Şimdi Ara

PBELL EASYNOTE R9755 Kullananlar buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
0
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Packard Bell R9 Series Windows Drivers (R9220,R9505,R9755)

Chipset: Intel Alviso i915PM (Driver V7.2.1.1003)
    Kablosuz Erişim: Intel Pro Wireless 2200BG (Software V10.1.1.3 - Driver V9.0.4.13)
    Grafik Kart: NVIDIA GeForce Go6200 TC (Driver V82.12) (Modified inf dosyasi)(orjinal inf dosyasinin uzerine kopyalanmali)
    Ses: Realtek ALC260 HD Audio System (Driver VR1.36)
    Kart Okuyucu: Texas Instruments 4-1 Kart Okuyucu (Driver V2.0.0.4)
    Fax-Modem: SmartLink 56k V92 (Billionton) (Driver V4.20.01)
    Ethernet: Realtek RTL8139 A/B/C Ethernet (Driver V641.0406)
    Touchpad: Synaptics Touchpad (Driver V8.1.2)
    Keyboard: EasyNote R2/R9 Keyboard and CIR Driver (Driver V1.1.2.3)

Packard Bell Orjinal Driverları

RM Clock Utility 2.05 (cpu voltaj ayari + enhanced intel speedstep)
    Undervolting nasil yapilir burda...(ısınmaya ve gurultuye son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 13 Mayıs 2006; 0:31:03 >

• ben gidip yarın 9 celli pil alcam varsa... bakalım ne kadar gitcek sonucu size yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

ben gidip yarın 9 celli pil alcam varsa... bakalım ne kadar gitcek sonucu size yazarım

Bekliyoruz bakalım fiyat ve performansı nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: rcan

selamlar

MASTER CD DEN YUKLEME YAPARKEN DIKKAN EDIN!! BASIMA GELENLER:

dün gittim packard bell r9755 laptopu aldım, partition magic ile hdd yi ikiye boldum. Snapsys programı ufak bi hata çıkardı, bende master cd sini koyup sistemi tekrar yüklettim, ve gördümki açılıştaki f11 ile kurtarma işleminde kullanılan hdd de ayrılmış backup bolumu silinmiş, yüklenen windows da ise ne pwer cinema var ne norton ne de cd yazıcı programı. sadece smartrestore ve bi iki şey yuklu halde geldi

Teknik servisi aradım laptopu gonderin bir haftaya kadar geri alırsınız dedi, dedim bu programları yuklemenin bir yolu yokmu internetten v.s. indirsek, yok hayır dedi. Peki dedim getirdiğimde bu F11 ile kurtarma için hdd ye backup bölümünü ekleyecekmisiniz? Yok olmuyor dedi sadece power cinema v.s. yuklerlermiş olmazmış. Başka bir 9755 den birebir hdd kopyalasanız dedim? yok dedi olmuyor dedi. Baya sinirlendim..

Eminim bi çok kişinin başına gelmiştir veya gelecektir. Böyle birşey başına gelen varmı?

ya ne gerek var gereksiz yer kaplıyo o ben direk sildim onu böldüm ikiye içinde tek önemli program var oda powercinema onuda emuleden indirdim mis gibi son driverlar ile baştan kurdum powercinemayı yükledim norton ile imajını alıp dvd ye yazdım bişey olursa imajı 10 dakikada kuruyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: seagleye

Packard Bell R9 Series Windows Drivers (R9220,R9505,R9755)

