< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolsuz Samuray -- 8 Haziran 2019; 21:9:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolsuz Samuray -- 8 Haziran 2019; 21:9:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
1 değil 2 değil 3 değil 4 hiç değil tam 5 kavanoz bal 100 tl yanlıış duymadınzı 100 tl
|
tasarımcı bul bir yerden. güzel bir etiket ve kavonoz yapsın size ama organik-premium konseptinde. güzel bir insta sayfası aç, donat sayfası. gelir seviyesi yüksek gruba insta reklamları, güzel bir web sitesi siparişleri o siteden ve instadan alacaksınız. başta biraz masraf yapacaksınız ama parasını rahatlıkla çıkartır. bir de bal olduğu için insanlar güvenmeyebilir, sertifika vs. durumu varsa halletmeniz lazım onları da
|
Ben burada bal pazarlamıyorum sadece öneri istiyorum ve siz konuyu saptırıyorsunuz. Sana Balparmak alma diyen de yok ne istersen alabilirsin lütfen konuyu kirletme.
|
Kimin ürettiği belli olmayan, ne şartlar altında süzüldüğü bilinmeyen, yüzlerce farklı üreticinin balının karışımını yemek isterseniz alabilirsiniz evet.
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |