Şimdi Ara

PBELL EASYNOTE R9755 Kullananlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hacettepelix

needforspeed underground serilerini oynayabiliyormyuz kardeş senide sorularımla sıktımkususra bakma malum yeni alacağım ve o kadar para dökeceğimiçin inceliyorum
    az önce kurdum ve oynadım nfs most wanted i , hiç bi takılma olmadı ,görüntüler çok güseldi.Bu notebook da oyun oynanabildiini ispatladı yani.

• Format attiginda power cinema programini otomatik yukluyor recovery dvd den arkadasim.Bilgisayar aynen ilk acilistaki haline geliyor herseyiyle
    Ben format attım fakat bilgisayarın yanında gelen home edition yerine xp pro. kurdum.Beraberinde gelen yazılımları kurmak istediğimde home editionun la birlikte yeniden kuralacağı yazıyo. XP pro üzereine recovery dvd den nasıl kurucaz yüklü gelen programları.Teşekkürler.
  • selam şimdi r9755 e format atıktan sonra windowsu vw driverleri yüklemek için bir cd veriyorlar değil mi?otomatik hepsini yüklüyormu driver leri?birde hardiskte 5400 aşğısını alma dediler bu bilgisayar 4200 bir sorun oluşturuyor mu ?
  • oyunda hiç sorun çıkarmaz full tavsiy derim ben 1 ay ciddi inceledim de aldım. hdd si western digital caviar WDC800 Ue 80 gb 5400 rpm!!!!!!!
  • ya sen ekran kartına paylaşımsız 256 yazmışsın 64 paylaşımsız değil mi? onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: packard

oyunda hiç sorun çıkarmaz full tavsiy derim ben 1 ay ciddi inceledim de aldım. hdd si western digital caviar WDC800 Ue 80 gb 5400 rpm!!!!!!!
    Ben teknik servisi arayıp sorduğum hdd nin 4200 olduğunu söylediler,aygıt yöneticisinden hdd nin modelini nette arattığımda 5400 olduğunu gördüm.Hangisi doğru acaba 4200 mü 5400 mü
  • http://support.packardbell.com adresinden ürünün kutusundaki s/n yada p/n numaralarını girerek kendi ürününüz hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyosunuz.HDD için şunlar yazılı
    Hard Disk Drive HGST IC25N080ATMR04 80GB

Specifications

* 2,5 inch HDD
    * Capacity - 80 GB
    * Rotational Speed - 4200 RPM
    * Interface standard - ATA-6
    * Average seek time - 12.0 ms

Dimensions

* Height (mm): 9.5±0.2
    * Width (mm): 69.85 ± 0.25
    * Length (mm): 100.2 ± 0.25
    * Weight (grams): 95 (Max.)
  • Ekran kartı, ram, cpu, diamond ekran; sahip olduğu özelliklerle tam bir multimedia makinası 9755.

Tabi ki en iyi oyunları bu oynayacak.

Underground da ne kelime "Most Wanted" bile sorunsuz oynatıyor. Desktop'umda oynayamadığım Most Wanted'ı 9755'imde oynuyorum.

Diamond ekranda film seyretmek ayrı bir zevk.

Ekran kartının 64MB'sini RAM'dan aldığını satıcı bana da söylemişti. Ama 256'ın tamamını kullanacak kaç yazılım varki, resim işlem programların ileri düzey uygulamaları, grafik yoğun oyunlar. Ama 1GB RAM varken ne keder. 512MB lik haleflerine göre sorun diil 9755 için 64MB'sini ekrana vermek.

Isınma Most Wanted oynarken bir hayli oluyor. Yani dizinin üstünde yatakta most wanted oynamaya kalkarsanız 30dk sonra geçici kısırlık yapacak kadar bacaklarınız ısınır ama makinaya bu denli yüklenildiğinde ısınmamasını beklemek aşırı iyimserlik olur.
    Yatakta DVD XVid izlemede sorun yok, ısınma belli bir düzeyin üstüne çıkmıyor.

9755'i masa üstünde kullanarak dilediğimce most wanted oynayabiliyorum.

Fanı çalışıyor ama çok sessiz çalışıyor. Çalıştıgını sadece elim hava çıkışının önüne tesadüf ettiğinde dışarı hafifçe üflenen sıcak havadan anlayabiliyorum.

Görebildiğim Fiyat/performans'ı en iyi laptop. 2 ay önce aldım, sorunsuz kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Memnun kalırsınız.

• arkadaşlar
    bendede bu makineden var
    dün akşam format çektim xp pro kurdum sonra driver cd sini taktım ama sesi tanıtamadım bana yardım edebilir misiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafatopal11

arkadaşlar
    bendede bu makineden var
    dün akşam format çektim xp pro kurdum sonra driver cd sini taktım ama sesi tanıtamadım bana yardım edebilir misiniz
    Arkadaşım bilgisayarın yanında gelen driver cd sinden audio dosyasını kur.Benim sana tavsiyem formattan sonra driver cd si içindekileri sırayla verilmiş butun driverları numara sırasıyla kur.Bende pro kurdum ve hepsini sırayla yükledim sesde bi sorun olmadı.
  • 9755 in hdd si hakkında gerçekten bir ilginçlik var satıcı başka bilio sitesinde başka yazıo vs. sanırım tek tip hdd kullnamıoyrlar gibi geldi bana. zira ben biostan hdd markasına girince 5400 rpm lik western caviar görüorum benim makinada. ve şu an toplam 2 laptop ve bir amasaüsüt pc im var dolayısı ile 5400 lük oldunu raatlıkla söliim
  • slm arkadaşlar bende bu laptopu bu gibi sitelerden çok araştırdım ama benim sorunum var bu laptobu ay sonunda alacam artık ama ben istanbulda öğrenciyim vede limitim yetmiyor bursadada bu laptobu satan büyük bir mağaza yok sanırım bilen varsa bursada böyle bi mağaza yani packart bell satan lütfen buraya yazarmı bide internetten uygun fiyata nerden alabilirim yani güvenilir siteler hangileri bu konularda biraz yabancıyımda ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİ[
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENTERHASAN

