Şimdi Ara

PayPal bir şekilde geri getirilmeli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her fırsatta faize karşı olduklarını iddia edenler, ekonomiyi, en falza bankaların kazançlı olduğu inşaat üzerine kurmuştur.

Paypal da sırf bu bankalar havalelerden fahiş miktarda faiz kazansın-kazanc elde etsin diye yasaklanmıştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 12 Ekim 2020; 21:50:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal neden gitti ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Freelance den gelecek para paypal ile yurtdışına çıkacak (yurt dışı alışveriş) paranın 10da 1 i bile olamaz. Bu yüzden bu hükümet varken paypal ı unutun.

çıkan para her türlü çıkıyor. büyük sitelerin hepsi kredi kartı ile de işlem yapıyor. mesele PayPal yüzünden giremeyen parada. Paypal yüzünde çıkmasa çıkmasa ebay alışverişleri çıkmıyordur.

• Zamaninda Paypal'in kapatilmasini savunan cok insan vardi, o zamanlar saka gibi geliyordu bu tip insanlar. Hala var bu arada Paypal'in kapatilmasini dogru ve hakli bulan. PayPal bir şekilde geri getirilmeli 

• Yine 70 cente muhtaç olduğumuz bu zamanda paypal açık olsa ülkeye döviz girişi olurdu ama birilerinin işine gelmiyor işte

• Paypaldan sürekli "hesabınız defalarca denenen yanlış şifre denemeleri yüzünden bloklanmıştır"meili geliyor.Dünyanın bir yerlerinde sürekli dolandırılmaya çalışılıyoruz.Bu ürkütücü platformdan uzak durun.
    Hiç olmazsa kartlarınızı kaydetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtiöz -- 12 Ekim 2020; 23:7:36 >
  • Paypal olmadan batı ile bireysel ticaret yapamazsınız. Devlet kafayı vergi ile bozmuş, 10 $'lık iş yapan adamdan bile para alma peşinde. Ama o 10 $ için yurtdışı bankalara 5 $ faiz ödemeyi göze alıyor. Hangi müsteşarlık devleti yanlış yönlendirdi ise bu yanlıştan bir an önce dönülmesi lazım. Türkiye gibi emeğin dolar cinsinden ucuz olduğu ülkelerdeki insanların ticaret yapabilmesi için dolayısıyla ülkeye de döviz girdisi için bu sistemin bir an önce tekrar gelmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaturcamawzerezumzum

Yazın beat işine girmiştiim ve yaptığım parçaları yurtdışında cüzi miktarda yaklaşık 5-6 euro dan satacaktım , bilin ne eksikti? paypal olmadığından ödeme alamıyodum yani sitelere kayıt oluyorum fakat para çekme hususunda paypal ve 1-2 yabancı şey vardı tam hatırlamıyorum.

Maalesef bu ülkeden adam olmaz bu yönetimle. Ülkeye döviz sokmamıza bile engeller şaka gibi  

Ülkeye döviz girmiyor. PayPal parayı TL olarak ekliyor. Yani havadan para basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 12 Ekim 2020; 23:32:17 >
  • Kesinlikle çok haklı bir konu. PayPal kapatıldığında ciddi zarar görmüştük hala görmekteyiz.

• AKP'nin cenazesi kalkmadan PayPal yasağı biraz zor kalkar

• biz globallikten koşarak uzaklaşanlarız

• Paypal boşuna kapatılmadı. Paypal üzerinden deli paralar aklanıyordu. Kimler olduğunu az çok tahmin edersiniz. Bunu bildikleri için Türkiye'de server bulundurmak istemediler. Direk çekildiler.

O serverlar Türkiye'ye gelmedikçe paypal hayali yalan. Alternatif istiyorsanız en iyisi Payoneer onu kullanın derim.

• gunluk 10 dolar karsiligi 8 saat kole gibi calisacak adamlar, gelmis burda paypal'i kotuluyor. bilmiyorlar tabii 8 saat degil 1 saat surede paypal ile 10 dolar kazanmanin normal oldugunuPayPal bir şekilde geri getirilmeli 

bu arada paypal kapandigi icin odemeleri skrill'den aliyordum;

PayPal bir şekilde geri getirilmeli

tabii fiziksel olarak cekince parayi cok kesinti yaptigi icin yurtdisi dijital urunler aliyordum. Devletimiz sagolsun, genclere yonelik yaptigi 'yatirimlar' sayesinde almanya-amerika da ki adamlara is yapip, almanya-amerika urunleri alip almanya-amerika ya ekonomik katki sagliyordum. kisacasi work and travel yapiyorum sayilabilir turkiyedePayPal bir şekilde geri getirilmeli 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 13 Ekim 2020; 3:41:58 >

• Lütfen gelmesin. Akp gidene kadar hiç bir şey iyi olmasın. Olurda ufacık bir yukarı ivme olur hani 1000de bir olur da olur, insanlar hemen yön değiştirir. Çünkü arada din var. Sırf Chp'ye oy vermemek için on yıldır bu iktidara göz yumanlar anında döner.

• beykanfalcon B kullanıcısına yanıt
    Forumda paypaldaki paranızı ingilteredeki hesabı vasıtasıyla türk bankanıza aktaran bir abi var. Ondan yardım alabilirsin ben 200 dolarımı çektim yüzde 8 komisyon aldı. İkinci el bölümüne git paypal olarak filtrele.

• Biraz da böyle konuları gördükçe seviniyorum. Hatta bir sonraki seçimde Akpye oy verecem sırf eglenebilmek için. Çünkü biz 20 senedir söylüyoruz taaa ergenekondan beri söylüyoruz aldığımız cevap şu oldu : "Chp daha mı iyi? Hepsi aynı" alın görün aynıyı ohhhh Ahahahha oylar AKPyeeee hüloooğ

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Günde çok rahat 30 dolar kazanabileceğim bir hobim var. Ek geliri geçtim, bir aylık kazanç daha sağlayabilecekken paypal olmadığı için yapamıyorum. Vergisi neyse ödemeye de razıyım alsınlar %18 önemli değil.
    Ülkeye döviz girecek adamlar izin vermiyor, inanılmaz...

hobiniz nedir acaba merak ettim?

• Özel bir şirket kendi kararları ile gittiler lakin bir güvenli bir ödeme yöntemi geliştirilmelidir.

• Tek dertleri kim nereye ne harciyor fislemek gecin bu dij gujler cart curt bir ben bilirim zamaninda 3-5 gelir sagladigim isim elimden gitti.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.