Şimdi Ara

Paypal Ödemesine Çözüm (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
14
Favori
25.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adres tamamda ismi nasıl salladın ya, kart başka isme, isim sallamaysa nasıl kullanıyon ki öyle, hele paypal kafayı bu kadar güvenlik aşamasıyla bozmuşken

Benden telefon onayı istiyor , cep noyu versem onay mesajı gelir mi acaba, gerçi hesabı da kapatabilir direk belli olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boyka06

Adres tamamda ismi nasıl salladın ya, kart başka isme, isim sallamaysa nasıl kullanıyon ki öyle, hele paypal kafayı bu kadar güvenlik aşamasıyla bozmuşken

Benden telefon onayı istiyor , cep noyu versem onay mesajı gelir mi acaba, gerçi hesabı da kapatabilir direk belli olmaz..

fake adress sitesi vardı hocam ben de oradan buldum adresi, ismi falan. lakin daha kart eklemedim de, telefon numarasını değiştireyim dedim kabul etmedi. telefon onayı illaki istiyorsa benim hesapta patlar sanırım.

bu paypalda kafa yok. adama ürün satmıştım çalıntı kredi kartıyla para göndermiş. ben de gelen parayı hemen banka hesabıma çekmiştim. 2 gün sonra itiraz açılmıştı. para banka hesabıma geçtiği için geri alamadılar. sanki adamın alnında yazıyordu. bu şekilde paypalı dolandıran çok olmuştur. sanki ben ödeyeceğim de bir de tehdit etmişlerdi. konudan bildirim gelince merak edip bakayım dedim. beter ol paypal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 28 Ocak 2018; 1:37:54 >

Orijinalden alıntı: boyka06

Dostum paypalda bilgilerin doğru olmasının hiçbir önemi yok. Eğer ticaret yapmiyorsak, Eğer para almıyorsak.

Şuan da bizim için orası sadece aracı bir ara ödeme noktası. Ebay veya başka bir siteden alışveriş yapiyorsak ebay'deki bilgilere göre size siparişiniz gönderiliyor.
    yani paypal ile e-ticaret sitesindeki bilgiler birbirini tutuyor mu diye kimse kontrol etmiyor.

kısaca bilgileri doğru da yazabilirsiniz sıkıntı olmaz. sizin orada tek dikkat edeceginiz şey "ülke" ve mümkünse o bilgiler içinde "Türkiye" geçmesin.

• ebay dan alisveris yapabilen var mi?

edit:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/121924957

eğer isteyen varsa şu sayfadaki benim eski hesabımın mesajına baksın @Syn3rqy in mesajına hala yapamayan varsa bu hesaba özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım onu kullanmıyorum.Çakallara da para kaptırmayın yöntemi bulduğum gibi 2 yıl önce paylaşmışım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 30 Ocak 2018; 22:50:36 >
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    işte o işten emin değilim o daha sıkıntılı bir durum ama ebay anlatımım yukarda ebay için ödeme yapabiliyoruz diğer siteleri denemedim,
  • Arkadaşlar. Paypal a para yatirma olayini cozen varmi. Yurtdisindan bazi hizmetler aliyorum ve kullanicilara PAypal uzerinden odeme yapmaliyim fakat para gonderemiyoruz. Entropay denedim ama onlarda telefon a SMS gondermiyor. Mail attim cevap'da vermediler. Bu sorunu cozebilen varmi?
  • Ben entropay kullanarak sorunsuz alışveriş yapıyorum.Ama şöyle bir durum var daha doğrusu geçen sene vardı entropay e yatırdığınız para paypal da hemen aktif olmuyor ben 4-5 gün beklediğimi bilirim.İnsanlar da olmuyor diye kullanmıyordu.Bu bekleme süresi çok düştü hatta yok gibi birşey.Alacağınız şeyin biraz üstünde entropay e para yatırın.
  • para göndermek isteyen varsa yardımcı olabilirim. 240 dolarım var hesapta. komisyon almadan işinizi yaparım şimdilik. çünkü benimde paramı acil çekmem lazım şuan. paraya ihtiyacım var. dolayısıyla hem ben hem siz kazancaksınız. dm den mesaj atmayın. şu face sayfasına mesaj atın.https://www.facebook.com/paratransferii/
    güven sorunu yaşayanlarda şuraya bakabilirhttps://forum.donanimhaber.com/paypal-kullanmak-isteyenler-buraya--126655142
    PAYPAL ÖDEMELERİNİZ EBAY ALIŞVERİŞLERİNİZ İÇİN BURAYA =====> https://www.youtube.com/watch?v=YDONMKVYJuU------------------------ULUSLAR ARASI KOMİSYONSUZ PARA TRANSFERİ İÇİN BURAYA =====> https://www.youtube.com/watch?v=rCiiG3sgYnI

• pm attım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS
  • ebayden alışveriş yapmak için uk paypal hesabı açmaya çaıştım. açtım da. ama bilgileri kanıtlamamı istiyor sistem. yani oturduğun apartman telefon numaran adresin vs.. kanıtlamanı istiyor belgelerle.
    var mı açıp ebayden alışveriş yapabilen.?

Orijinalden alıntı: kubadibamka

ebayden alışveriş yapmak için uk paypal hesabı açmaya çaıştım. açtım da. ama bilgileri kanıtlamamı istiyor sistem. yani oturduğun apartman telefon numaran adresin vs.. kanıtlamanı istiyor belgelerle.
    var mı açıp ebayden alışveriş yapabilen.?
    Eskiden açmıştım birkaç defa kullandım.Hatta en son parafly ekli onunla yaptım alışverişi.Tek sıkıntı ebay.comdan alışveriş yapınca komisyon aldı.İngiltere harece sitelerden komisyon alıyor sanırım.Teyit istememişti.
    Almanya daha mantıklı gibi eğer akraba varsa.Gerekirse onun adına açarsın.

Bi siteden ödeme alacağım paypal ile entropay kart oluşturup paypala onu ekleyip yabancı bi paypal açabilir miyim?

1000-2000$ lık işim olucak para güme gitmesin.

paypal bakiyeleriniz bankanıza trasnfer edilir.

tl-usd

usd-tl dönüşümleri yapılır.

uygun komisyon...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.