Şimdi Ara

PAYPAL GÜVENLİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
53.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HERKESE İYİ GÜNLER paypaylda hesap açmak istiyorum acaba güvenlimi

• güvenli
  • kredi kartı numaranı veriyorsun o nedenle güvenli değil bence ama Sanal Kart dedikleri güvenli
    en azından
    sanal karta ne kadar para koyduysan o kadar gidiyor
    örn:Guitar hero yu alacaksın 160ytl mi?
    165 ytl koydun sanal karta adam kazıkladı 165 liranı alır
    ama
    paypaldan kredi kartı numarana girmiş olsa....düşünemiyorum
  • milyon kez soruldu bu soru

he abi güvenli

bi daha soracaksın

he abi güvenli

güvenli dedik ya be garrrrrrrrrdeşim ,
    diye akıp gidecektir:D
  • amacı güvenlik için kurulmuş bir şirket hakkında güvenli mi diye soruyorsun
  • aslında iş paypal da değil
    paypal numaranı verdiğin kişide
  • Anneme babama bile güvenmem Paypal'a güvendiğim kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal Chargeback
    14 yıl önce açıldı
    Paypall
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen ufak bir örnekle açıklayayım :)
    gerçi satıcınında güveni var burda

ben güzel bir kardeşimizden saat aldım geçen sene
    saat 3 hafta oldu gelmedi, benimde şansıma tatile gideceğim tarih 2 hafta öne alındı.
    adam mesaj attım dedim böyle böyle. ben burada 1buçuk ay yokum, kendi posta servisimde maks. 2 hafta bekliyormuş gelen mal. sen bana parayı yolla zaten ben burada değilim saat gelirse geri gider.
    adam yollayacağım dedi, 1-2 gün sarkıttı. bende paypaldan dispute açtım 10dk içinde adam geri yolladı parayı
  • Paypala kayıt olurken verdiğin güvenlik nosu
  • Bi arkadaşın da dediği gibi annenden babandan daha güvenilirdir, annen paranın üstüne yatabilir ama Paypal asla

Ayrıca zamanında bi yurtdışı firmasından aldığım radyatör elime ulaşmamıştı ve paranın üstüne yatmak istediler, Paypal'dan sanal dava açmıştım ve Paypal beni haklı bulup paramı onlardan söke söke alıp bana iade etmişti.

O yüzden de ayrı bi sempatim vardır kendilerine
  • Kredi kartı ile yaklaşık 3-4 sene falan oldu sanıyorum paypal üzerinden her ay alışveriş yaparım ve çok güvenli diyebilirim zaten paypal bunun için kurulmuştur ve çoğu alışveriş yapılan yerde paypal amblemi görürsünüz bu da güvenli olduğunu destekler.
  • Hort
    Beyler dispute ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Hort
    Beyler dispute ne?

Para iadesi için itiraz etmek. Yurtdışından aldığın ürün gelmeyince, bozuk gelince falan hakkını arıyorsun işte.
  • O steam konusunda mı bir yerde okumuştum da. Paypal dispute açmış kendi kendine adamın steam hesabı yasaklanmış falan? O olaylar ne?
  • Paypal + Sanal Kart kullanıyorum.
  • Örnekleyelim :

Bilgisayara format attım 1 hafta sonra tekrar işletim sistemini değiştireceğim diye antivirüs kurmadım. Counter-Strike oynarken maç arasında aceleyle gather premium almak için paypal hesabıma klavyemi kullanarak girdim. Şifreyi öğrenmişler ( keylogger ı windows crack den yedim sanırım hiçbirşey kurmadım çünkü pc ye )

Şifreyi yürüten dallama ****dan 60€ luk premium hesap almış benim paypalımı kullanarak. Paypal benim ikamet ettiğim yeri bildiğinden dolayı almanyadan işlem yapıldığını görünce parayı kredi kartımdan ödeyip paypal hesabımı kullanıma kapatıyor ve bana mail atıyorlar. Hesabınızdan şu referans numarasıyla şu tarihde ödeme yapılmıştır işlemi yapanın sizin olmadığınızdan şüpheleniyoruz bize acil olarak dönüş yapın bilmem bilmem ne diye.

Cevaplıyorum ben de maili ve paypal hesabımdaki güvenlik ayarlarından tarih, saat ve referans numarsı ile işlemi yapanın ben olmadığımı belirtiyorum. 11 saat sonra mail geliyor bana. Paranız en geç 5 iş günü içerisinde kredi kartınıza yatırılacaktır diye ve 22 saat sonra geri ödeme yapılıyor. [ Hesabımda 2 banka hesabı 4 kredi kartı vardı adam babamın kredi kartından yapmış ödemeyi. Maili görüdğüm gibi haber verdim ben babama kartı iptal etttiği halde yeni karta yapılmış ödeme ben bu konudada tereddüt etmiştim kart numarası vs. değişti diye ]

Ha bir de şöyle bir durum var ödeme yapıldıktan sonra provizyonda kaldığı için öncelikle paranın geri çekilmesini istedik bankadan ama müşteri hizmetleri gitti paranız bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi. Çalıştığımız banka bize bunu söylemesine rağmen elin amerikalısı benim parama sahip çıkıyor ne de güzel. İyi ki alışveriş sitesinden falan birşey almaya kalkmadım o ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 18 Ağustos 2011; 4:47:20 >

• Yani diyelim böyle bir durum başıma geldi nasıl haberdar olacağım anında ve nasıl dispute edebilirim? Veya kendisi dispute mu ediyor?
  • Şifreni çaldırdığın an güvensiz oluyor. Bi logger a bakar
  • man kafalar için güvensiz
    akıllı şebelekler için güvenlidir.

kısacası güvenli değilse topum
  • paypala mı babana mı güvenirsin deseler paypala güvenirim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.