Kablosuz Erişim: Intel Pro Wireless 2200BG (Software V10.1.1.3 - Driver V9.0.4.13)
    Grafik Kart: NVIDIA GeForce Go6200 TC (Driver V84.56) (Modified inf dosyasi)(orjinal inf dosyasinin uzerine kopyalanmali)
    Kart Okuyucu: Texas Instruments 4-1 Kart Okuyucu (Driver V2.0.0.1 A)

ekran kartı için saol arayıpta bulamadığım bişey

• FATALcan

haklısın esasında ama insan orjinal olmasını istiyor, F11 ile açılışı çok güzeldi, aldığım yere gittim başka bir 9755in image ını aldırmadılar. Şimdi araştırıyorum

sanırım tattoo diye birşey var ve bu programla biostan F11 ile açman için partitiona bir ayar yapıyor. Hdd ye bi bölüm yapıp yaklaşık 3-4 gb lık, otomatik ghosta geçecek bi sistem yapıcam bakalım.

yaptıktan sonra ayrıntılı anlatırım

Bu tattoo hakkında veya F11 ile açılışın nasıl olduğunu inceleyen kimse varmı?
  • arkadaşlar şimdi bu laptopun en ucuz olduğu mağaza hangisi?
    pcdepo da 1900 > 12 yada 15 taksit yapılıo vade farksız
    vatanda 1820 > 8 taksit

sanırım metroda o kampanya bitmiş..şimdi bu fiyatlara göre daha ucuz olan bi yer var mı ?

birde hepsiburada.com da wireless broadcom yazıo dier sitelerde intel pro wireless yazıo..
    kullanan arkadaşlar dan ricam wirelessının nasıl olduğu yani dier markalarla karşılaştırınca durum nasıl oluyor..?bunalr hakkında bilgi verirseniz sevinirim..
  • beyler bu fiyata bu özelliklerde bii makine daha yok ben bilgisayarı alalı 40 gün oldu süper çalışıyor ısınma çok fazla ama sabit kalıyor şimdiye kadar yükleyip sorunsuz çalışan:

oyunlar

most wanted
    civilization 4
    cossacks 2
    pes 5
    simcity 4 deluxe edication

programlar
    autocad 2004

deneyipte sorunlu çalışan şimdiye kadar hiç olmadı
  • quote:

quote:

Grafik Kart: NVIDIA GeForce Go6200 TC (Driver V84.56) (Modified inf dosyasi)(orjinal inf dosyasinin uzerine kopyalanmali)

ekrankartının driverında bi sorun var standby dan sonra ekran açılmıyo bunu düzeltmenin bi yolu yok mu yaaa???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALcan -- 7 Mayıs 2006; 21:44:58 >

• ARKADAŞLAR KULUNUZ KURBABANINIZ OLAYIM bana bir yardım edin, orjinal dvd yi takıp sistemi orjinal dvd den yükleyeyim diyorum pat diye oem error please cd diyor sonra kurulum aşamasından çıkıp ms dos kipine dönüyor, yani çıldırmamak elde değil

1-godfather isimli oyunu yükledim dvd den oyun açılırken ekran çözünürlüğü değişiyor ve pat diye bilgisayar kapanıyor
    2-orjinal dvd den ne kurtarma ne de native kurulum yapıyorum
    3-nero ile cd yazarken müzik dinleyemiyorum
    4-servis çok yetersiz
    5-ısımna problemi hat safhada
    6-bilgisayar stabil çalışmıyor
    7-xp pro yükledim ayrı bir cd den ondada ekran çözünürlüğü çok iyi değil, orjinal dvd den yüklediğimde herhangi bir sıkıntı çekmemiştim
    8-bios upgrade yapamadım bana liknk yazım
    9-gel de deli olmı????
  • oldboy_youngman packard bell 9755 mi kullanıyorsun? sonomo 1.73 yazmışsın özelliklerine,.

bilgisayarın power düğmesine bastıktan hemen sonra f11 tuşuna bi kaç kez bas, karşına kurtarma konsolu gelmesi lazım, buradan yapabilirsin,

Bilgisayarında çıkan problemler tamamen yazılımsal, oem error dediğine göre yanlış bir sürümün dvd sini vermişler hatta bilgisayara da onu yuklemiş olabilirler

ekran kartının hatalı driver yüklenmiş olması muhtemel

eğer f11 ile yapamassan tavsiyem windows xp cd si ile hiç dvd ile uğraşmadan yüklemen, sonra driver v.b. yazılımları kurarak sorununu çözebilirsin.
  • hımm. f11 i hiç denemedim, denerim, 1.73 mhz işlemcim
  • arkadaslar 2 sorum var yardımcı olursanız sevınırım

