Şimdi Ara

PBELL EASYNOTE R9755 Kullananlar buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana sorarsan s8501 al..tabi bulabilirsen. bildiğim kadarıyla s8501 bulunmuyor koyuncuda artık getirmeyeceğini açıkladı....yanii tek bi seçenek kalıyo oda r9755 bende 9755 aldım şimdilik bi sorunum yok memnunum
  • arkadaşlar geçen hafta METRO dan 1969 ytl ye R9755 aldım makina iyi güzel müthiş özellikleri var ama biraz fazla ısınıyor 1,2 saat kullandıktan sonra özellikle laptopun sol altına neredeyse el değemiyecek kadar ısınıyor.bu haliyle bunu dizinin üstünde kullanmak mümkün değil .arkadaşlar sizin kilerde bu kadar aşırı ısınıyor mu? yoksa benim laptop tamı bir sorun var .kullananlar bi bilgi yazarsanız sevinirim.
  • dun aksam vatan bılgısayara gıttım bu modelı yakından gormek ıcın. bır kere ekranına vuruldum. cok canlı ve net bır ekranı var. sabah 10:00 dan berı acık duran makıneyı ınceledım ısınma olayı vardı ama o kadarda abartılacak kadar degıldı ustelık alet sabah 100:00 dan berı acık duruyordu. vatanda r9755 kalmamaıs ama ben bır tane kıyıda kosede kalan s8501 buldum onu alacagım ınsallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi AMDci

arkadaşlar geçen hafta METRO dan 1969 ytl ye R9755 aldım makina iyi güzel müthiş özellikleri var ama biraz fazla ısınıyor 1,2 saat kullandıktan sonra özellikle laptopun sol altına neredeyse el değemiyecek kadar ısınıyor.bu haliyle bunu dizinin üstünde kullanmak mümkün değil .arkadaşlar sizin kilerde bu kadar aşırı ısınıyor mu? yoksa benim laptop tamı bir sorun var .kullananlar bi bilgi yazarsanız sevinirim.
    Dostum benimkide aynı şekilde ısınıyo , ama herhangi bi problem olmadı şimdilik.
  • Ya arkadaşlar sizinde adaptörden zaman zaman garip sesler geliyomu.Özellikle pil tam dolu iken ve notebook kapalıyken çınlama sesi geliyo benimkinden .
  • bencede 8501 al ekran kartı 128 mb paylaşımsız ama diğer bütün özellikleri hemen hemen aynı.ama 8501 i 9755 aynı fiatına bulabileceğini sanmam.bildiğime göre yaklaşık 100-150 dolar daha pahalı sadece bunun için bukadar artı para verilmez bence. ama aynı fiyata bulursan tabiki hiç kaçırma 8501 al derim.
  • Arkadaşım bence o ses bilgisayar hoparlöründen geliyodur ben dün aldım R9755 i wede çınlama geliyodu hoparlörden ama sonradan öğrendimki klavyenin orda mikrofon warmıış küçük bi delik oysa ben saati falan çıkardım parazit falan yapıyo zannettim ne bileyim mikrofon olduğunu yawwwwwwwwwww
  • mikrofonun açık olmasından dolayı yani
  • Ewet arkadaşlar benimde sorunum war norton antivirüs programını kaldıramıyorum daha dün aldım laptobu,, ekle kaldır listesinde gözükmüyo norton program files
    ın içindeki dosyalarındada uninstalıda yok kaldırma programlarıylada denedim olmuyo ne yapmam lazım benim format ta atmak istem,yorum ama kesinlikle nortonun kalkması lazım laptoptan çok kasıyo kaspersky yüklicem şimdiden saolun...............!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENTERHASAN

Ewet arkadaşlar benimde sorunum war norton antivirüs programını kaldıramıyorum daha dün aldım laptobu,, ekle kaldır listesinde gözükmüyo norton program files
    ın içindeki dosyalarındada uninstalıda yok kaldırma programlarıylada denedim olmuyo ne yapmam lazım benim format ta atmak istem,yorum ama kesinlikle nortonun kalkması lazım laptoptan çok kasıyo kaspersky yüklicem şimdiden saolun...............!!!!!!!

arkadasim başlattan programlara gir.Daha sonra PAckard Bell Destek bölümünden Smart REstore programını çalıştır.Gelen ekrandan yazilim bölümünden nortan internet security 2005 in sol tarafına bir kere tıklayınca tick işareti olur 2.tıkla çapraz x işareti yap ve aşağıda bulunan tamam tuşuna basarsan işini halletmiş olursun..

