arkadaşlar bi sorum olacak benim 9755 de pil simgesi hiç görünmüyor. güç seçeneklerinden pil simgesini görev çubuğunda her zaman göster seçeneğini işaretlememe rağmen ilk işrateleme esnasında çıkıyor ama bilgisayar açılıp kapandıktan sonra tekrar kayboluyor. defalarca denedim sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim
duyduğuma göre packardbell ile gelen windows home editionda bazı problemler varmış zannetmiyorum ama nedenlerden biri bu olabilir, bende xp pro yuklu bi problem yok, esasında bi problem var
power cinemayı kapattığınızda bazen geçersiz işlem yürütüldü penceresi çıkıyormu?
quote:
Orjinalden alıntı: rcan
duyduğuma göre packardbell ile gelen windows home editionda bazı problemler varmış zannetmiyorum ama nedenlerden biri bu olabilir, bende xp pro yuklu bi problem yok, esasında bi problem var
power cinemayı kapattığınızda bazen geçersiz işlem yürütüldü penceresi çıkıyormu?
2 aydır kullanıyorum öle bi hata wermedi şimdiye kadar
selam arkadaşlar...gördüğüm kadarıyla r9755 kullanıcıları bayağı varmıış.bunu görmek gerçekten sevindirici..alırken çok doğru karar verdiğimi düşünüyordum sonunda buna emin oldum...cihazdan çok memnunum...
son bikaç gündür internetten bi trojan kaptım ve devamlı 3 dk da bir reklam siteleri açılıp duruyo sinirden ölecem.....ilgili dosyayı bi türlü bulamadım...bu yüzden windowsu üzerine kurmayı düşünüyorum ama nası yaparım onu bilmiyorum...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim...bi ton bilgi ve prog var bilgisayarda tekrar format atıp yüklemek istemiyorum...yada şöylede yapabiliriz...fdisk atmayı bilen arkadaşlardanda(artık bi kereye mahsus format atacaz) yardım isteyebilirim...3e bölmek istiyorum hardiski nasıl yapabilirim...20-20-40 olacak şekilde nasıl yapabilirim...özellikle fdisk le ilgili cevaplar beni çok sevindirir...devamlı format atıp prog yüklemek istemiyorum...şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
ii çalışmalar...
quote:
Orjinalden alıntı: serwet
selam arkadaşlar...gördüğüm kadarıyla r9755 kullanıcıları bayağı varmıış.bunu görmek gerçekten sevindirici..alırken çok doğru karar verdiğimi düşünüyordum sonunda buna emin oldum...cihazdan çok memnunum...
son bikaç gündür internetten bi trojan kaptım ve devamlı 3 dk da bir reklam siteleri açılıp duruyo sinirden ölecem.....ilgili dosyayı bi türlü bulamadım...bu yüzden windowsu üzerine kurmayı düşünüyorum ama nası yaparım onu bilmiyorum...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim...bi ton bilgi ve prog var bilgisayarda tekrar format atıp yüklemek istemiyorum...yada şöylede yapabiliriz...fdisk atmayı bilen arkadaşlardanda(artık bi kereye mahsus format atacaz) yardım isteyebilirim...3e bölmek istiyorum hardiski nasıl yapabilirim...20-20-40 olacak şekilde nasıl yapabilirim...özellikle fdisk le ilgili cevaplar beni çok sevindirir...devamlı format atıp prog yüklemek istemiyorum...şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
Herkese slm arkadaşlar 10 mayıs itibariyle 2017 ytl ye (world e 12 taksit vade farkı yok) bende r9755 aldım elimde şuan toshiba m45 s265 var (512mb ram, 1.6 ghz, 128mb ekran kartı, 100gb hdd) m45 sahip olduğu intel 915gm/gms 910gml ekran kartı ile doom3, f.e.a.r, call of duty 2, quake4, true crime, brother in arms, knight temple, suffering, gibi oyunları açmıyor. (nfsu2, pes5, call of duty uo, mafia, age of empires 3 ve türevlerini açıyor). Açmadığı yetmezmiş gibi intel teknik destek sitesinde bu oyunları açamıyacağını ilgili patch leri yüklenmesi gerektiğini söylüyor ancak oyunlar böyle bir patch yayınlamıyor.( ben ultra bi oyun düşkünüyüm) Gelelim R9755 le alakasına m45 s265 512 mb rami sistem için kullanırken 300mb ram boşta kalıyordu 256mb nvidia geforce 64 mb paylaşımsız (kalan 192mb) olmasına rağmen 1gb ram den fazla birşey çekmeyeceğini düşünüyorum xp ram recovery gibi programlarla bunu denetleyebilirsinizwww.download.com dan indirebilirsiniz. Isınma sorununu çok abartmayın her laptop ta olan kadardır çok ta gözünüze batıyorsa ya alttaki fanın ağzını boşluğa gelecek şekilde kullanın yada soğutucu tablalardan edinin. m45 s265 i 5 gün kapatmadan bu şekilde açık bırakıyorum hiçbirşey olmuyor. (ki restart çekip devam) emule nin çalışmaya ihtiyacı var çünkü. daha sonra görüşmek dileğiyle hayırlı sabahlar
unutmadan işte soğutucu fan+4 usb hub(dahili) fiyatı 144 ytl
selam arkadaslar. yuklu gelen skype programını kurmak ıstedım fakat kullanıcı adımı ve sıfremı dogru gırmeme ragmen acılmıyor. yuklu olan skype programını kaldırdım ınternetten skype nın yenı surumunu yukledım ama oda acılmadı bır yerde kıtlenıp kalıyor. sızce sorun nedır? nasıl cozebılırım?
