana kadar,pc grafık olarak en ıyı kalıte verıyor ama nedır pahalıdır,oyunu azdır,
    o sebeble su ara pc geride.bu sebeble mıllet hala fazla parayı verıyor alıyor pcyi.
    burdaki arkadasın yazdıgına gore alakasız dusunduklerim.pc hem kazık,hem az oyun,hemde aynı oyunu konsolda daha iyi.coktan ölmüş pc haberımız yokmus yahu,xboxıma daha ıyı bakacagım artık
    gene de ben pınkyden daha bir uzun cevap beklerdım.onda saglam pc de var,ps3 de xbox360 da.hepsını gormus bırısısın,bilgilendirmeni bekliyorum ben bizi pc-xbox360-ps3 grafık konusunda.ama vaktım yok urasamam dersen sen bılırsın tabi




  • Bende tam tersi durumdayım xboxla 50 e yakın oyunu büyük bir keyifle oynuyordum ki içindeki saatli bomba patladı ve alet güme gitti. Adam gibi xbox yapılıncaya kadar bir daha almama kararı vererek 8800 gt aldım. Bu senenin sonunda bana göre en sorunlu parçası olan gpu da 65 nm geçince ve yeni bir anakart yani jasper çıkana kadar benden uzak olsun. o zamanda duruma bakacağım. Amerikalılar konsol işini öğrenmişler mi diye. (Tabi bu arada ps3 halka açılmazsa). Çöpe atacak param kalmadı.
  • upgrade'e açık her şey maddi zarar getirir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

    upgrade'e açık her şey maddi zarar getirir.


    Heralde Canım....

    Zırt Pırt Geliştiriyoz Ayaklarına Paraları Avuçluyorlar Zaten...

    Ekonomi'ye Göre Bir Mal Üretildikten Sonra 3 ila 5 Katı Fiyatına Satılır En Az....Bu Fiyatlara Taşımacılık Aracı Adamlar KDV+ÖTV Girdimi Al sana 10 Katı Fiyat...15 Bile Hatta...

    Eskiden PC Ler 2 Senede Bir Devrim Yapardı Şimdi Devrim Yok Bile Sadece %25 Performans Artışına Bile İnsanları Tav Ederek Varolan Pazarın Hareketliliğini Korumaya Çalışıyorlar...Fakat Millet Artık Akıllanıyor...%25 Performans Artışı Oyun Olmaması(Çıkmaması).....Millet 3D Mark06 Oynuyor Oyunsuzluktan.

    ÖRNEK AKILLANAN ARKADAŞ : SAVIAR

    Elalem Enayi Değil Biri 1080p de Çatır Oynarken Biri Ayar dır Biostur Kasmadır Donmadır Uğraşır Durur Para İle Rezil Olur....Dahili Bileşenlere DX10 testleri Konulur Sonuçlar Şaşırtıcı : Min FPS ler 10 Larda HAHA....Bide 3d Mark En Güzel Oyunlarıdır Fanatiklerin....3D Mark Oynarlar Sürekli..


    Geçiniz Ya.....Cod - Counter - Wow - Warcraft Vs tutkunu Değilsen...Konsol Alacan Arkadaş...Konsolun Amacı oyun Oynatmak Zaten Yani....Oyun İsteyen PS3 X360 Takılacak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 15 Nisan 2008; 20:52:03 >




  • Yarın alıcam adamla anlaştım firmwareli pro pal paket 680 lira 6 taksit.İyi mi ettim kötü mü??Arcade makineyle nasıl fiyat farkı.
  • Bende bu saatten sonra pc ye para harcamam.
    Xbox360 yeterde artar bile
  • aBaBaDaN Burnout Paradise'yi livedan oynaman için harddisk gerekiyor.bende pall arcade pack almiştim sırf Burnout paradise yi online oynamak için 20gb lık harddisk aldim. Bence pro paketi almakla en iyisini yapiyorsun!
  • yav lıve takılıosunuz ama nası her oyunu orj alıosunuz yanı fw ıle aynı anda lıve posıbble ?
    konusulması yasak yes or no dıyebılırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 15 Nisan 2008; 23:48:22 >
  • No.. Kusura bakmayın dün baya bir oyuna daldım.. E normaldir daha 3 gün oldu elimde sadece demolar var ona rağmen kalkamıyorum başından..

