Şimdi Ara

PayPal Kredi Kartı Onayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
8.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onay için temsili olarak 3 lira çekecegiz, onaydan sonra paypal hesabınıza iade edecegiz yazıyordu, tamam dedim. İşlemleri kontrol ettigimde kartımdan 2,99 TL ve 1,85 TL'lik iki farklı çekim oldugunu gördim. Şimdi kartı onayladım ve paypal hesabım 3 lira görünmekte. Peki fazladan çekilen 1.84 lira ne oldu? Daha sonra mı iade edecekler veya komisyon mudur nedir bu?

• ben yıllar önce üye olduğum zaman 1 tl gibi para çekmişlerdi geri ödediklerini hatırlamıyorum.
  • Ben de paypal'e yeni abone oldum bu akşam. Sanal kartıma 10 lira limit belirledim, 3 lira çektik yazdı ama kalan limitim 5.01TL. Sanırım geri vermeyecekler kalanı.
    Birkaç gün içinde internetten hesap hareketlerinde görebilirmişim onay kodunu. Onu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Ben de paypal'e yeni abone oldum bu akşam. Sanal kartıma 10 lira limit belirledim, 3 lira çektik yazdı ama kalan limitim 5.01TL. Sanırım geri vermeyecekler kalanı.
    Birkaç gün içinde internetten hesap hareketlerinde görebilirmişim onay kodunu. Onu bekliyorum.

hangi banka? ben sanalkartımdan çektikten sonra kredi kartında bekleyen işlemler bölümünde kodu gördüm. benim kart maximum.
  • Bonus Kart, Garanti. Ben tekrar tekrar heryere bakıyorum, güncel ekstreyi indirip ona da bakıyorum ama daha görünmedi bu işlem.
  • 2 adet ufak miktarda cekim yaparlar kartinizdan. onay icinde bu miktarlari yazmanizi isterler.

onay gerceklestikten 1 hafta sonra ardi ardina 2 miktarda geri bakiyenize yazilir. bunu ister kartiniza aktarirsiniz ister paypal bakiyenizde kalir, ordan harcarsiniz..

yani herhangi bi kesinti yapmazlar, paypal ciddi bi sirkettir

onaydan sonra 2 hafta gectiyse hem paypal hem kredi bakiyenizi kontrol edin, iade gerceklesmemis ise mail atin hemen iade ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explorer2001

2 adet ufak miktarda cekim yaparlar kartinizdan. onay icinde bu miktarlari yazmanizi isterler.

onay gerceklestikten 1 hafta sonra ardi ardina 2 miktarda geri bakiyenize yazilir. bunu ister kartiniza aktarirsiniz ister paypal bakiyenizde kalir, ordan harcarsiniz..

yani herhangi bi kesinti yapmazlar, paypal ciddi bi sirkettir

onaydan sonra 2 hafta gectiyse hem paypal hem kredi bakiyenizi kontrol edin, iade gerceklesmemis ise mail atin hemen iade ederler.

dedigim gibi bi 2,99 lira bi de 1,85 lira çekilmiş. onayladıktan sonra da paypal hesabımda 3 lira görünüyordu. bunları yaparken de herhangi bi çekilen miktarı girme ekranıyla karşılaşmadım. hesap ekstreme gelen işlemdeki kodu girdim, bir de mailimi onayladım.
    o 3 lirayı hesabıma göndermeye çalıştım, en az 15 lira gönderebilirsiniz diye uyardı. bari geriye kalan 1,84 lirayı da paypalıma gönderseydi.
    ayrıca paypal hesabıma kredi kartımdan para aktarma ekranını bir türlü bulamadım. alışveriş yaptıgımda da direk kredi kartıma baglanıyor. o 3 lira da kalacak öyle sanırım.

bir şey daha var, dealextreme'den 15,91 dolar tutarında alışveriş yaptım karttan 31 lira çekmişler.
    dolar kuru 1,95'ten mi hesaplanmış, yoksa arada bi komisyon mu söz konusu merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Kredi Kartı Doğrulama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kredi karti degilde vadesiz hesabinizi tanimlarsaniz oraya yolluyabilirsiniz diye biliyorum ben.

