Şimdi Ara

pc açılmıyor..yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorunumu açıkça yazayım öncelikle.anakartı ve her şeyi evde boş olan başka bi kasaya taktım.orda çalıştı ama pek randıman alamadım ses sistemim çalışmadı vs. Bugün eski kasama geri taktım her şeyi. Eksiksiz yaptım fakat power supply'a prizi taktığımda öndeki power ışığı kendiliğinden yandı, tuşa basıyorum makinede hiç bir hareket yok.anakartı eski kasama takarken ramleri ,işlemciyi çıkartmadan direk monte ettim.. ne yapıcağımı bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim ..



  • kasanın icindeki power dugmesnden gelenleri dogru taktınmı ? reset pw HDD led vs onlar önemli..2. kısa devre yapıyor olablir birde anakartı yerleştrmeden dene..
  • kasanın ön panel bağlantılarında sorun olabilir veya power supplyde.
  • power led ve diğerlerini doğru taktığıma eminim.Power led i takınca önceki ışık direk yanıyor ve öndeki power tuşu çalışmıyo.Kurcalaya kurcalaya şöle bir çözüm buldum.dvd writer ide kablosunu ve power led kablosunu çıkardım , pcye tornavidayla kısa devre yaptırdım,o zmn açıldı makine..dvd yi takınca kısa devreden de çalışmıyo sanırım power supply yetersiz geliyo, şimdilik bu şekilde kullanıyorum pcyi,ilginiz için teşekkür ederim ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1925 -- 22 Haziran 2011; 23:56:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.