Şimdi Ara

PBELL EASYNOTE R9755 Kullananlar buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, eğer ram sorunu yaşamıyorsan, hiç üzülme, güle güle kullan. İşlemci performansı çok yakın. Gerekirse daha sonra ram'i arttırırsın.

quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

1.8 işlemci ile 1.7 işlemci arasındaki performans farkı fazla olmaz. Ancak ram'ini 1GB yaparsan iyi olur. Boşver moralini bozma

quote:

Orjinalden alıntı: palenko

Ben de baya bi tereddüt ettikten sonra 9755 yerine 9505 modelini aldım...FArkları biri 1.8 biri 1.7 ghz biri 512 mb digeri 1gb ram..Sizce bunlar için 100 dolardan fazla vermeye deger miydi?? Forumda 9505 kullanıcısı göremedim bi de biraz moralim bozuldu..BU model hakkındaki fikirleriniz neler??

• 2 Mayıs'tan bu yana R 9755 kullanıyorum, daha önceki mesajlarda pek değinilmeyen bazı konuları sizinle paylaşmak istedim ;

1) Herşeyden önce 9755 asla kendinen beklenmeyecek bir ses kalitesine sahip, üzerindeki hoparlörler ve 3. hoparlör (subwoofer) tek kelimeyle mükemmel.
    Denediğinizde bana hak vereceksiniz

2) Uzaktan kumanda ilk anlarda bir kenarda ya da yuvasında (PCMCIA Girişi) öylece dursa da , sonradan, günlerden bir gün mutlaka iyi ki varmış diyeceğiniz işler başaracak

3) R 9755'te ve tüm PackardBell'lerde 15 dakikada cd'siz kendi kendine hızlı recovery özelliği bulunuyor. Bu ilk zamanlarda, deneme yapmak için makineyi çöplüğe çevirdikten sonra kullanılacak güzeel bir bahar temizliği özelliğidir

4) Isınma ısınma diye bir konu var, abartmışlar, bir defa anormal bir ısınma yok burada.. Arkadaşlar, motor gibi devamlı gürültü üreten bir fanı mı yoksa sorun çıkarmayan makul bir ısınmayı mı tercih ederdiniz...

5) Evet ekran mükemmel, fakat pilin 2 saatin altında gitmesinin de tek sorumlusu değilse de en büyük sorumlusu bu mükemmel görüntü arkadaşlar.. Pille kullanırken en düşük parlaklığa ayarlamanız durumunda bir 15 dakikanız daha cepte demektir, ki çoğu zaman bu 15 dakika hayat kurtarır..

6) Dvd sürücü çalışırken titreme olduğu doğru, bunu ben de yaşadım, ancak bunu kullandığım cd'lerden sadece 2 tanesinde yaşadım. Yani sorun cihazdan ya da sürücüden kaynaklanmıyor bence bazı cd'lerin kendinde sorun olduğunu düşünüyorum (gözle algılayamadımız bir eğrilik vs..)

7) Hiç mi olumsuzluk yok: * Arka Usb girişlerinin yan yana değil de üst üste olması hiç iyi olmamış mesela.
    * Bu bilgisayara biraz daha kaliteli çanta yakışmaz mıydı ama buna da şükür arkadaşlar , çanta hediye veriliyo
    * Daha bilgisayarı açar açmaz karşınıza gelen ilk mesaj, "bu norton eski bir sürüm olduğu için bilgisayarınız risk altında olabilir"
    Bu ne demek, ne biçim mesaj , ama daha ben 1 saat önce aldım yaa hemen eskimiş ! Şu hale bakk ! Yani açıkçası , nortonu zaten önceden de sevmezdim bu mesajı da alınca bahanesi oldu hemen kaldırdım, Avg free edition kurdum aslanlar gibi de oldu.
    *** Makineden umduğu performansı alamayan biriniz olursa ilk yapacağı iş norton'u kaldırıp avg, mcafee ya da norton dışında herhangi birşey kursun ve iyi günlerde kullansın :)

8) Klavyesinde arıza vardı ilk aldığımda , space bar arızalı çıktı, tamir etmediler, klavyeyi komple yenisiyle değiştirdiler sağolsunlar :)

9) Kart okuyuculu olması çok güzel

10) Wireless algılaması iyi gibi ama bu konuda henüz çok deneme yapamadım açıkçası.