benim verdigim bilgiler paypal.com icin gecerli fakat com.tr icinde aynisi gecerli olur diye dusunuyorum.
  • alışveriş yaparken kart iki kere kurdan geçiyor o yüzden kur+15 krş kadar bir zarar ediyorsunuz. parayı yollarken çevrilmeden yollansın gibi bi seçenek olmalı onu işaretleyip alışveriş yapın.
  • quote:

kredi karti degilde vadesiz hesabinizi tanimlarsaniz oraya yolluyabilirsiniz diye biliyorum ben.

benim verdigim bilgiler paypal.com icin gecerli fakat com.tr icinde aynisi gecerli olur diye dusunuyorum.

kredi kartına para yatırmak istersem 7,5 lira kesiyorlar zaten.

banka hesabı için ise şöyle bir ekran buldum.

PayPal Kredi Kartı Onayı
  • quote:

kredi karti degilde vadesiz hesabinizi tanimlarsaniz oraya yolluyabilirsiniz diye biliyorum ben.

Buna gerek yok. Aynısı bendede oldu. ikisinide paypala kredi olarak yüklediler. alışveriş yaparken bu krediden kullanabiliyorsunuz. biraz bekle istersen ikincisi sonra gelebilir. daha olmadı destekten durumu paypala bildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

alışveriş yaparken kart iki kere kurdan geçiyor o yüzden kur+15 krş kadar bir zarar ediyorsunuz. parayı yollarken çevrilmeden yollansın gibi bi seçenek olmalı onu işaretleyip alışveriş yapın.

quote:

Orijinalden alıntı: cybim

quote:

Buna gerek yok. Aynısı bendede oldu. ikisinide paypala kredi olarak yüklediler. alışveriş yaparken bu krediden kullanabiliyorsunuz. biraz bekle istersen ikincisi sonra gelebilir. daha olmadı destekten durumu paypala bildir

teşekkürler.

peki alışveriş sırasında önce paypal kredimi kullanıp geri kalanını karttan çektirme gibi bir şansım var mı?

• yurtdışı alışverişlerde bir süre önce hesabınızdaki parayı kullanmanız engellendi, sadece kredi kartınızı kullanabilirsiniz. yurtiçinde pp kullanmadığım için hesaptaki paranın kullanılıp kullanılamayacağını bilemiyorum, ama kullanılabiliyorsa hesaptaki para+kredi kartı şeklinde yapabilirsiniz. yurtdışına hesaptan alışveriş engellenmeden önce böyle yapılabiliyordu örneğin.
  • Şu turkcell paypal ilede ödemeyi resmi oalrak açsa süper olcak
  • benim paypal'a 2. çekimi iade etmemişler yalnız. 3 lira var. o parayı da kullanamadım bir türlü. anlayacagınız 5 lira güme gitti. napalım, problem degil:)
  • Harbiden 3TL duruyor paypalda benim de. Onu yedirmem, almalıyım. 3 lira 3 liradır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman kullanabilirsiniz. ben çok sayıda alışveriş yaptım ebay'dan. hiç sıkıntı çıkmadı.
    Sadece kurları az biraz fazla tutuyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

Harbiden 3TL duruyor paypalda benim de. Onu yedirmem, almalıyım. 3 lira 3 liradır.

quote:

Orijinalden alıntı: bergun76

her zaman kullanabilirsiniz. ben çok sayıda alışveriş yaptım ebay'dan. hiç sıkıntı çıkmadı.
    Sadece kurları az biraz fazla tutuyor o kadar.

yurt dışından 3 liralık alışveriş yapacak değiliz ki
    daha büyük meblalı bir alışverişte bu parayı da kullanabilseydik iyi olurdu.
  • Beyler bir sorum olacak bende paypal hesabı acmıstım bu kredı kartı onayı ıcın 3 lıra cektıler artı olarak 2 kere 1.85 lira cekmısler bekleyen işlemlerde duruyor 4 haneli bir kod varmıs onu yazınca geri yatıyomus para ama ben işte vazgecıp paypal hesabımı kapattım.Şimdi benden cekılen yaklasık 5 lira yalan mı oldu yoksa geri kartıma yatar mı bu para bekleyen işlemlerde duruyor öylece.
  • Yok mu beyler cevap verecek olan ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.