Şimdi Ara

PBELL EASYNOTE R9755 Kullananlar buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KARUBYUR

format atıp xp pro kuran arkadaslar acaba daha sonra power cınema programını yukleme sansımız varmı bıryerlerden?

Aklınızda bulunsun. XP Pro kurmak istiyorsanız SP2 olanı kurun(tek CD'lik versiyon). Bende de V7413 var ve kurulumda, zannedersem driver kaynaklı, hata veriyordu.
  • 1825 15 taksit g o l d dan aldım arkadaş
    kredi kartlarına yapıyolar yani
  • tabi dolar yükseldikten sonra o fiyat yalan oldu heralde..nyse düşmesini beklicez artık..
  • bu tattoo olayını halletseydik, bilen araştıran yokmu f11 ile sistem kurtarma partitionunu oluşturmayı.???
  • arkadaşlar dikkat edin bilgisayar yawaş açılıo diye nortonu kaldrıp yerine çok övülen bi antivirus programı yükledim ama bilgisayarıma az daha format atmak zorunda kalacaktım nortonu geri yükleyip virusleri temizledim ona göre
  • bu nasıl iş konuyu inceledim herkes tavsizye ediyor ama herkesin de bazı sorunları var.dvd-romdan sorunu olan var,garip ses geliyor diyen var,sistemi yeniden kuramıyorum diyen var,ısınıyor el atamıyorum diyen var var oğlu var bu makine alınmaz zaten şu anda hepsiburadada 2200 ytl.bi de çalıştıramayacağı oyun yok diyenler var.lütfen abartmayın ekran kartını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 19 Mayıs 2006; 17:25:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARUBYUR

format atıp xp pro kuran arkadaslar acaba daha sonra power cınema programını yukleme sansımız varmı bıryerlerden?

limeWire da arat program cıkıyor.yuklersen bi de crack yaparsan sorunsuz calışır. fakat paneli açmadan kumandayı kullanamazsın haberin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

bu nasıl iş konuyu inceledim herkes tavsizye ediyor ama herkesin de bazı sorunları var.dvd-romdan sorunu olan var,garip ses geliyor diyen var,sistemi yeniden kuramıyorum diyen var,ısınıyor el atamıyorum diyen var var oğlu var bu makine alınmaz zaten şu anda hepsiburadada 2200 ytl.bi de çalıştıramayacağı oyun yok diyenler var.lütfen abartmayın ekran kartını

Sorunsuz bi makineye rastlamdım ben henuz bu forumda , ben yinede tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

bu nasıl iş konuyu inceledim herkes tavsizye ediyor ama herkesin de bazı sorunları var.dvd-romdan sorunu olan var,garip ses geliyor diyen var,sistemi yeniden kuramıyorum diyen var,ısınıyor el atamıyorum diyen var var oğlu var bu makine alınmaz zaten şu anda hepsiburadada 2200 ytl.bi de çalıştıramayacağı oyun yok diyenler var.lütfen abartmayın ekran kartını

slm arkadaşlar
    sorunsuz çalışan bir cihaz tanımadım, evet şikayetler var ama herkes kendine göre iyi olanını, istediği özelliği arıyor
    yani şahsi şikayetler yapıyor ben toshiba m-45 s265 (1.6ghz 100gb hdd 512mb ram 128mb ekran kartı dvd-cd yazıcı) ten sonra bu laptopu aldım çok memnunum intel 915 ve bazı ati ekran kartlarında çalışmayan oyunlar bu laptopta çalışıyor (f.e.a.r call of duty2 suffering knight of temple gibi)
    evet ısınıyor ama belli bir düzeyde kalıyor artmıyor fanı otomatik devreye giriyor emüleden download için 3 gündür açık bırakıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım
    ben hepsiburada dan aldım 2023 ytl ye ertesi birkaç günde 2443ytl ye çıkardılar şimdi tekrar indirime almışlar ve fiyat yaklaşık 2223ytl kartlara göre taksit imkanları var
    gayet memnunum

• Arkadaşlar, packard bell r9755 yeni alan veya backup bölümünü uçurmayan bir arkadaş bu backup partitionunun ghost ta imajını alıp dvd ile bana gönderebilirmi, lütfen.. Ne tutuyorsa öderim, lütfen biri yardımcı olsun

tattoo yu denememe rağmen sonuç alamadım, sanırım başka deneyende yok, F11 ile sistem kurtarma konsoluna geçildiğinin çoğuda farkında değil.
  • TeknoSA'dan yeni aldım arkadaşlar.

