Şimdi Ara

PBELL EASYNOTE R9755 Kullananlar buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yaklaşık 2 ay kadar önce Packard Bell (Easy Note R9501) ailesine katıldım. Makineden oldukça memnunum hiçbir problemle karşılaşmadım henüz. Yanlız çözemediğim bir konuda sizlerden yardım istiyorum. Makineyi projeksyon cihazına bağladığımda projeksyondan sinema ve benzeri hareketli görüntüleri izleyemiyorum. Görüntüyü sadece projeksyona verdiğimde (Bilgisayarın monitörüne görüntü vermediğimde) bu sorun ortadan kalkıyor. Hem monitörden hemde projeksyondan sinema seyredemiyorum bunun bir çözümü varmı? Yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: executioner66

http://support.packardbell.com adresinden ürünün kutusundaki s/n yada p/n numaralarını girerek kendi ürününüz hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyosunuz.HDD için şunlar yazılı
    Hard Disk Drive HGST IC25N080ATMR04 80GB

Specifications

* 2,5 inch HDD
    * Capacity - 80 GB
    * Rotational Speed - 4200 RPM
    * Interface standard - ATA-6
    * Average seek time - 12.0 ms

Dimensions

* Height (mm): 9.5±0.2
    * Width (mm): 69.85 ± 0.25
    * Length (mm): 100.2 ± 0.25
    * Weight (grams): 95 (Max.)

P/N NUMARASINI YAZDIĞIMDA KABUL ETMİYOR 12 KARAKTER 11NUMARA1HARF...

YANLIŞ MI YAZIYORUM ACABA

• Selam;
    Ben yaklaşık 2hafta önce dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ve büyük ihtimalle R9755 olacak. Tüm yazılarınız okudum ve hiç olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Ben bölümüm gereği böyle bi bilgisayara ve AUTOcad, solid, 3dmax ağırlıklı kullanacak ve problemsiz bir şekilde fazla abartılı olamayacak kadar oyun oynayacam. Uzun lafın kısası bu alet bana nasıl olur? Fiyat olarakta İstanbulda vatan Computer'dan 1800Ytl civarında almayı düşünüyoruz. Değerli arkadaşlar sizce seçimim iyi olurmu dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmat_78 -- 12 Nisan 2006; 14:44:54 >
  • ben de baktım da vatan bilgisayarda 1842 ytl ye filan gelio ama 8 taksit durumunda bu fiyat oluyor..16 taksit yapmak istersen 2000ytl nin üzerine çıkıyor fiyat..
    istanbul metromarketten 1790 ytl ye alan arkadaş acaba taksitlemi aldı yoksa peşin para ile mi?
    eğer peşinse vatandan 8 taksitle almak uygun olcak..
    msi m635 ile bu laptop arasında kaldım..fiyat farkı 300 ytl civarı..
  • Merhaba arkadaşlar Bende bundan 2 ay önce packard bell r 9755 sahibi oldum. Vatan bilgisayardan 1920 ye aldım.
    Fakat ürünü aldığımdan beri windows un geç açılması beni sinir ediyor. Norton antivirüs ü kaldırdıktan sonra açılışı baya hızlandı ama yinede yavas
    yaklaşık 2buçuk dakikada açılıyor. 512 ramlik makinelerin açılış hızı bile packard beli 2ye katlıyor. ARKADAŞLAR ben ne yapabilirim bu makinenin açılışını hızlandırmak için???
  • format atmadın mı aldığından beri?
    bide eğer laptopla gelen cd ile birlikte kuruyosan belki onda bi sorun vardır..bi de kendin başka bi cd ile sp pro filan kurmayı dene..belki ondandır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRE babacan

