Şimdi Ara

PAYPAL İLE US PSNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAK[ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
32
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam kartınızın limitindemş bir sıkıntı var acaba. ?

us paypale dolar cinsinden attım parayı..Kart eklemedim..Ekleyip deneyeyim ama onunla mı ilgisi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

quote:

us paypale dolar cinsinden attım parayı..Kart eklemedim..Ekleyip deneyeyim ama onunla mı ilgisi var acaba?

Hocam paypal bakiyendeki paraları yurtdışına para göndermek için kullanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exzina

Ben daha kolay bir yöntem ile yaptım.

Bir paypal atm kartı aldım. Migrostan 5 TLye alabiliyorsunuz. Paypal nakit kart sitesinden form doldurup alabiliyorsunuz. Bildiğiniz ATM kartı içine TEB bankamatikden para yükleyebiliyorsunuz. Kredi limit falan yok, sadece içine yatırdığınız parayı harcayabilirsiniz.

Daha sonra bir paypal amerika hesabı açtım. Bu hesap ile aldığım Paypal nakit kartı ilişkilendirdim. Sonra sony hesabıma bu paypal ile para yüklerken hiç sorun çıkmadı. Direk hesaptan çekip yüklüyor.

Eğer paypal nakit kartınız. içinde para yoksa paypal hesabınız çalınsa bile sorun olmaz.

Bu yöntem hala işe yarıyor mu acaba? Karttan hesaba para aktarırken komisyon olayı nasıl oluyor nakit kart ile Paypal Amerikan hesabı ilişkilendirildiğinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

tr paypal mailimden us paypale 15 dolar attım..Fakat tarif ettiğiniz gibi ps cüzdanına para ekleyemiyorum..Resimdeki hata çıkıyor..Paypal bakiyemdeki parayı kullanamamak hususunu anlamadım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

tr paypal mailimden us paypale 15 dolar attım..Fakat tarif ettiğiniz gibi ps cüzdanına para ekleyemiyorum..Resimdeki hata çıkıyor..Paypal bakiyemdeki parayı kullanamamak hususunu anlamadım..

Hocam adımların hepsini dikkatlice uyguladınızmı ?Çünkü en kolay kısmı paypaldan cüzdana para atmaktıda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam adımların hepsini dikkatlice uyguladınızmı ?Çünkü en kolay kısmı paypaldan cüzdana para atmaktıda.

Hocam öncelikle sabrın için sağol..Adımları harfiyen uygulamama rağmen bu hatayı veriyor..PayPal balance içinde yeterli para var, ne olur ne olmaz diyerek paypal aktif kartımı ekledim yine olmadı..

• diroix kullanıcısına yanıt
    Ben dün PSN US hesabıma 25$ yükledim paypal nakik kartımdan 58,52 çekilmiş. Yani komisyon falan alınmamış. Ben paypal nakit kartı aldım, amerika paypal hesabı açtım. İkisini ilişkilendirdim. O kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exzina

Ben dün PSN US hesabıma 25$ yükledim paypal nakik kartımdan 58,52 çekilmiş. Yani komisyon falan alınmamış. Ben paypal nakit kartı aldım, amerika paypal hesabı açtım. İkisini ilişkilendirdim. O kadar

Bu Paypal nakit kart Migroslarda gördüğümüz kart mı hemen kasanın orda? Görüyorum hep ama hiç bu açıdan kullanabileceğm aklıma gelmemişti, eğer aynı karttan bahsediyorsak yarın gidip alayım bir tane. Aldıktan sonra direk kullanıma başlayabiliyor muyuz kartı? Yani bir Atm'ye sokunca para yatırma kısmı aktif olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. Türk PayPal hesabı ile kartı aktif etmeniz lazım. Forumda konusu var
  • Exzina E kullanıcısına yanıt
    Türk hesabı ile kartı aktif edince Amerikan hesabıyla ilişkilendirmekte bir sıkıntı çıkmıyor mu? Aynı kart hem Türk hem de Amerikan hesabıyla kullanılıyor yani sorunsuz?

• diroix kullanıcısına yanıt
    Bende sorun çıkmadı, aynı gün ikisinine yaptım. Türkiye paypal ile kartı aktif ediyorsunuz. Amerika paypalda sadece kartı kart bilgileri kısmına giriyorsunuz. Normal kredi kartı girer gibi yapacaksınız.
  • Şu konu kenarda dursun bakalım bayağı faydalı birşey
  • tr paypal hesabı çalışıyormu acaba us psn'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

tr paypal hesabı çalışıyormu acaba us psn'de

çalışmıyor. döviz kuru çevrilemiyor gibi bir hata veriyor
  • TR paypal dan US paypal a para aktarırken Maalesef alıcı bu ödeme yönteminin kullanıldığı ödemeleri kabul etmiyor. Lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin. bu hatayı alıyorum sebebi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 21 Ocak 2015; 13:37:46 >
  • This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

En son aşama olan Add wallet kısmında bu hatayı veriyor ve cüzdana para ekleyemiyorum. 60 dolar çöp oldu başka sitelerde harcayayım dedim yine aynı hata.

Yok mu bunun bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

En son aşama olan Add wallet kısmında bu hatayı veriyor ve cüzdana para ekleyemiyorum. 60 dolar çöp oldu başka sitelerde harcayayım dedim yine aynı hata.

Hocam son kısımda parayı hesabımdan çek dedinmi ?
    Yani cüzdana eklerken different method gibi bişi vardı oradan bakiyedeki parayı kullan diyince olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 26 Ocak 2015; 23:59:23 >
  • Ok, when you are on the Checkout: Review order page click on continue

Next you are on the PayPal login site

Do NOT log in with your email etc, but click on “Don’t have a PayPal account” below

Type in a Debit or Credit card number which is NOT set up in or associated with one of your paypal accounts (there could be some hassle in finding a card number that is accepted, but just keep on trying, it should work! At least it did in my case with two different cards for two products…)

Which email address of yours you type in seems to be of no importance

Click on “Review and Continue”

Click on “Continue as Guest”

“Confirm”

“Confirm and pay”

“Your payment has been executed” (hopefully)

If it works for you, please copy and paste this ‘manual’ onto other sites because it might be really helpful for others as well.

https://www.paypal-community.com/t5/Sending-and-receiving-money/This-payment-cannot-be-completed-and-your-account-has-not-been/td-p/531186?profile.language=en-gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Ocak 2015; 0:01:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dediğimi denedinmi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

This payment cannot be completed and your account has not been charged. Please contact your merchant for more information.

Hocam son kısımda parayı hesabımdan çek dedinmi ?
    Yani cüzdana eklerken different method gibi bişi vardı oradan bakiyedeki parayı kullan diyince olması lazım

US Paypal'daki mevcut 60 doları US PSN cüzdana aktaramıyorum. Paypal Balance 60 dolar diyor. Pay Now diyince hata alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.