Şimdi Ara

PAYPAL GÜVENLİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
53.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu logger işinden korkuyorum ya Gerçi çook dossya indiren biri değilim sürekli download da yapmıyorum ama yine de tırsıyorum.
    Peki bu paypalı kullanmayacağımız zaman dondurma ne bileyim bloklama gibi bir şey var mı? Şahsen ilk alışverişimden sonra bir daha kullanmam diye düşünüyorumda.
  • Bende korkuyordum çünkü sürekli internetten kredi kartı vs. alışveriş yapıyorum..Gittim 400tlye netbook aldım sadece kredi kartımla işlem yapacagımda onu açıyorum daha facebook'a bile girmedim.Sizde öyle yapın..Bu arada paypal güvenli 1 defa olsun sorun yaşamadım
  • Beyler oyunu aldım paypal üzerinden şimdi bir sorum var limitleri nasıl düşüreceğim?
    1000 tl limit gözüküyor şunu 100 falan yapmak istiyorum 5 dolar için rezil olmayayım
  • Zamanında paypal hesabı açmıştım. (2 yıl kadar önce). sadece dealextremeden 2 dolarlık bir ürün almak için.

2 yıldır girmediğim hesabıma dün bir bakayım dedim. Kilitlenmiş. PAYPAL' e mail attım. aşağıdaki gibi anormal gelişmeler oldu. 395USD eksi bakiyedeymişim. bu ne demek? ben 2 sene önce sadece bir işlem yaptım. bir daha da hesabıma girmedim? Soruyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum. yol gösteren olursa sevinirim. Teşekkürler.

From: "webform@eu.paypal.com" <webform@eu.paypal.com>
    To: XXXX
    Sent: Thursday, August ##, #### ##:## AM
    Subject: Re: Hesabım (ID: C###-L###-T#####-S###-W######)
    (KMM15054607V53503L0KM) :ppk#

Sayın XXXX,

Hesabınız konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür
    ederim.

Sayın XXXX, PayPal hesap bakiyenizin eksi olmasının birkaç farklı nedeni
    olabilir:

* Bir alıcı şikayetini karşılamak için sizin yerinize para iadesinde
    bulunduk.
    * PayPal Satıcı Koruması için uygun olmayan bir ödeme iptal edildi.
    * PayPal hesabınızdan yetkisiz bir ödeme yapıldı.

Eksi bakiyenin nedenini öğrenmek için son hesap etkinliğinizi inceleyin.

Hesap etkinliğinizi incelemek için:

#. PayPal hesabınıza giriş yapın.
    #. Sayfanın üst tarafındaki "İşlem Geçmişi"ni tıklayın.
    #. "Tüm işlemler"in altında listelenen çekim ücretlerini bulun.

Not:

Hesabınızda gerçekleştirilen yetkisiz işlemleri Çözüm Merkezi'ne
    bildirebilirsiniz. Yetkisiz faaliyeti bildirmek için Hesap Özeti
    sayfanızdaki "Çözüm Merkezi"ni tıklayın.

$365.90 USD tutarındaki eksi bakiyenizi, çek göndererek PayPal
    hesabınıza para ekleyebilirsiniz. PayPal hesabınıza eklemek istediğiniz
    tutarda bir çek veya havale gönderin. Çeki PayPal adına düzenleyin ve
    PayPal e-posta adresinizi Not satırına yazmayı unutmayın.

Ödemenizi şu adrese gönderebilirsiniz:

PayPal Europe
    P.O. Box ####
    Dublin ##
    İrlanda

Not:

* Çek veya havalenin hesabınıza yatırılması yaklaşık # iş günü
    sürer.

#### #### ### numaralı telefondan bakiyenizin sıfırlanması için
    İngilizce yardım alabilirsiniz.

eksi bakiyenizin sıfırlanmasından sonra hesabınızdaki sınırlamanın
    kaldırılması için aşağıdaki adımları takip ediniz.

Sınırlamanın incelenmesi için gereken adımları şu şekilde yerine
    getirebilirsiniz:

#. Hesabınıza giriş yapın.
    #. Sayfanın üst kısmına yakın olan "Çözüm Merkezi"ni tıklayın.
    #. "Sınırlama incelemesi başlat" kutusunu bulun.
    #. Her adımın yanındaki "İşlem" sütununda bulunan "Çöz"ü tıklayın.

Tüm adımları tamamladığınızda hesabınız incelenecektir. Size, hesap
    durumunuzu bildiren bir e-posta göndereceğiz. Gereken adımların
    tamamlandığını onayladıktan sonra hesabınızdaki sınırlamayı
    kaldıracağız.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
    Tuncay
    PayPal

Original Message Follows:
    ------------------------
    Merhaba Tuncay Bey,

Aşağıdaki uzun ve okuması zor cevabınız için teşekkür ederim, ancak
    beklediğim cevap bu değil.

Ben "hesabım neden eksi bakiyede" diye sormadım. "Hesabım neden aktif
    değil ve giremiyorum" diye sordum. Siz bana hesabınıza girin
    şunları-bunları yapın yazmışsınız. Otomatik br cevap olmuş sanırım.