Selam;
    Ben yaklaşık 2hafta önce dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ve büyük ihtimalle R9755 olacak. Tüm yazılarınız okudum ve hiç olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Ben bölümüm gereği böyle bi bilgisayara ve AUTOcad, solid, 3dmax ağırlıklı kullanacak ve problemsiz bir şekilde fazla abartılı olamayacak kadar oyun oynayacam. Uzun lafın kısası bu alet bana nasıl olur? Fiyat olarakta İstanbulda vatan Computer'dan 1800Ytl civarında almayı düşünüyoruz. Değerli arkadaşlar sizce seçimim iyi olurmu dersiniz?
    Dostum bende autocad ve bi kaç inş. müh. programı kullanıyorum ve hiç bi sorun yok çok hızlı çalışıyo programlar .Seninle aynı düşüncelerle aldım ve çok memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayran34

quote:

Orjinalden alıntı: executioner66

http://support.packardbell.com adresinden ürünün kutusundaki s/n yada p/n numaralarını girerek kendi ürününüz hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyosunuz.HDD için şunlar yazılı
    Hard Disk Drive HGST IC25N080ATMR04 80GB

Specifications

* 2,5 inch HDD
    * Capacity - 80 GB
    * Rotational Speed - 4200 RPM
    * Interface standard - ATA-6
    * Average seek time - 12.0 ms

Dimensions

* Height (mm): 9.5±0.2
    * Width (mm): 69.85 ± 0.25
    * Length (mm): 100.2 ± 0.25
    * Weight (grams): 95 (Max.)

P/N NUMARASINI YAZDIĞIMDA KABUL ETMİYOR 12 KARAKTER 11NUMARA1HARF...

YANLIŞ MI YAZIYORUM ACABA

Walla benim p/n numarası PB23M diye başlıyo 5 rakam daha war sonra.Sanırım yanlış giriyosun sen

• selam tekrar...cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum şuana kadar pil süresi sorunu hariç hiçbir problemle karşılaşmadım...olumsuz olan tek yanı ise pil süresinin az olması,,, aslında öle çok fazla dışarda kullanan bi adam değilim...yaklaşık olarak 1 saat 40 dk civarı bir pil süresi var...aslında bu benim ilk dizüstü bilgisayarım o yüzden diğer dizüstülerle karşılaştırma yapamıyorum...he bide heralde overclocking mi dir nedir öle ayarları varmış tabi onları da yapmak lazım...umarım sürede 20 dk nın üzerinde bi artış olur...ayrıca cihaza pshop,flash,dreamweaver gibi bikaç program yükledim herhangi bi yavaşlama olmadı yani gayet güzel...fiyat olarak bilgi vereyim metrodan yaklaşık 2 hafta önce 1820 ytl ye ve world karta 13 taksit imkanı ile aldım..bu fiyata bu performans bence mükemmel...Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...
  • 1 saat 40 dk az deilmi yaw?
    off ya hepsinin bi sevmediğim yanı oluo..bi karar veremedim

he bir de bu metro dediğniz yer metro grossmarket mi yoksa başka biyer mi?bide buranın fiyatlarına internetten bakabilrimiyiz?
    ne çok soru sordum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 13 Nisan 2006; 0:00:54 >
  • bilgisayarın açılış hızını biostan arttırabilirsin,bazı biosların varsayılan değerleri sistemdeki herşeyi test ediyo olabilir. Birde Windows başladıktan sonra arkaplan uygulamalarına bak. Güvenlikle ilgili çok gereksiz şeyler olabilir.
    Sorumla İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben bu aleti biraz idaha inceliycem
    quote:

Orjinalden alıntı: atacan86

Merhaba arkadaşlar Bende bundan 2 ay önce packard bell r 9755 sahibi oldum. Vatan bilgisayardan 1920 ye aldım.
    Fakat ürünü aldığımdan beri windows un geç açılması beni sinir ediyor. Norton antivirüs ü kaldırdıktan sonra açılışı baya hızlandı ama yinede yavas
    yaklaşık 2buçuk dakikada açılıyor. 512 ramlik makinelerin açılış hızı bile packard beli 2ye katlıyor. ARKADAŞLAR ben ne yapabilirim bu makinenin açılışını hızlandırmak için???

• Yaaa iyi demişsin de biostan nası yapıyoruz o işi biraz açarsan çok sevinirim
  • İlk önce: 'Boot device' diye geçen bölümden bilgisayarın ilk açılışında CDROM,LAN gibi konumlarda windows'u aramasını kapatabilirsiniz bu iş içinde 1.sıraya HDD yi koyarak CDRom'un gereksiz yere incelenmesini engelleyebilirsiniz. İkinci olarakda ' suppent to RAM' (yazıda hata olabilir) modunu kapatırsanız bilgisayar ilk açılışta Ram'ini saymayacaktır... Gibi yolları yapmanın hiç bir sakıncası yok.
    quote:

Yaaa iyi demişsin de biostan nası yapıyoruz o işi biraz açarsan çok sevinirim
  • Arkadaşlar notebook ta önce pbell vs. monster şimdi de pbell asus arasında kaldım makinelerin özellikleri şu:

ASUS A6QOOVM Kdv dahil : 2.176,69 YTL
    İşlemci : Intel Pentium M 750 1.86 GHz/2MB/533 (Sonoma)
    Ekran : 15.4" WIDESCREEN WXGA TFT Parlak / 1.3 Mega Pixel WEB KAMERALI
    RAM : 1024 MB DDR-2 533 Mhz RAM (Max 2 G)

HDD : 80 GB (pcdepoda yazmıyor ama başka bir sitede 5400rpm oldugunu gördüm) Harddisk
    Ekran Kartı : 256 MB Ge_Force 7300 Ekran kartı
    Genişleme Yuvaları : 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, 1xParalel, PCMCIA 2.1,IRDA ,

802.11g WiFi Kablosuz Arabirim, LAN ,Bluetooth ,Card Raeder 4+1.

Optik Sürücü : 8 X DVD Dual RW +- (DVD Yazıcı)
    Audio : AC97 S/W, Audio DJ
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home TR
    Ebatlar : 354x 284 x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 8 cell 3.5 saat
    Klavye : Q Turkçe 85 Tuş
    Hediye : Taşıma Çantası ,Asus Optik Mouse
    Ağırlık : 2,85 Kg

Packard Bell 9755 Kdv dahil : 1.963,77 YTL
    Intel Centirino Sonoma
    İşlemci: Intel Pentium M750 (Dothan) (2 MB L2 Cache, 533 MHz FSB, 1.86 Ghz)
    Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b-g Intel Pro Wireless 2200BG
    Chipset: Intel 915PM Chipset
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi
    Bellek: 1024 MB DDR 533Mhz (Max. 2GB)
    Sabit Disk: 80 GB 4200rpm
    Optik Sürücü: DVD+-RW +R9 Dual Layer (9.5 GBKadar Yazabilme)
    Ekran: 15.4 WXGA (1200x800) TFT LCD
    Ekran Özelliği: Diamond View Glare Ultra Parlak Ekran
    Grafik İşlemci: 256 MB Nvidia GeForce Go 6200
    USB 2.0: 3 Adet
    FireWire (IEEE 1394) Girişi: Var
    UZAKTAN KUMANDA ALICISI: Var+ Uzaktan Kumanda
    PCMCIA Girişi: Var (1 Adet Type 2)
    TV-OUT: Var (S-Video)
    VGA Out: Var
    Ses: Realtek ALC260 HD Audio System
    Kart Okuyucu: 4-1 Kart Okuyucu(SD, MMC, MS, MS Pro)
    Fax-Modem: 56 K V92 (Billionton)
    Ethernet: 10-100 Realtek RTL8100CL Ethernet Kartı
    Ağırlık: 2.8 Kg
    Garanti: 2 Yıl
    Pil: 6 Cell Li-İon (2.5-3 Saat Stand-By)

Pil
    Ekran kartı
    Marka
    sabit disk
    Bluetooth yönünden Asus

Ekran
    Kumanda
    yönünden pbell
    Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Bi de Asusun Ekranı pbell kadar iyi midir?