11) Uzaktan kumandayı PCMCIA Girişi'nde tutmayın bence , içindeki pilin markası Panasonic diye sıcakta makinenizin içine akmayacağı anlamına gelmez..

12) Mavi led'ler (HDD, Caps lock, Num lock...) ilk başta çok güzel ama o kadar parlaklar ki karanlıkta film izlerken gözünüze hiç de güzel görünmeyeceklerinden emin olabilirsiniz..

13) Uygun fiyata alabileceğiniz en iyi performansa sahip 15.4 inç parlak ekran laptop budur arkadaşlar şu saat itibariyle, yarın ne olur bilemem. Hepiniz güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetCaptain -- 4 Temmuz 2006; 0:53:42 >

• Nereden almalıyım? Ben Koyuncu Ankara ile aracısız çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla aldım. Ancak yaptığım araştırmalar Packard Bell'de en uygun fiyatları PcDepo.com'un verdiğini gösteriyor. PcDepo'ya mutlaka bir bakın..
  • Unutmadan ... Packard Bell R9755 alan herkesin ilk dakikada karşılaşacağı ilk probleme hemen hazır cevap: Pil tırnaklarından biri yaylı diğeri ise değil (serbest) İşte bu serbest olan tırnağın kapanmadığını görüp biraz zorlayacak ve yine kapatamayacaksın ve tırnağı ilk günden kırmamak için de daha fazla zorlamıyım diyeceksin.. Ama öyle deme, pili tam yerleştirince tırnağı kapanana kadar bir cisim kullanmadan elinle zorla , mutlaka kırılmadan kapanacak ve zaten yedek pilin de yoksa belki de bir daha hiç açmana gerek kalmayacak...
  • arkadasşlar cok acil bir durum laptop alt kısım yanık ve ben makınayı baska yerden aldım.. bataryam olmuş yalnız benım makına r7730 HR serisi packard bell 9755 bataryataksam olurmu bilen birisi cevap .. ayrıca msn me yazarsanız seviirim.. erdaluzun3@hotmail.com şimdiden teşekürler..
  • 8) Klavyesinde arıza vardı ilk aldığımda , space bar arızalı çıktı, tamir etmediler, klavyeyi komple yenisiyle değiştirdiler sağolsunlar :)

iste ben o space yuzunden makineyi degistirdim
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE SİZLER GİBİ PACKARRD BELL AİLESİNE KATILDIM VE GERÇERKTEN YARDIMLAŞMA ÇOK GÜZEL BUNU GÖRDÜM BANA DAHA İYİ OYUN PERFORMANSI İÇİN TÜYO VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM SELAMLAR
  • SES HAKKINDA Bİ SORUNUM WAR YARDIM LÜTFEN

yaklaşık 4 aydan beri bilgisayarımı sorunsuz kullanıyorum 1 hafta önce seste durup dururken bi problem çıktı . sol hoparlörden sürekli tizleme sesi geliodu. servise gönderdim servisteki adamlar resmen dalga geçerek bu ses mikrofon ile hoparlörün yakın olduğu için çıktığını sölüyorlar . bilgisayarı alalı 3 aydan fazla bi sürede böyle bi sorun olmadı da 1 haftadır olan probleme adamlar bu şekilde cewap werdi . r9755 kullanıcıları sizlere birkaç sorum olacak

sizde böyle bi sorun oldumu hiç?
    teknik servisteki adamlar yapacak bişey yok dediler benim bu sorundan kurtulmam için kime başvurmam gerekiyor

herkese şimdiden tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailor86

SES HAKKINDA Bİ SORUNUM WAR YARDIM LÜTFEN

yaklaşık 4 aydan beri bilgisayarımı sorunsuz kullanıyorum 1 hafta önce seste durup dururken bi problem çıktı . sol hoparlörden sürekli tizleme sesi geliodu. servise gönderdim servisteki adamlar resmen dalga geçerek bu ses mikrofon ile hoparlörün yakın olduğu için çıktığını sölüyorlar . bilgisayarı alalı 3 aydan fazla bi sürede böyle bi sorun olmadı da 1 haftadır olan probleme adamlar bu şekilde cewap werdi . r9755 kullanıcıları sizlere birkaç sorum olacak

sizde böyle bi sorun oldumu hiç?
    teknik servisteki adamlar yapacak bişey yok dediler benim bu sorundan kurtulmam için kime başvurmam gerekiyor

herkese şimdiden tşkler..

