Bildirim
PC, Bios Logosunda 2 dk Bekliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bios update yap, bios pilini değıştır olmazsa anakartta sorun olabılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody
Sorun kendiliğinden çözüldü. Şuanlık uzun bekleme olmuyor. Bios logosunu iptal ettim, böylece beklemeye neden olan şeyi görebilme şansım olacak eğer bir daha bekletirse. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo_FT
quote:
Sorun kendiliğinden çözüldü. Şuanlık uzun bekleme olmuyor. Bios logosunu iptal ettim, böylece beklemeye neden olan şeyi görebilme şansım olacak eğer bir daha bekletirse.
evet o şekilde hata mesajını görebilirsin -
Eger ki cd-rom icine zor okunabilir bir medya birakiyorsaniz bu medyayi taniplayip biosa kendini gostereceginden dolayi bekleme yapabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: .LioN.
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo_FT
quote:
Sorun kendiliğinden çözüldü. Şuanlık uzun bekleme olmuyor. Bios logosunu iptal ettim, böylece beklemeye neden olan şeyi görebilme şansım olacak eğer bir daha bekletirse.
evet o şekilde hata mesajını görebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Eger ki cd-rom icine zor okunabilir bir medya birakiyorsaniz bu medyayi taniplayip biosa kendini gostereceginden dolayi bekleme yapabilir.
Tekrar söyleyeyim; boot ekranında değil (hard disk, cd veya diğer medyalardan yapılan ön yükleme işlemi), daha ilk açılışta çıkan bios bilgilendirme ekranında uzun süre bekliyordu. Ayrıca CD/DVD vs. takılı değil, bunu zaten biliyorum :)
-
Tamam bende nerden bahsettim acaba? boot etme ekranindan bahsetmiyorum. Olabilir yapabilir demisim bilip bilmediginizi soylemedim. Ben diski ilk okumaya calistiginda orada bekliyor olabilir dedim... Bende tekrar soyleyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Tamam bende nerden bahsettim acaba? boot etme ekranindan bahsetmiyorum. Olabilir yapabilir demisim bilip bilmediginizi soylemedim. Ben diski ilk okumaya calistiginda orada bekliyor olabilir dedim... Bende tekrar soyleyeyim.
Anlaşıldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X