Ayrıca ben paypal hesabımı hiç kullandıımı hatırlamıyorum, nasıl eksi
    $365.90 USD olduğunu açıklayabilir misiniz?

Tekrar teşekkürler
    İyi çalışmalar
    Kaan

Sayın XXXX,

Eksi bakiye konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür
    ederim.

PP-001-091-539-127, PP-001-075-470-884, PP-001-075-470-901,
    PP-001-077-405-104, PP-001-087-954-156 ve PP-001-087-954-222 numaralı
    ödeme incelemeleri ve yetkisiz işlem dosyaları parayı gönderen tarafa
    iade edildiğinden ve bu tutar bakiyenizde bulunmadığından dolayı eksi
    bakiyeye yol açılmıştır. Tarafınıza daha önce gönderilen e-posta
    dahilinde eksi bakiyenizi ve sınırlamanızı kaldırabilirsiniz.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
    Özgür
    PayPal

• Paypal 300$ ıma el koydu hesabın bana ait olmamasını düşündükleri sebebiyle kanıt sundum yine sonuç yok (ciddiyim)
  • Beyler bir sorum var
    alışveriş yapmayacağımız zaman hesabı dondurma kredi kartını bloklama gibi bir seçenek var mı? Hesabı silip 2 gün sonra işim düşerse uğraşmak istemiyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Beyler bir sorum var
    alışveriş yapmayacağımız zaman hesabı dondurma kredi kartını bloklama gibi bir seçenek var mı? Hesabı silip 2 gün sonra işim düşerse uğraşmak istemiyorum çünkü.

Kredi kartını sistemden sil.
  • Tamam da 2 gün sonra tekrar onay işiyle de uğraşmak istemiyorum
    Yani ben açana kadar kartı işlemlere kapatamaz mıyım paypal da yok mu yani bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

Tamam da 2 gün sonra tekrar onay işiyle de uğraşmak istemiyorum
    Yani ben açana kadar kartı işlemlere kapatamaz mıyım paypal da yok mu yani bu?

paypal'da hesap bir kere onaylanır,kartı hesaptan kaldırıp tekrar eklediğinde yeniden onaylama ücreti kesmez o yüzden uzun bir süre kullanmayacksan kartını kaldırabilirsin.
  • bilen 2-3 kişi varken bende sorayım şimdi paypal bu yeni sisteme geçtikten sonra benim yurtdışından bişey almak için kendi paypaldaki paramı kullanamıyormuyum kredi kartına aktarmadan. Mesala sanal kartı onaylattık bişey alıcam ama karta aktarmadan direk paypal paramla almak istiyorum olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

bilen 2-3 kişi varken bende sorayım şimdi paypal bu yeni sisteme geçtikten sonra benim yurtdışından bişey almak için kendi paypaldaki paramı kullanamıyormuyum kredi kartına aktarmadan. Mesala sanal kartı onaylattık bişey alıcam ama karta aktarmadan direk paypal paramla almak istiyorum olmuyor mu?

kredi kartından çekim dışında yurtdışından alışveriş yapmanın hiçbir yolu yok şuan.Parayı kredi kartına aktarmak yerine kendi banka hesabına aktar.kredi kartına para aktarmanın ücreti 7.50 lira banka hesabına aktarmak ücretsiz.Bu arada,aktarmak için en az 15 tl olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

quote:

bilen 2-3 kişi varken bende sorayım şimdi paypal bu yeni sisteme geçtikten sonra benim yurtdışından bişey almak için kendi paypaldaki paramı kullanamıyormuyum kredi kartına aktarmadan. Mesala sanal kartı onaylattık bişey alıcam ama karta aktarmadan direk paypal paramla almak istiyorum olmuyor mu?

kredi kartından çekim dışında yurtdışından alışveriş yapmanın hiçbir yolu yok şuan.Parayı kredi kartına aktarmak yerine kendi banka hesabına aktar.kredi kartına para aktarmanın ücreti 7.50 lira banka hesabına aktarmak ücretsiz.Bu arada,aktarmak için en az 15 tl olması gerekiyor.

banka hesabına aktarmak ücretsizse gene aynı hesaba çıkar bi zarar olmazda kredi kartından çekince dolar olarak çekiyor sonra ödemesi sıkıntı oluyor çevirmiyor nedense Tl ye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redstar1917

quote:

banka hesabına aktarmak ücretsizse gene aynı hesaba çıkar bi zarar olmazda kredi kartından çekince dolar olarak çekiyor sonra ödemesi sıkıntı oluyor çevirmiyor nedense Tl ye

döviz ile alışveriş yaparken seçeneklerden döviz kurunu bankanın belirlemesini iste,paypalın kuruna göre daha az zarar edersin

• kartımı onaylamak için çektiği 1,80 tl yi 1 haftadır geri vermiyor.ama güvenli tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

kartımı onaylamak için çektiği 1,80 tl yi 1 haftadır geri vermiyor.ama güvenli tabiki.