    İşte resimler.. Tümü oyun içi ss tir sakın tanıtım resmi vs sanmayın.. Şimdilik sadece oynadığım oyunları ekliyorum.. Oynadıkça paylaşırım sizinle

    Gears Of War:




    Graw2:





  • xbox 360 elite'im kasımdan beri taş gibi, donma bile yok. Ama bozulsa bile yine xbox360 alırdım. Bu kadar seviyorum bu aleti. ( Allah korusun bozulmasın da... *tahtaya vurur* )
  • Arkadaşım fiyat gayet uygun


    quote:

    Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

    Yarın alıcam adamla anlaştım firmwareli pro pal paket 680 lira 6 taksit.İyi mi ettim kötü mü??Arcade makineyle nasıl fiyat farkı.
  • @SAVIAR kardeş hayırlı olsun aramıza hoşgeldinsen aldın kurtuldun haala pc de sürünenler utansın
  • Xbox 360'ı aldıktan sonra hiç PC'de oyun oynamadım. 8 aya tekabül ediyor.
  • aynen bende oynamadım sadece menager'lik oyunlarını o da arada bir belki oynuyorum.
  • İyide bunlar oyun içi SS değilki yaw sitelerden alınmış
  • Ben de fikrimi söyliyeyim, sony 106 ekran (40v serisi) Lcd ekrana Hdmi ile hem pc hem xbox360 bağlı, grafik konusunda bu büyüklükteki bir televizyonda 1920x1080 rezolüsyonda pc deki her oyun çok daha güzel gözüküyor. 32 inç ekranlar ve daha ufaklarında görüntüleri iki sisteminde birbirine yakın. Ne demek istediğimi anlatabilmek için bir oyun örneği vereyim. Sam & Max Season 2 den herhangi bir oyunu 1920x1080 de pc de görünce görüntü kalitesinin xbox360 ın ne kadar üstünde olduğunu anlayabilirsiniz. Bunun başlıca sebebi xbox360 ve ps3 lerde neredeyse tüm oyunların maximum 720p ile render edilmesi. 1080p ile render edilen sadece 2 oyun biliyorum. Dediğim görüntü kalitesinin 32inç ve daha düşük ekranlarda daha iyi görünmesinin sebebi zaten televizyonların 720p yi direk destekleyip daha üstünde görüntü alamaması (yanılmıyorsam 1300küsur x 1100 küsur resolusyon). 32 inç üzeri ekranlar ise 1080p desteklemek için 720p olarak renderlanmış oyunları 1080i veya 1080p ye çekerek büyütmesi.
    Ben xbox alırken bu konuyu çok iyi bilmiyordum o yüzden grafik konusunda hayal kırıklığına uğradım. Ama 32 inç ekranlarla benim ekranı karşılaştırdığımda 32 inç sahiplerinin çok daha keyif alacağını tahmin ediyorum.
    Ek olarak joypadle oyun oynamak elbet ki mouse ve klavye kullanmaktan çok daha keyifli yalnız şu iki konuyu belirteyim. 1.si daha önceden konsol sahibi olmadığım için mousela yapabildiğim ufak hareketlei joypadde yapmakta güçlük çekiyorum. 2. si solağım ve joypad tuşlarının ayarlanmasını yapamadığım oyunlarda alışmak beni baya bir zorlamıştı.
    Hep negatif yorumlar yaptım gibi ama xbox 360 gerçekten de eğlenceli bir platform ve belirttiğim konuları gözönünde bulundurarak konsolu herkese tavsiye edebilirim.
    İşiniz rahat, oyununuz bol olsun.




  • hocam bunları bızzat sen mı cektın yoksa gene oyun oynamaktan vakıt bulamayıp hemen sıtelerden alıpmı koydun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.