Şimdi Ara

PAYPAL GÜVENLİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
53.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @akanthus yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

@akanthus yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi günler

rica ederim sizede iyi günler,

alacağın ürün çinden gelecek büyük ihtiamalle ptt ile ortalama 3 haftada elinde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

alacağın ürün çinden gelecek büyük ihtiamalle ptt ile ortalama 3 haftada elinde olur.

tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

tekrar teşekkürler

mrb yine size ebay ile ilgili birşey sormak istiyorum :) dün satıcının birisine msj attım attığım msj ın cevabını ebayda bulamıyorum onun yerine bana 2 tane mail geldi bu maillerin anlamı nedir neden bana ebaydan direk olarak cevap yollayamıyor ? paypal hesabımı ebayda tanıtmadım daha bununla bi ilgisi varmıdır acaba ?

gelen mailler şöyle :

gönderici :sales@buyshild.com

Get a Warranty now to protect your recent purchase.

You recently purchased the following eBay item, Macro Extension Tube Set for Nikon D40 D60 D70s D80 D90, for $6.70.

Your eBay seller wants you to know that BuyShield provides excellent warranty coverage to protect any new, used, or refurbished items at a savings of up to 70%!

Click the blue button to get an instant warranty price quote online.

Sincerely,

BuyShield Staff

birde şu mail geldi :

gönderici : seller_auto@auctiva.com

This is a courtesy email to let you know that we appreciate your business. If you have not already, please visit your eBay account to complete this transaction. If you have any questions, feel free to write us at foto4man@126.com.

Thank you for your purchase!

Sincerely,
    foto4easy

• Ya belki bi gün illaki mecbur kalacağım ama o gün gelene dek asla internetten telefondan vb yöntemlerle bi şey satın almam diyorum

İlla adam karşımda olacak sanalda değil karada görüşecez... Kanlı canlı bi şekilde.. Elini sıkıp tokalaşacam yoksa yarı fiyatına olsa almam o malı sanaldan...

Ticaret dediğin budur bence... Belki bir gün mecbur kalır şu sanal alışveriş olayına bulaşırım ama uzun bi süre zannetmiyorum...
  • Arkadaşlar size önerim makinenizde kurulu ya da usb den çalışan cinsinden bir linux sürümü üzerinde işlem yapmanızdır.Bu,işi %90 güvenli hale getiriyor,Linux sürümü olarak pardus,ubuntu veya mint kullanılabilir.İsteyen arkadaşı ayrıntılı şekilde bilgilendirebilirim(özellikle tek kullanımlık linux hakkında,katılmayan olabilir ama bence %500 güvenli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 9 Mayıs 2012; 2:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaBalık_

Ya belki bi gün illaki mecbur kalacağım ama o gün gelene dek asla internetten telefondan vb yöntemlerle bi şey satın almam diyorum

İlla adam karşımda olacak sanalda değil karada görüşecez... Kanlı canlı bi şekilde.. Elini sıkıp tokalaşacam yoksa yarı fiyatına olsa almam o malı sanaldan...

Ticaret dediğin budur bence... Belki bir gün mecbur kalır şu sanal alışveriş olayına bulaşırım ama uzun bi süre zannetmiyorum...

aynen katiliyorum , hele de ebay da asla alınmaz . Dilini bile dai bilmedeğm yerde neden alayım ki. Türk siteleri var gitti gidiyor o bile artik cıvıttı. Hele paypal acayip sakat. Bir sürü kişi mağdur olmuş ve hala olmaktadır. En iyisi canlı abi. Sanal hayır . . .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.