Şimdi Ara

pazar günü tadilat yasak değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
13.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün komşuyu şikayet ettim akşam 9'a kadar tadilat yaptığı için. sonra daha da tatsızlaştı. zaten o ara adam beni dövmeye geliyormuş başkaları tutmuş benim haberim yok. dün 10:30 a kadar yaptılar ve şimdi de acı matkap sesine uyandık. resmen ev titriyor.

tekrar şikayet edip etmeme konusunda muallaktayım. heriflerle başımın derde girmesini istemiyorum ama böyle bir terbiyesizliği de çekmek istemiyorum.

bıktım bu ülkedeki insanlardan ya

• Maalesef o türden insan çok. Geçenlerde de gecenin 2 sinde müziğin sesini son ses açıp oynayan insanlara uyandım. Kardeşm gece vakti insanlar uyuyor o kadar ses açılırmı ya.Bu kadar düşüncesiz insanlara şaşıyorum. Bence şikayet etme o türden insanların ne yapacağı belli olmaz. Malum ortam çok kötü. Ne olaylar görüyoruz bişey söyledi diye bunu cinayet sebebi sanan insanların yaptıklarını. Zaten şikayet etmişsin. Hala sürerse bence etraftaki komşularında şikayetçi olup olmadıklarını öğren. Çok kişi rahatsız olursa hemen işleme koyarlar.
  • işte anlatırım da adamlar sürü gibi dostum

iki apartman dolusu insan var yanımızda. apartmanlar bitişik olduğu için hiç tanımıyorum. tek bildiğim kıro oldukları, merdicenden inip çıkarken bile beni uyandırmayı başarabildikleri.

zor tutuyorum kendimi böyle birşey olamaz ya şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanyus -- 22 Temmuz 2007; 10:00:04 >
  • Adamlar aralarında konuştuklarında bile sanki kavga varmış gibi ses çıkarabiliyorlar. Seni çok iyi anlıyorum. Çünkü aynı dertten bende de var. Allah sabır versin.
  • Bizim alt kattada 3 tane mahlukat otruyor.Biz bu apartımanın ilk yapıldığı zamandan beri vardık.Yaklaşık 14 sene oldu.Altımızdada kiracılar var evin sahibi hiç oturmuyor.Gelen tiplerde birbirinden kro.Bunlar gündüz uyuyo gece uyanıyo acayip bir tür.Gece 11 de başlıyorlar gürültüye 2 gibi bitiriyorlar.Dizi sesi,kavga gürürültü,Arabesk müziği sonuna kadar açıyorlar.Hadi dinleyin karşimde Yatak odasının altında sonuna kadar açmayın.Bizde site güvrnliğine telefo ediyoruz.Güvenlik uyarıyo sesleri kesliyor.Ertesi gece yine aynı terane.Yine biz şikayet ediyoruz.Güvenlik bunları uyarınca alttan bağırış çağırış sesleri geliyor.Bunlar taş devrinden falan kalma heralde yada zeka seviyeleri -40.Bu kadar basit birşeyi anlayamıyorlar.Gece olmuş millet uyuyacak yarın iş var güç var.Biz illa sizle birlikte uyumak zorunda mıyız.
    Birde aşşağıdan sigara içerler kokusu bizim evin içine gelir yuh diyorum başka birşey demiyorum.Tuvaletimiz bile sigara koyuyo.Acayip acayip fantazileri var heralde bunların.Ne kadar uyuz tip varsa bizi bulur zaten

• Almanya'da gecenin 1 vakti 1 komşunu rahatsız et bakalım ...

Yeşil kıyafetli polisler tak tak kapını çalıyor hemen ... Hapise kadar giden yolu var Almanya'da bu tür rahatsızlıkların ..