mikrofon kaplıykende ses geliyosa ilginç bi durum. Bence bi mikrofon ayarlarına bak,eğer mik. açıksa sessize al. Başka bişe gelmiyo aklıma

• 5.1 SES SİSTEMİ HAKKINDA

slm arkadaşlar ben de ocak ayından beri sorunsuz bi şekilde R9755 kullanıyorum. logitech X530 5.1 ses sistemi almayı düşünüyorum. Acaba ses kartımız 5.1 i destekler mi? aldıktan sonra yazık olmasın bi de.
  • hitchhike, acikcasi teknik acidan bir degerlendirme degil bu ama tahminine gore, boyle guzel ses veren bir makine, kesinlikle destekleyecektir.

ben uzun zamandr kullaniyorum r9755'i...

calistigim isyerinde (bilgi islemciyim) yeni notebook alanlar geltiriyorlar bazen, antivirus kurulumu icin vs. hemen her markaya rastliyorum. fakat hic birinin goruntu kalitesi benim notebook'um kadar iyi degil, toshiba ve hp dahil sayisiz markada birebir inceledim, daglar kadar fark var arada ve kesinlikle abartmiyorum bunu.

soyle anlatayim, diger makinalar elektrige takiliyken en parlak halleri, benim p. bell'imin bataryadan calisirkenki parlakligina esit diyebilirim, hatta bazilari yine de daha kotu...

o yuzden makinemi cok seviyorum, bunca zamandir bir defa harddisk bozuldu ki onda da benim payim vardi, koyuncu bir kac gun icerisinde hdd'yi degistirdi, servis acisindan da cok hosuma gitti dogrusu... performansi, ses kalitesi, goruntu kalitesi muthis... sahsen cok memnunum

• arkadaşlar bende uzun zamandır pbell easnote r9755 kullanıyorum vede çok memnunum.ama geçenlerde bir sorunla karşılaştım.cihazın tv çıkışını kullanmak istedim ama ya yapamadım yada bir sorun var.bunu kullanmasını bilen varsa acil yardım lütfen...
  • bu makinayı (pbell r9755) projektöre bağlaya biliyomuyuz
  • SELAM ARKADASLAR .. BENDE DE R 9755 VAR .. BIR KERE FORMAT ATTIRDIM VE ONDAN SONRA BU MMC KART OKUYUCU CALISMIYOR .. NE YAPMAM LAZIM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM .. HERKESE SIMDIDEN TESEKKURLER ..
  • Selam arkadaşlar, bende yaklaşık 1 yıl önce PB EasyNote R9755 aldım. Benim problemin Şarj en fazla 1 saat gidiyor. Biz şirket olarak 18 tane almıştık. bazı arkadaşlarda 1sa45da gittiğini söyleyenler var. Pilin süresini arttırmanın bir yolu var mı?
  • ewt arkadaşım...ilk olarak ekran parlaklığını en düşük seviyeye getir...(Fn+F6 ya bi kaç kez bas) birde Wirelessı kapatırsan bayaa bi yardımcı olacaktır..
  • Kart okuyucunu driverını sana verilen cdlerin içinde Drivers diye bi cd var onu tak orada "card reader yazar onu yükle işini görür..
  • Ya beyler ben bimeksten annaler günü vasıtasıyla 1 gb ddr2 533 mhz ram aldım 82 ytlye. Ama bilmiyorum onu takacak bi slot var mı yada kendim taksam garantide bi problem olur mu diye. Yardımcı lursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkkadi

Ya beyler ben bimeksten annaler günü vasıtasıyla 1 gb ddr2 533 mhz ram aldım 82 ytlye. Ama bilmiyorum onu takacak bi slot var mı yada kendim taksam garantide bi problem olur mu diye. Yardımcı lursanız sevinirim..

bişi olmaz servis kapağını çıkar rami tak....
  • slm arkadaslar benim laptop dvdyi 40 dakikada yazıyor daha asağı düşüremedim nedendir acaba???
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.