Şimdi Ara

Steam Kredi Kartı Doğrulama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Steam cüzdanına para eklemek için önce visa kredi kartı kullandım. Daha sonra bir sorun verdi, üzerine banka tarafından bir mesaj geldi. Çekim onaylanmadı diye. Ama yinede kafama takıldı.
    Daha sonra başka bir kredi kartı ile steam cüzdan para eklemeyi başardım, fakat yarın'a kadar pazar alış-veriş yapmam yasaklandı. Ben ilk başta sorun yaşadığım kredi kartından steam tarafından para çekilmesini istemiyorum. Hesap ayarları kısmımda şöyle bir şey mevcut durumda;

((((((Visa-xxxx Doğrulama gerekiyor Doğrulamaya başla))))))

Ben bu doğrulamayı yapmazsam bir sorun yaşamam değil mi ? Yani kendi kafasına göre para çekmez daha sonra steam herhalde ?

• 2 farklı karttan aynı hesaba para yüklediğinizde güvenlik için 1 hafta pazarı yasaklar. Yasağı hemen kaldırmak için doğrulaya girin, steam sizden sembolik olarak 1-2 liralık 2 tane çekim yapacak,onların tam küsüratlı değerlerini soracak onları yazınca pazarınız açılır. Çekilen ücrette ay sonuna kdar sizin kartınıza iade edilir. Eğer ki beklerseniz 1 hafta sonra açılır sıkıntı olmaz steamde para çekmez sizden. Beklemeye gerek yok bence. Doğrulamadığınız sürece o karttan yüklediğiniz her seferde 1 hafta ban yersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

2 farklı karttan aynı hesaba para yüklediğinizde güvenlik için 1 hafta pazarı yasaklar. Yasağı hemen kaldırmak için doğrulaya girin, steam sizden sembolik olarak 1-2 liralık 2 tane çekim yapacak,onların tam küsüratlı değerlerini soracak onları yazınca pazarınız açılır. Çekilen ücrette ay sonuna kdar sizin kartınıza iade edilir. Eğer ki beklerseniz 1 hafta sonra açılır sıkıntı olmaz steamde para çekmez sizden. Beklemeye gerek yok bence. Doğrulamadığınız sürece o karttan yüklediğiniz her seferde 1 hafta ban yersiniz.

Anladım, teşekkür ederim. Zaten ban sürem yarına kadar geçerli, hoş 1 hafta olsada fark etmeyecekti. Sadece parayı çekip çekmeme konusunda kuşkuya düşmüştüm. Bu arada sorun yapan kredi kart ile ilk defa alış veriş yapacaktım. Diğer kartla çok alış verişim olmuştu ve sorun yaşamamıştım. Bir dahaki sefer bu sorun yapan kartla alış veriş yapmaya çalışmam. Eyvallah.

• Yeni kredi kartlarında internet alışverişi kapalı oluyor. Onu açtırırsanız alışveriş yapabilirsiniz. Steam her zaman böyle farklı bir kartla yükleyince direk ban atıyor doğrulma istiyor. Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.