Şimdi Ara

BAL NASIL PAZARLANIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedem arıcılık mesleği ile uğraşıyor. Yaklaşık 200 kovan arısı var. Yıllık 40-100 teneke arası bal hasat ediyor. Fakat dedem balı orijinal olmasına rağmen bunu pazarlayamıyor ve balını düşük rakamlardan satıyor. Bu balı nasıl pazarlayabiliriz fikirlerinizi belirtin lütfen. BAL NASIL PAZARLANIR?
    Dedemin geçen seneki hasattan kalma balı da bu şekilde. Gerçek bal olduğunu bu işten anlayan arkadaşlar görecektir.

EDİT: Eğer bir logo ve marka adı koysam satacağım kavanozların üzerine bunun için bir yerlerden izin almaya gerek var mı? Var ise nereler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolsuz Samuray -- 8 Haziran 2019; 21:9:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tasarımcı bul bir yerden. güzel bir etiket ve kavonoz yapsın size ama organik-premium konseptinde. güzel bir insta sayfası aç, donat sayfası. gelir seviyesi yüksek gruba insta reklamları, güzel bir web sitesi siparişleri o siteden ve instadan alacaksınız. başta biraz masraf yapacaksınız ama parasını rahatlıkla çıkartır. bir de bal olduğu için insanlar güvenmeyebilir, sertifika vs. durumu varsa halletmeniz lazım onları da
  • 1 değil 2 değil 3 değil 4 hiç değil tam 5 kavanoz bal 100 tl yanlıış duymadınzı 100 tl
  • tasarımcı bul bir yerden. güzel bir etiket ve kavonoz yapsın size ama organik-premium konseptinde. güzel bir insta sayfası aç, donat sayfası. gelir seviyesi yüksek gruba insta reklamları, güzel bir web sitesi siparişleri o siteden ve instadan alacaksınız. başta biraz masraf yapacaksınız ama parasını rahatlıkla çıkartır. bir de bal olduğu için insanlar güvenmeyebilir, sertifika vs. durumu varsa halletmeniz lazım onları da
  • Hiç flash tv izlemedin mi yeğenim?
  • gereksiz işler bunlar kullanıcısına yanıt
    Dedemin üretimi çok fazla olmadığı için hiç böyle kurumsal bir iş düşünmemiştik genelde komşular ve akrabalar alıyordu. Tahminen internet sitesi ve sosyal medya hesabı ne kadar tutar?

• Balparmağa toptan satın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedemin çevresi maddi olarak pek iyi durumda değil. Zaten dedem satabildiğini köyde satıyor kalanı da amcamlar ve babam satıyor ama Niğde'de pek balın kıymeti bilinmiyor. İnternette bal fiyatlarını görüyorum ve dedemin boşa üretim yaptığını düşünüyorum. Dedeme destek olmak için bir yol bulmak istiyorum. Yorumunuz için teşekkürler hocam.

• Ağa pazarlamaya gerek yok sağlam paketleme yaparsan forumdan bile onlarca üyenin satin alicagindan eminim. Tabi eğer balina guveniyosan. Sıcak fırsatlara bile açabilirsin konuyu. Neticede gidip x firmalardan bar aromalı glikoz alicagimiza adam akıllı bal yiyelim düşüncesinde olan çok insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Ağa pazarlamaya gerek yok sağlam paketleme yaparsan forumdan bile onlarca üyenin satin alicagindan eminim. Tabi eğer balina guveniyosan. Sıcak fırsatlara bile açabilirsin konuyu. Neticede gidip x firmalardan bar aromalı glikoz alicagimiza adam akıllı bal yiyelim düşüncesinde olan çok insan var.
    BALPARMAK alabilirsiniz hocam %100 orjinal bal satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolsuz Samuray

Dedemin üretimi çok fazla olmadığı için hiç böyle kurumsal bir iş düşünmemiştik genelde komşular ve akrabalar alıyordu. Tahminen internet sitesi ve sosyal medya hesabı ne kadar tutar?
    hocam az çok ilgilenen biri olarak söyleyeyim, böyle bir site ve sosyal medya yaklaşık 3.000tl civarı tutar, tek seferlik verilen miktardır, senelik çok cüzi miktarlarla yenileyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl eminsiniz orda falan çalıştınız mı ?

• İktidarsızlığa son deyin gram kalmaz. Bak ha buraya yazıyorum.

• Kimin ürettiği belli olmayan, ne şartlar altında süzüldüğü bilinmeyen, yüzlerce farklı üreticinin balının karışımını yemek isterseniz alabilirsiniz evet.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Yazın yeni bal çıkınca koymayı düşünüyorum foruma zaten

• Bu sene muhtemelen yetişmez hasata az kaldı ama seneye için aklımda bulunacak teşekkürler hocam

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Kolsuz Samuray

Kimin ürettiği belli olmayan, ne şartlar altında süzüldüğü bilinmeyen, yüzlerce farklı üreticinin balının karışımını yemek isterseniz alabilirsiniz evet.
    senin dedenin ne idüğü belirsiz balını alıcağıma son teknoloji tesislerde doldurulmuş bin tür farklı testten geçmiş BALPARMAK balını alırım tabi.
  • Ben burada bal pazarlamıyorum sadece öneri istiyorum ve siz konuyu saptırıyorsunuz. Sana Balparmak alma diyen de yok ne istersen alabilirsin lütfen konuyu kirletme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Nasıl eminsiniz orda falan çalıştınız mı ?

ekşideki yorumları okuyabilirsiniz hocam. eskide kaldı öyle köyden bal almak falan.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.