Hangi ülkede yaşıyoruz irfanyus kanka unuttun galiba
  • Şikayet edin hakkınızı arayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana denk gelmez ki :) her kuşun eti yenmez gücü yeten yetene zaten bu aralar stres küpüyüm es kaza biri çatsa diye bekliyorum. İstanbul'dan sürmessem böylelerini namerdim.
  • bizimde bi ara öyle bir sorun oldu yukarı kattalardı bide tak tak ayakkabı sesleri, müzik, tv, konuşmalar(yüksek sesle) gece yarısı 3-4 tane gro aynı evde tipleri hakketen gro uyumak işkenceye dönüşmüştü vücudumu alışmıştı gece 2-3 de uyanıyordum bunların bokuna yazılıda uyukladığımı hatırlıyorum uykumu alamadığım için
    her neyse adamlar tepemin tasını attırmıştı dedim ulan siz beni gece vakti uyandırıonuz bende sizi sabah uyurken (gündüz uyuyor bu mağaracılar) kaldırmassam en adi ...... (anladınız siz onu) gittim sabah çıkarken zile basılı tuttum 10 saniye kadar. sonra bastım gittim. bunlar daha sonra güvenliği aramışlar noluyoruz diye birinede girişmeye kalkmış hamile bir bayana zil sesi kesildikten sonra kapının önünde asansör bekliyormuş sonra polise falan gittik birkaç kişi herkes şikayetçi bu hıyar-gro karışımı tiplerden defoldu gitiler sonra. en sonunda da rahat uyku almaya geri döndüm özeti bu hocam.

zaten böylelerini gebertsen olan sana olur adamların hayattan bir beklentisi yokki direk kavgaya meyilli ayular. türkiye yi ne hale çevirdiler hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***T-MAC*** -- 22 Temmuz 2007; 11:52:53 >

• adamlar dövmeye gelirse kapıyı açsan bile evden çıkma.

evin içinde olay çıkarsa çıksın. onların başı yanar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

adamlar dövmeye gelirse kapıyı açsan bile evden çıkma.

evin içinde olay çıkarsa çıksın. onların başı yanar.

aynı şey araba kullanırken biriyle tartıştın sürücü koltuğundan inme
  • Bizim apartmanın arka tarafında bahçe, yol vs yok. Başka bir apartman var ama aramızda çöplükten başka birşey olmayan dar bir alan var.

O arka apartmanda bizimle aynı seviye katta oturan bir aile var. Hepsi tam bir hödük. Merve adında kızları var, her saat başı annesi ya da babası kalın kaba bir sesle "Merveeeeeeeeee" diye bağırır. Ayrıca bütün gün Arabesk/Fantezi müzik dinleyip duruyorlar hem de son ses. Sabahın köründen gece yarısına dek.

Bir keresinde babam cinnet geçirdi resmen bas bas kavga ettiler ama uslanmıyorlar. Hani bir çizgi film vardı Miskin ayı ailesi, onun gerçek versiyonları resmen.

• vallaha bu devirde hak mak aranmaz. İnsanlar kin gütmeye bayılıyor artık herkesin elinde silah var ya da bıçak benzeri şeyler. Gözü döner hiç acımadan sakatlar seni. KAfasına takarsa tutar iki çapulcu sokakda dövdürtür.

Adam gibi asayiş sağlanmadığından ve toplum çok çok çok cahil olduğundan ülkemizde adalet ve hak aramak da işer yaramıyor. Herkez evinde kendi mafyasını kurmuş terör estiriyor. Pireyi deve yapıp gidip adamı öldürüyor.

geçenlerde haber vardı , yüksek sesde müzik dinlyenleri uyarmış apartman sakini , sonra uyarılan kişi bir minibüs dolusu adam getirip dövdürmüş diğerlerini hatta bıçaklayıp öldürmüşler.

Eeeee aptal insan çok ne yaparsın
  • Türkiye de insanın değeri bu kadar işte
  • Ezdirme kendini baktın anlamıyor anladığı dilden konuş sende genelde en etkili yöntem budur ney kardeşim senin derdin de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.