• arkadaşlar ben PBELL EASYNOTE R9755 imi 10 gün önce METRO dan 1.967 ytl ye aldım. Performansını ve yeteneklerini test ettirmek için bugün bilgisine çok güvendiğim bir bilgisayarcı arkadaşımın ofisine götürdüm. Eğer arkadaşım bir yetersizlik görürse açıkcası bilgisayarı iade edecektim.Tüm özelliklerini test ettirdim ve ekran ve ekran kartı gibi donanım performansını test için MOST WANTED i kurdu ve tüm grafiklerde test etti ve mükemmel bir performansı olduğunu ve kesinlikle değiştirmemem gerektiğini söyledi.
    Tek dejavantajı pil ömrünün 1 saat 50 dakika kadar gitmesi ve sol alt tarafının biraz fazla ısınması , ama bu performanstaki bir laptop un biraz fazla ısınması ve pil ömrünün az olmasının zaten normal olduğunu söyledi sizlerle paylaşmak istedim ve gayet memnun bir şekilde 9755 imi kullanmaya devam etmeye karar verdim.
  • saol arkadşım dün anca gördüm ama hata verdei tam olarak kaldırmadı neyse ben yinede kaldırmış oldum kaspersky kurdum daha iii ama yine bilgisayarın açılmasındaki gecikme dewm ediyor hoşgeldiniz yazısında çok bekliyor açılma ses,nden 5-10sn sonra masaüstünü görebiliyorum bunu nasıl halledebilirim...???
  • arkadaşlar ayrıca şu bilgiyide vereyim hard diski 4200 mü 5400 mü tartışmasıda bitsin artık aşağıda benim 9755 deki harddiskin özelliklerini veriyorum.

WD WD800UE IDE 80GB 5400RPM NOTEBOOK İçin 2,5" HDD 152,55 USD

http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=CUXS7Z0DYD64DHYHCGHU
    WESTERNDIGITAL WD800UE 2.5" 80GB ATA6 5400rpm; 2MB

http://www.esabilgisayar.com/default.asp?git=9&urun=15071
    WD800UE Ürün Fiyatı : 117,00 USD

Ortalama 12 ms. arama süresi, 5400 rpm hızı, 2 MB önbelleği,
    düşük pil harcaması, sessizliği ve güvenilirliğiyle sınıfının
    en üstün performanslılarından olan Western Digital hard disk.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Teknik Özellikler

Web Adresiwww.westerndigital.com
    Ön Bellek (Kb/mb) 2
    Form Faktörü (Inch) 2.5
    Dönüş Hızı (Rpm) 5400
    Arabirim Ultra ATA 100

• quote:

Orjinalden alıntı: acemi AMDci

arkadaşlar ayrıca şu bilgiyide vereyim hard diski 4200 mü 5400 mü tartışmasıda bitsin artık aşağıda benim 9755 deki harddiskin özelliklerini veriyorum.

WD WD800UE IDE 80GB 5400RPM NOTEBOOK İçin 2,5" HDD 152,55 USD

http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=CUXS7Z0DYD64DHYHCGHU
    WESTERNDIGITAL WD800UE 2.5" 80GB ATA6 5400rpm; 2MB

http://www.esabilgisayar.com/default.asp?git=9&urun=15071
    WD800UE Ürün Fiyatı : 117,00 USD

Ortalama 12 ms. arama süresi, 5400 rpm hızı, 2 MB önbelleği,
    düşük pil harcaması, sessizliği ve güvenilirliğiyle sınıfının
    en üstün performanslılarından olan Western Digital hard disk.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Teknik Özellikler

Web Adresiwww.westerndigital.com
    Ön Bellek (Kb/mb) 2
    Form Faktörü (Inch) 2.5
    Dönüş Hızı (Rpm) 5400
    Arabirim Ultra ATA 100

Walla ben 4200 zannederek almıştım bu laptop u , ama 5400 çıkt.Şans heralde

• Arkadaşlar bu ürün şu an vatan'ın internet sitesinde yok gözüküyor. Nerden uygun fiyata bulabilceğimizi bilen varmı? Bu arada metro'da hala varmıdır? Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
  • mero market e bir bak ellerinde kalmışsa 1969 dan satıyorlardı.ben yaklaşık 10 gün önce ankara metro dan aldım.
  • ellerinde var almak isteyenler bir baksın bence
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.206.001
  • Ben acer 1642 ve Dell 6000 arasında kalmıştım ama bu ürünü görünce ikisinden de vazgeçip bunu aldım, Dell e göre 100$ pahalı ama ekran kartı,rami ve ekranı tabiki bu farka deydi doğrusu..

Almak isteyen nova bilgisayardan aldım, açılmamış ürün geldi, birlikte açtık kontrol ettim ve öyle aldım, tavsiye de ederim.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1207
  • Arkadaşlar ben bu laptop'ı benim airties modem'e kablosuz bağlıyamadım, aynı sorunu yaşayan varmı benim gibi. Laptop da ip yi kendim verdim otomatik bıraktım bişey değişmedi.
  • ürünwww.hepsiburada.com a da gelmiş bayadır stokta yoktu..

yalnız bilmiyorum..şarjı az gidiomuş ve ekran kartı da sadece 64 mb..yükseltilebiliyo tabi ama tabi kendi ekran kartının yüksek olması daha iyi olurdu..bi de fiyatı da iyice yükseldi..kampanya zamanında 1790 a kadar düşmüş sanırım burda alan arkadaşlar var o fiyata..şimdi de 1900 ytl nin üzerine çoğu yerde..

sizlerin fikirleri neler?paylaşırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.