arkadaşlar cevap verecekolan yokmu?
quote:
Orjinalden alıntı: cellmantd
arkadaşlar şimdi bu laptopun en ucuz olduğu mağaza hangisi? pcdepo da 1900 > 12 yada 15 taksit yapılıo vade farksız vatanda 1820 > 8 taksit
sanırım metroda o kampanya bitmiş..şimdi bu fiyatlara göre daha ucuz olan bi yer var mı ?
birde hepsiburada.com da wireless broadcom yazıo dier sitelerde intel pro wireless yazıo.. kullanan arkadaşlar dan ricam wirelessının nasıl olduğu yani dier markalarla karşılaştırınca durum nasıl oluyor..?bunalr hakkında bilgi verirseniz sevinirim..
SELAM ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM WAR BENİM PACKART BELLİ R9755 TEN SES ÇIKMIYOR TAM KURTARMA YAPTIM YİNE ÇIKMIYOR. SES OYUN KUMANDALARI DRİVERLARINDA FALAN ETKİNLEŞTİR KISMINDA İSE HİÇ BİŞEY SEÇEMİYORUM BİLGİSAYARI GÜVENLİ MODDA BAŞLATIP KALDIRDIM HEPSİNİ VE TEKRAR KURDUM AMA YİNE AYNI SORUM ETKİNLEŞTİR YADA DEVRE DIŞI BIRAK DİYEMİYORUM AYRICA AYGITTA SORUNSUZ ÇALIŞIYO GÖZÜKÜYO NE YAPSAM OLMUYOR BENDE PC YE FORMAT ATMAK İSTİYORUM YANİ NORTON FALAN YOK SADECE WİNDOWS OLMASINI İSTİYORUM BUNU NASIL YAPICAM HEPSİ BAŞTAN YANİ ZATEN NORTONDA TAM OLARAK KALKMIYO VATANLA KONUŞTUM BİZDE TAM OLARAK KALDIRAMIYOZ DİYOLAR ZATEN BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM BIKTIM GEÇ AÇILIYO FALAN ŞU AN PC FABRİKA ÇIKIŞINDA AMA SES YOK YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...!!!
Ben de çarşamba günü(10 Mayıs) R9755 aldım. Başta ısınma probleminden korkuyordum ama öyle abartılacak bişi değilmiş, klavyeyi fazlaca kullanacaksanız sadece biraz sol eliniz terleyecek demektir, onun dışında aman aman bir ısınma söz konusu olmadı. Alacak olanlar varsa tavsiye ediyorum, daha hiç oyun yükleyip denemedim finallerim var da. İlk açılışta çok bilgisayarın windows'u açması çok uzun sürüyor demişlerdi ama ben öyle bir şeye de rastlayamadım maksimum 45sn sürmüştür, home pek sarmadığı için format atıp pro kurdum biraz daha hızlı açılıyor artık başlangıçta hiç bişi yüklemiyor çünkü
Unutmadan bilgisayarı Hepsiburada'dan aldım, hiç açılmamış geldi (HDD 4200) maximum'a peşin 12 almayı düşünenler varsa şu sıralar kampanya devam ediyor sanırım.