1,80 kart kullanırlığını test için çekilen 1dolara denk gelen para,ekstrene yansımayacak,bekleyen işlemlerde görünür.ara ara sen işlem yaptıkça çekilir ama ekstrene yansımaz iptal edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

kartımı onaylamak için çektiği 1,80 tl yi 1 haftadır geri vermiyor.ama güvenli tabiki.

1,80 kart kullanırlığını test için çekilen 1dolara denk gelen para,ekstrene yansımayacak,bekleyen işlemlerde görünür.ara ara sen işlem yaptıkça çekilir ama ekstrene yansımaz iptal edilir.

arkadaşla o ücret nedir bende yeni paypal hesabı açmış bulunuyorum sanal kredi kartı ile benden hesabımı onaylamak için 3 lira bi para çektiler ve bir kod yolladılar bu kod ile hesabımı onlayladım daha sonra birde 1,72 gibi bir ücret çekmişler bu ücret ne oluyor bunu geri ödüyorlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

quote:

arkadaşla o ücret nedir bende yeni paypal hesabı açmış bulunuyorum sanal kredi kartı ile benden hesabımı onaylamak için 3 lira bi para çektiler ve bir kod yolladılar bu kod ile hesabımı onlayladım daha sonra birde 1,72 gibi bir ücret çekmişler bu ücret ne oluyor bunu geri ödüyorlar mı ?

Konuyu hortlatmaya gerek yoktu aslında
    alıntıladığın mesajda belirtmişim o ücretin ne olduğunu.
    1 dolara denk gelen ve paypal hesabına ilintili kredi kartının kullanılabilir olup olmadığını test için çekilen bir ücret ve ekstreye yansımadan iptal olur.

ayrıca 3 tl paranında paypal hesabına iade edilmiş olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 22 Şubat 2012; 10:51:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 dolara denk gelen ve paypal hesabına ilintili kredi kartının kullanılabilir olup olmadığını test için çekilen bir ücret ve ekstreye yansımadan iptal olur.

ewet 3tl pp hesabıma iade edildi birde birşey daha sormak istiyorum

ebay ile global ebay arasındaki fark nedir :D global.ebaydan alacağım ürün 7dolar fiyatında ama benim hesabım tl hesabı dolara nasıl çevirebilirim anladığım kadarıyla pp de çevirme kur çeviricisi var pp bundan komisyon alıyormu ne kadar alıyor birde ebaydan yaptığım alışverişlerde pp komisyon alıyormu ? almak istediğim ürünün linkini vereyim size isterseniz kısacası bu ürünün maliyeti bana ne kadar a geliyor hemen al fiyatında yazan ücretimi ödüyorum ben başka birşeye karışmıyorum sanırım :) birde gümrükte sorun çıkarmı ? daha önce hiç yurtdışı alışverişi yapmadım yardımcı olursanız sevinirim birde kaç günde ürün bana ulaşır :D

almak istediğim ürünün linki :http://global.ebay.com/Macro-Extension-Tube-Set-for-Nikon-D40-D60-D70s-D80-D90/320455448772/item

aslında konu çokta eski bir konu değilmiş :D herkese faydası olsun şimdiden teşekkürler yardımlarınız için iyi günler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ewet 3tl pp hesabıma iade edildi birde birşey daha sormak istiyorum

ebay ile global ebay arasındaki fark nedir :D global.ebaydan alacağım ürün 7dolar fiyatında ama benim hesabım tl hesabı dolara nasıl çevirebilirim anladığım kadarıyla pp de çevirme kur çeviricisi var pp bundan komisyon alıyormu ne kadar alıyor birde ebaydan yaptığım alışverişlerde pp komisyon alıyormu ? almak istediğim ürünün linkini vereyim size isterseniz kısacası bu ürünün maliyeti bana ne kadar a geliyor hemen al fiyatında yazan ücretimi ödüyorum ben başka birşeye karışmıyorum sanırım :) birde gümrükte sorun çıkarmı ? daha önce hiç yurtdışı alışverişi yapmadım yardımcı olursanız sevinirim birde kaç günde ürün bana ulaşır :D

almak istediğim ürünün linki :http://global.ebay.com/Macro-Extension-Tube-Set-for-Nikon-D40-D60-D70s-D80-D90/320455448772/item

aslında konu çokta eski bir konu değilmiş :D herkese faydası olsun şimdiden teşekkürler yardımlarınız için iyi günler

paypal üzerinden ödemede paypal kendi kurundan hesaplayıp tl karşılığını kartından çeker senin birşey yapmana gerek yok,az biraz yüksektir ama alacağın ürün pahalı olmadığı için çok farketmez.Kargo dahil 6,70 dolar ödeyeksin.Ptt ile takipsiz olarak gelir büyük ihtimalle.Gümrükte sorun çıkmaz.

• konuyu okumadan yorum yapıyorum; 2007 yılından beri aktif olarak kullanıyorum kesinlikle hiçbir yanlışını görmedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.