slm arkadaşlar bende bu laptopu bu gibi sitelerden çok araştırdım ama benim sorunum var bu laptobu ay sonunda alacam artık ama ben istanbulda öğrenciyim vede limitim yetmiyor bursadada bu laptobu satan büyük bir mağaza yok sanırım bilen varsa bursada böyle bi mağaza yani packart bell satan lütfen buraya yazarmı bide internetten uygun fiyata nerden alabilirim yani güvenilir siteler hangileri bu konularda biraz yabancıyımda ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİ[
    Dostum ben ankardaki METRO marketten almıştım,bursada varmı bilmem ama genelde büyük şehirlerde oluyo metro market bi oraya bak derim eğer warsa.İnternetten alışverişe gelince yorum yapamayacak kadar bilgisizim bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner66 -- 8 Nisan 2006; 0:03:57 >

• Saol kardeş senin metro market dediğin metro grossmarket mi acaba hani carrefour gibi öyleyse bursada var oraya bakarım sağolasın nasıl sen aldın mı laptobu 2-3 sene idare edermi ? Okulu bitirmeye yetsinde o bana yeter
  • quote:

Saol kardeş senin metro market dediğin metro grossmarket mi acaba hani carrefour gibi öyleyse bursada var oraya bakarım sağolasın nasıl sen aldın mı laptobu 2-3 sene idare edermi ? Okulu bitirmeye yetsinde o bana yeter
    Ewet kardeş metro grossmarket ,Ben aldığımda PB lerde kampanya wardı , 1800ytl 10 taksite aldım daha 1 ay bile olmadı .Kampanya dewam ediyo olabilir.Walla bu laptop beni bayaa bi idare eder diye düşünüyorum 3-4 sene yani.Hatta 3-4 sene sonra oyun oynamayı bırakırsam diğer bütün programlarıda çok rahat çalıştırır bi 10 yıl.Ben tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: executioner66

quote:

Saol kardeş senin metro market dediğin metro grossmarket mi acaba hani carrefour gibi öyleyse bursada var oraya bakarım sağolasın nasıl sen aldın mı laptobu 2-3 sene idare edermi ? Okulu bitirmeye yetsinde o bana yeter
    Ewet kardeş metro grossmarket ,Ben aldığımda PB lerde kampanya wardı , 1800ytl 10 taksite aldım daha 1 ay bile olmadı .Kampanya dewam ediyo olabilir.Walla bu laptop beni bayaa bi idare eder diye düşünüyorum 3-4 sene yani.Hatta 3-4 sene sonra oyun oynamayı bırakırsam diğer bütün programlarıda çok rahat çalıştırır bi 10 yıl.Ben tavsiye ederim.

Walla saol en iyisi ben onun kampanya süresini öğreniyim yoksa küçük bi yerden almak zorunda kalıcam laptobu ısınma problemi wargaliba ama olsun bu fiyata böyle özellikler süper 2000ytl ye bulsam bile alıcam teşekkürler...!!!

• nacizane bir sorum olacak bu alette wireless da var değil mi?
  • dostum wireless olmazmı yaaa..aslanlar gibi war merak etme...arkadaşlar makinayı alalı 10 gün oldu almasına ama kullanmak 2 gün nasip oldu...şehir dışına çıkmak zorunda kaldım diyeceksinizki laptop ın amacıda bu zaten...çok isterdim götürmek fakat bu mümkün olmadı...şimdi evimdeyim ve artık rahat rahat kullanabiliceğim ...cihazla ilgili tüm izlenimlerimi yazacağım...şimdilik hoşçakalın...görüşmek üzre ii çalışmalar...
  • Arkadaşlar bende PB R9755 ailesine katıldım sorunum formatlayarak winXP pro yükledim alete ve kumandayı kullanamıyorum powercinema gibi cd'si olmayan yazılımlar gitti eski haline nasıl getirebilirim... saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PACKARD BELL R9755

Arkadaşlar bende PB R9755 ailesine katıldım sorunum formatlayarak winXP pro yükledim alete ve kumandayı kullanamıyorum powercinema gibi cd'si olmayan yazılımlar gitti eski haline nasıl getirebilirim... saygılar
    Dostum bende format atıp pro kurmuştum,power cinema gibi programlar recovery cd sinde ,fakat ben kuramadım pro ya.Belki bi yolu wardır ama kurmanın.Yada ineternetten indireceksin,istediğin programları.O yüzden tekrar home edition kurdum.Ama dikkat et ben pro kuraraken hdd yi 2 ye bölmüştüm ,recovery cd den home editionu kurarken tekrar bölümler birleşti ,ilk günkü haline geldi laptop.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.