@servet fdisk ile uğraşmak istemezsen Partition Magic adlı programı öneririm. Harddisk'i bölüp birleştirebilirsin, kafana göre takılabilirsin çok kullanışlı bir program windows'tan halledebiliyorsun tüm ayarları, işin bitince sol taraftan apply diyorsun program bilgisayarı yeniden başlatıyor, windows açılmadan mavi bir ekranda program gerekli tüm ayarlamaları yapıyor. Kullanacak olursan o mavi ekranda sakın ama sakın bil kilitlendi diye restart falan atayım deme windows sapıtıyor sonra format atmak zorunda kalırsın; ben yaptım da ordan biliyorum
dostum cevabın için saol bi deneyecem fakat..işin ilginç yanı fdisk attım hdd yi 3 e böldüm...herşey tamamdı ilk başta hatta formatları bile attım bölümlere c,d,e ye daha sonra sistemi geri yükleterek windowsu kurdum kurmaz olaydım...tekrar birleştirdi alet hddyyi böle bişe varmı ya...yedi bitirdi beni bu olay...hayret ya.....ben fdisk atarak daha sonra çıkabilecek problemlerden dolayı format atmam gerekirse tekrar müzikleri programları ne bilim filmleri tekrar yüklemek istemiyorum bu yüzden fdisk atmak istiyorum...windows xp nin böle bişeyi var bildiğim kadarı ile...fakat tam olarak bilmiyorum...yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden herkese ii çalışmalar
quote:
Orjinalden alıntı: serwet
dostum cevabın için saol bi deneyecem fakat..işin ilginç yanı fdisk attım hdd yi 3 e böldüm...herşey tamamdı ilk başta hatta formatları bile attım bölümlere c,d,e ye daha sonra sistemi geri yükleterek windowsu kurdum kurmaz olaydım...tekrar birleştirdi alet hddyyi böle bişe varmı ya...yedi bitirdi beni bu olay...hayret ya.....ben fdisk atarak daha sonra çıkabilecek problemlerden dolayı format atmam gerekirse tekrar müzikleri programları ne bilim filmleri tekrar yüklemek istemiyorum bu yüzden fdisk atmak istiyorum...windows xp nin böle bişeyi var bildiğim kadarı ile...fakat tam olarak bilmiyorum...yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden herkese ii çalışmalar
Daha önce yazmıştım ben , master dvd den win. u tekrar yükleyince bölümler birleşiyo diye , geçmiş olsun walla.ama silinen dosyalarının hepsini recover my files programıyla kurtarabilirsin, ben ööle yapmıştım
arkadaşlar, executioner66'dan öğrendim ve r9755'n s\pdif çıkışına kulaklık takınca ses veriyor... ben sadece dijital ses destekli sistemlere ses veriyor sanırdım hep... burada bir gariplik mi vardır yoksa ben baştan beri yanlış mı biliyor muşum? yine bir diğer soru, aynı konudan, s\pdif girişi, normal speaker, kulaklık vb. destekliyor dahi olsa, acaba buraya speaker ya da kulaklık takmak s\pdif'e zarar verir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: naturmort
arkadaşlar, executioner66'dan öğrendim ve r9755'n s\pdif çıkışına kulaklık takınca ses veriyor... ben sadece dijital ses destekli sistemlere ses veriyor sanırdım hep... burada bir gariplik mi vardır yoksa ben baştan beri yanlış mı biliyor muşum? yine bir diğer soru, aynı konudan, s\pdif girişi, normal speaker, kulaklık vb. destekliyor dahi olsa, acaba buraya speaker ya da kulaklık takmak s\pdif'e zarar verir mi?
Dostum sanırım 2 çıkışı ortak yapmışlar, bi zararı olacaanı zannetmiyorum.
Arkadaşlar bende yaklaşık 20 gündür bir r9755 kullanıcısıyım. Bilgisayarı almadan önce de çok araştırdım. Buradaki formları takip ettim. Bilgisayardan çok memnunum. Isınma problemi yok.Belli bi düzeyde kalıyor. Yalnız space tuşu hassas değil biraz o kadar. Gold bilgisayarda 1825 ytl 15 taksit.
kardeş nerde 1825 ytl 15 taksit? *** olmuş şunu bide boşluk bırakarak yazabilirmisin *** olmasın
ses programına gır "karoeke" kısmı tıklı ise onu kaldır. bendede aynı sorun vardı boyle yaptım sımdı canavar gıbı çalıyor.
format atıp xp pro kuran arkadaslar acaba daha sonra power cınema programını yukleme sansımız varmı bıryerlerden?