Bildirim
Paypal hesabımdan iphone 6 alınmış haberim yok.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
E-mail fake olabilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhammetciğim umarım bir şey olmaz -
273 dolar
onlara göre 273 lira
Bu arada olayı inceleyin hocam yanlışta olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesabıma biri girmiş. Email sahte değil. Hesabı onarmak için tekrar kartımı falan istiyorlar. Bilemedim ne yapsam. Onarmak istemiyorum ama üzerimden dolandırıcılık falan yapılıyor heralde. -
Cancel order butonuna bassana hocam
Yaptımda hesabıma girip onarmamı istiyor. Onun için kart bilgilerimi falan istiyor. Patlar diye korkuyorum. Gelen e-maile karşıt e-mail gönderdim umarım okuyorlardır. -
Banka ile görüş kartını dondur kullanıma kpat paypalı aradan cıkar sonra banka ile tekrar gorus kartını açtır ve paypal alışverişlerine engel attır
Gelen mail adresini tam olarak yazar misiniz? -
Sakın paypal için tekrar girme kartını. -
gönderen adresi yazar mısınız lütfen? ayrıca emin olmadan keşke basmasaydınız maildeki butonlara. -
Onlar fake diye biliyorum banada gelmişti dokunmadım birşeude olmadı sonra girip baktım gerçi hesapta birşey yoktu
Gelen mail içeriğindeki linkten paypal girişi yapmaya çalışırsan hesap bilgilerini gümüş tepside sunmuş olursun -
support-nj78hy678fss@inboxfocusedvic.com
Hesabıma girdimde bilgilerimi girmedim. -
böyle mail olmaz fake -
quote:
Orijinalden alıntı: Aeschyli
support-nj78hy678fss@inboxfocusedvic.com
Hesabıma girdimde bilgilerimi girmedim.
Paypal şifreni yazdın mı yani -
Aynen öyle oldu. ama şuan paypal hesabımı kapattım sorun olmaz heralde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X