Şimdi Ara

PC Çalışırken Ekran Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

asus m4a88td-m evo usb3 anakart kullanıyorum.
    Problem ise ekran kartı yada anakart yada bilemediğim başka bir şey.
    Bilgisayarı açmaya çalıştıgımda ekrana görüntü gelmiyor. Harici ekran kartını kullnıyorum.
    Ekran bağlantısını söküp tekrar takıp 4-5 kere tekrar kapatıp açarak ancak ekrana görüntü geliyor.
    Genelde çalışırken sorun olmuyor. Bir kaç kere ekran giri olup görüntü gitmişti.
    Ama bilgisayarı akşam kapatıp ertesi sabah açmaya çalıştığımda işkence çekiyorum.
    Bazen ilk açılışta ekrana görüntü geliyor 30 sn sonra gidiyor.

Bios güncellemesi yaptım. Ekran kartını soktum soketi kontrol ettim.
    Ekra kartının güncel driverlerini kurdum. Aklıma gelenleri yaptım ama bi türlü kurtulamadım.
    Az önce bilgisayarı açmaya çalıştığımda yine yaptı. yaklaşık 10 kere yeniden kapattım açtım ve şimdi o bilgisayardan yazıyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Problem güç kaynağı ile ilgili olabilir.

Konuyu yukarı çekelim yardım edecek arkadaşlar çıkar.
  • bence kartı başka bi bilgisayarda deneyin ondada yapıyorsa ekran kartıdır onboard kartta yapmıyorsa gene ekran kartındandır
  • Sabah ilk açmaya çalıştığımda 15 dk açamamıştım ama suanda 3 saattir hiç kapanmadan çalışıyor.
  • Arkadaşlar bu arada bilgisayar 1,5 haftalık 0 yani.
  • Bence Ekran kartından kaynaklanan bir sorun olabilir.GPU nu Biostan bi kontrol et derim.Bir ihtimal daha var oda Ram'lerinden kaynaklanıyor olabilir.Başka bir Ram'lerle çalıştırmayı dene.
  • Onboarda çalışırken hiç bi sıkıntı yok. Parçaların hepsi sıfır. Ne yapıcam bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN TOSHİBA SATALLİTE L300 LAPTOP UM ÇALIŞIRKEN Bİ ANDA EKRAN GİDİYOR SORUN NEYDEN KAYNAKLANIYOR ACABA NE YAPMAM GEREKİR.EKRAN KARARIYO RENGARENK CİZGİLER GELİO HİÇBİRŞEY GÖRÜNMÜYOR LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.