Ben Packard Bell notebook'uma bayılıyorum. Gördüğüm en güzel monitöre ve dış kaplamaya sahip.

256 ATI ekran kartım , Centrino duo çift çekirdekli işlemcim, aldığımda 512 fakat 1gb a arttırdığım RAM'im ile bütün oyunları harika grafiklerde oynuyorum.

Notebook alcaksanız cok para vermeye gerek yok. 2500 ytl'ye Packard Bell.. tavisye ediyorum.

Saygılar.
  • Arkadaşlar bu arada ,

Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X1600 128MB
    Ekran Kartı ATI Chip setli 256MB

şu şekilde bir ibare geçiyor internette özelliklerine baktığımda.EKRAN KARTIM SIMDI BENIM 256 mı 128 mı ? ( ATI Radeon X1600 )

başka bir sitede ise GRAFİK İŞLEMCİ HAFIZASI : 256 MB paylaşımlı olarak geçiyor.

Ayrıca benim Packard Bell modelimin adı : PACKARD BELL EASY NOTE V7413 imiş. R9755 değil. kötü bir modelemi sahibim ? R9755 daha mı iyi ?

ben cok memnunum ama..

yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzcuk -- 22 Mayıs 2006; 4:38:35 >
  • Ben de baya bi tereddüt ettikten sonra 9755 yerine 9505 modelini aldım...FArkları biri 1.8 biri 1.7 ghz biri 512 mb digeri 1gb ram..Sizce bunlar için 100 dolardan fazla vermeye deger miydi?? Forumda 9505 kullanıcısı göremedim bi de biraz moralim bozuldu..BU model hakkındaki fikirleriniz neler??
  • 1.8 işlemci ile 1.7 işlemci arasındaki performans farkı fazla olmaz. Ancak ram'ini 1GB yaparsan iyi olur. Boşver moralini bozma

quote:

Orjinalden alıntı: palenko

Ben de baya bi tereddüt ettikten sonra 9755 yerine 9505 modelini aldım...FArkları biri 1.8 biri 1.7 ghz biri 512 mb digeri 1gb ram..Sizce bunlar için 100 dolardan fazla vermeye deger miydi?? Forumda 9505 kullanıcısı göremedim bi de biraz moralim bozuldu..BU model hakkındaki fikirleriniz neler??
  • PACKARD BELL EASY NOTE V7413 tabiki daha iyi
  • V7413 R9755'den daha mı iyi ?
  • Arkadaşlar bu r9755 in daha uzun süre giden pili varmı? kullanan yada duyan varsa biraz bilgi verebilirmi
  • Merhaba arkadaslar ben p.bell alalı yaklaşık bir ay oldu yazıcıoğlndaki eksa bilgiayardan aldım kdv dahil 1357 $ aldım nakit verdigim icin indirim yaptılar ve ne mutluki bana aldıgımda daha dolar yükselmemişti bu lap top almayı düsünen arkadslar için bir kac sey yazmak istedim. ben bu laop top u alana kadar bırcok lap top inceldım fiyat/performans oranında en iyi diyebiecegim bilgisayarlardan birtanesiydi ve hic bu markayı almayı bıle dsünmezken bırden alıverdım ve sımdıye kadar memnununm bu durumdan umarım büyük bir sorunla karsılasmam yalnız bugun speakerdan bır cınlama sesı geldı ve bu forumu okuyup sorunun kaynagını buldum herhalde ses kartının programından mikrofonu devre dışı bırakırsanız bu sorun gıdıyo yanı ayarı degıstırdıgımden berı ses gelmedı daha forumdakı arkadaslar bılgısayarın ısınmasından sıkayetcı olmuslar ama yaptıgım arastırmalar dogrultusunda söyleyebılırımkı her lop top ta olan bır ısınmaymıs bu pili denıldıgı gıbı 1.50 saat falan gıdıyo tabı kullnıma göre degısır.
    uzatmadan almayı düsünen arkadaslar gönül rahatlıgıyla alabılırler zaten forumu okuduklarında ikna olacklarına emınım sımdıden hayırlı olsun.

• arkadaşlar, bu r9755'in infrared portu nerede bilen, duyan, gören var mı? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: naturmort

arkadaşlar, bu r9755'in infrared portu nerede bilen, duyan, gören var mı? :)

infrared mi? öyle bi port yok benim bildiim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.