7300 ge force ın 6200 ün yerine çıkardıgı bir ekran kartı performans degerlendirmelerine göre %10-15 performans farkı var. Daha az ısınıyor ve pcı exp.
    Yalnız Asusun bazı modelleri 128paylaşımsız-128paylaşımlı imiş ama pcdepodaki öyle mi bilmiyorum. 128paylaşımsız-128paylaşımlı ise direk asusu alırım.

http://www.kocpa.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=UN1
    http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-263-2
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=Q8OIG7F3Q6154CRHPD92
    adreslerinde Asusu buldum fakat firmadan firmaya ram de fiyatta işlemcide değişiklik var.
    Benim asıl çekindiğim konular
    1 Ekran da hangisi kaliteli
    2 İki bu kadar fark için 200 YTL vermeye deger mi?(Fiyat biraz düşündürmeye başladı )
    Bana yine hesaplısı pc depo geldi.Yalnız Pcdeponun satış sonrası hizmeti nasıl bir bilgim yok onun için biraz çekiniyorum.
    Bilgisayarı esas olarak ders için alacagım ama sıkıldığımda da güzel oyunlar oynayabilmek isterim

• dostum asus un modelinde özelliklere baktığımızda pbell den biraz daha üstün olduğu açık...en azından 256 mb ekran kartı eğer paylaşımsız ise ,,,bt özelliğini bence geçmek gerek çünkü laptop çantayla taşındığı için ve bi bt cihazı alıp ki fazla pahalı bi alet değil çantada gayet rahat taşırsın keza webcam olayınada öle diyebiliriz...

unutmadan bence kesinlikle metro alışveriş merkezi kartı olan bir arkdaş bul ve pbell alıcaksan cihazı ordan al çünkü fiyat 1820 ytl eğer hala değişmediyse umarım değişmemiştir...dediğim gibi eğer araştırırsan mutlaka bir tanıdığında bulucaksındır ..tabi dediğim gibi araştırman lazım...

gelelim sonuca pbell in fiyatını 1820 ytl dersek arada yaklaşık 350 ytl lik bir fark var be bunun için asus a değmez dediğim gibi sadece ekran kartı artısı var...bunun yanında pbell in de asus a nazaran biçok artısı var...ben derim ki PBELL...

Şuda var eğer fiyat farkı 75 yada 100 ytl civarı olsaydı belki asus düşünülebilirdi...tabii ben yine PBELL alırdım..çünkü ekranı ve uzaktan kumandasına aşığım....

umarım doğru karar verirsin...şimdiden hayırlı olsun...

• Saoll emre verdiğin bilgiler için yaa ama ben şu suspent ram i bulamadımm yaaa
    bu dediklerin setup ta oluyor dimi??
  • Mavi ekran biosun varsa ikinci bölümde olması lazım Benim biosda (gri ekran) ilk bölümde yazıyo. Ezbere bilmediğim pek de bişey diyemiycem
    quote:

Saoll emre verdiğin bilgiler için yaa ama ben şu suspent ram i bulamadımm yaaa
    bu dediklerin setup ta oluyor dimi??
  • Beyler ben de 9220 var, çok memnun kaldım, kabak gibi yere düşürdüm, CR-rom bozuldu , kabak gibi kullancı hatası , sorgusuz sualsiz yeni CD rom taktılar, 15 gün bile kalmadı serviste ( vatana bıraktım sonra koyuncuya gitti, tekrar vatana geldi 15 gün bile değil) distribitör bir harika, şimdi packard bellerin çift çekirdekliler çıkmış, 9220 yi satıcam , isteyen olursa makul bir fiyatta vericem southside64@hotmail.com msndeyim hade eywallah
  • Beyler benim notebookda pil tam dolu iken ve notebook kapalı haldeyken adaptörü fişe taktığımda çınlama sesi geliyo bu normal bişeymi , sizinkilerdende böyle bi ses geliyomu
  • arkadaslar r9755 mı dersınız yoksa s8501 mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.