Şimdi Ara

PC, Bios Logosunda 2 dk Bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı ilk açtığımda çıkan bios resminin olduğu ekranda ortama 2 dk. bekliyor. Daha sonra normal bir şekilde açılmaya devam ediyor.

Sizce sorun nerde? Bios olduğu için işletim sistemiyle de bağdaştıramadım.

• Bios update yap, bios pilini değıştır olmazsa anakartta sorun olabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Bios update yap, bios pilini değıştır olmazsa anakartta sorun olabılır

Sorun kendiliğinden çözüldü. Şuanlık uzun bekleme olmuyor. Bios logosunu iptal ettim, böylece beklemeye neden olan şeyi görebilme şansım olacak eğer bir daha bekletirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Sorun kendiliğinden çözüldü. Şuanlık uzun bekleme olmuyor. Bios logosunu iptal ettim, böylece beklemeye neden olan şeyi görebilme şansım olacak eğer bir daha bekletirse.

evet o şekilde hata mesajını görebilirsin
  • Eger ki cd-rom icine zor okunabilir bir medya birakiyorsaniz bu medyayi taniplayip biosa kendini gostereceginden dolayi bekleme yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

evet o şekilde hata mesajını görebilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Eger ki cd-rom icine zor okunabilir bir medya birakiyorsaniz bu medyayi taniplayip biosa kendini gostereceginden dolayi bekleme yapabilir.

Tekrar söyleyeyim; boot ekranında değil (hard disk, cd veya diğer medyalardan yapılan ön yükleme işlemi), daha ilk açılışta çıkan bios bilgilendirme ekranında uzun süre bekliyordu. Ayrıca CD/DVD vs. takılı değil, bunu zaten biliyorum :)

• Tamam bende nerden bahsettim acaba? boot etme ekranindan bahsetmiyorum. Olabilir yapabilir demisim bilip bilmediginizi soylemedim. Ben diski ilk okumaya calistiginda orada bekliyor olabilir dedim... Bende tekrar soyleyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Tamam bende nerden bahsettim acaba? boot etme ekranindan bahsetmiyorum. Olabilir yapabilir demisim bilip bilmediginizi soylemedim. Ben diski ilk okumaya calistiginda orada bekliyor olabilir dedim... Bende tekrar soyleyeyim.

Anlaşıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.