1) norton virüs programını nasıl kaldırabılırım
    2) skype programını nasıl kaldırabılırım (aslında skype kullanmak ıstıyorum ama kullanıcı adımı ve sıfremı gırmeme ragmen hata verıyor. yenı versıyonunu yuklıyeyyım dedım onuda yuklemedı)

selamlar,
    burak
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARUBYUR

arkadaslar 2 sorum var yardımcı olursanız sevınırım

1) norton virüs programını nasıl kaldırabılırım
    2) skype programını nasıl kaldırabılırım (aslında skype kullanmak ıstıyorum ama kullanıcı adımı ve sıfremı gırmeme ragmen hata verıyor. yenı versıyonunu yuklıyeyyım dedım onuda yuklemedı)

selamlar,
    burak

Başlat--->Packard bell destek---> smart restore burdan yüklemek veya kaldımek istediğin programları , program isimlerinin yanındaki tik işareti ile veya çarpı işaretine çevirerek halledebilirsin.
  • herkese merhaba..
    bende bugun bir r 9755 aldim
    goruntusu ve hizi gercekten cok iyi..
    yalniz kablo net kullinicisiyim ve ethernet kablomu r9755 e taktigimda ip almiyor..
    elle ip verme norton u disable etme release ve renew komutlarini denememe ragmen bir sonuc alamadim..
    ayni kabloyu desktop bil. e takara kullanabiliyorum..faka notebook ip almiyor..
    bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim..
  • nortonu kaldırmanı öneririm, çok problem yaratıyor,

onun haricinde denetim masasından ağ bağlantılarımdan yerel bağlantıya sağ tıklayıp özelliklerden tcp-ip nin özelliklerinden statik bir ip belirleyip bir dene
  • quote:

quote:

quote:

ekrankartının driverında bi sorun var standby dan sonra ekran açılmıyo bunu düzeltmenin bi yolu yok mu yaaa???

evet sorun var, ayrica powermizer da calismiyor(fisi cekince pil durumana gecmiyor) suan test ettigim driverlarda sorunsuz olan sadece v82.12di
    listede degistirdim simdi. Test ettiklerim v82.12 - v84.21 - v84.25 - v84.56

84 serisinde bi sorun var 83 serisine bakamadim test edebilirsem burdan bildiririm. Suanda en stabil v82.12

tum driverlara burdan ulasabilrsiniz ---->http://www.laptopvideo2go.com/index.php?drivers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 13 Mayıs 2006; 0:36:09 >

• @seagleye

saol
  • satitil ip vermeyide denedim olmadı
    en son media player i yukledim..oda guncelleme için nete baglanmak istedi
    ve baglandi:)

ısınma ile ilgili pek bişey yok..normal geldi..asus ile aynı..
    sanırım fan yok..bakır plakalar kullanmıslar..

laptop almak isteyen varsa gerçekten harika bir makine...
  • arkadaşlar bu tattoo diye birşey var, bununla ilgili bilgisi olan varmı?

veya F11 ile boot etmeyi optimize eden veya kurcalayan?

ben 5 gb lık bir primary partition oluşturdum hdd nin en başında, bu ayırdığım kısmı hidden partition olarak belirledim ardından 20 gb lık c: ve 50 küsur gb lık d: belirledim, şimdi f11 ile açılış yapıldığında tattoo diye birşeyle bu gizli partition dan açılış yaptırabiliyormuşuz sanırım detaylı inceleyemedim

eğer yapılabilirse ghost ve windowsun bi imajını bu gizli partitiona atıp şipşak format atmak mümkün olacak

tattoo ile ilgili bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.