Şimdi Ara

Paypal'a neden izin verilmedi? BDDK'dan resmi açıklama! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rüşvet rüşvet rüşvet

  • bana da böyle bir mesaj gelmişti. demekki doğruymuş tası tarağı toplamışlar...

    Paypal'a neden izin verilmedi? BDDK'dan resmi açıklama!
  • Mastercard - Visa gibi organizasyonlara da sunuclarını burda tutma şartı koymuşlar mı. :)

    Paypal alternafi Pay-u vb. lerinin sunucularının nerde olduğunu merak ettim şimdi.

  • Kalite ve Bilgi Yerlerde...DH Foruma da Doldu Bu Koyunlar..Beyinleri Yok ama Fikirleri Var.Tuhaf bir yaradılış Öyküsü Olmalı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem2626

    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa
    quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem2626
    quote:

    Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK- Sözcüden aldığım habere göre BDDKnın başına hayvanat bahçesi müdürü atanmış hayırlı olsun damatta bakan oldu felan... kötüleyecek bi şey bulamadım birisi acil kötülesin
    Ensarın müdürü atanacak diyorlar.
    Kılıçdaroğlu nun yeğeni atanmasın dikkat et..
    Tayyip baban izin vermeden olmuyor o işler.


    Nefis Bir Goldü 4K İzlemekte çok keyifliydi.Eyvallah Dostum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Herhangibirkullanici

    Paypalın bile İplemediği Süper güç Türkiye Ülke gündemini ATV ve AHABERDEN izleyen seyirci kitlesinin, lisans verilmemesine helal olsun dediği durum :D Rusya isteyince sunucularını taşıyan, ispanya isteyince sunucularını yaşıyan Paypal, Türkiye isteyince bunu yerine getirmiyorsa, bu ülke olarak Paypalın bile sizi iplemediği anlamına gelir. Yarın birgün paypalda dış mihrak olarak kabul edersiniz, olur biter. Bide BDDK dalga geçer gibi dile getirmiş. paypalın kapanması vergi kaçaklığını önlenecek diye.. oasdıjasdoıjasodjas Ulan Anamıza küfür eden cengiz inşaatın vergi borçlarını silen benim teyze oğlu zaten dimi... Bide sizleri savunanlar var. Çok değil 2-3 sene sonra aç köpek gibi iş arayacaksınız sağda solda... İşte o zaman görücez sizleri..


    Dostum Bunlara Anlatamazsın..Kasma!! Makarnacılar Şimdi bu aralar da TÜRKçü kesildiler başımıza, bizde zaten MHP'li değildik ya..Ya sabır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: 36

    paypal takmamış tr yi

    Rte diyecektin herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk tanımazlar.. bankasında çöktüren, açıklamalarına itibar edilmez, nasıl olsa çocuklu milletimiz fatura ödemeye bayılır..

  • Bence mastercard ve Visa da terk etsin ülkemizi, aç tavuklar.. çökertin ülkeyi, sonra da som füzesi reklamları iyi gider, eğlenin..

  • Absamet e katılıyorum hemen devlete bir savurmalar...

  • Akkoyunlar meleyip duruyorlar, "konono oyocok yokso dofolson". Bre davarlar cebinizdeki Mastercardlar, Visacardlar, hangisinin serveri Turkiye'de? Cahillik sinir tanimiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bukalemun

    @ozkn_s parazitlik yapma ! kurallara uyacaksın yada defolup gideceksin SERVERlarının olduğu ülke.... Utanmasan pay pal 'ın önüne yatacak kadar kişiliksizsiniz malum. .....

    Senin başındaki adam kurallara uyuyormuki diğer kişi ve kişilerdende kurallara uyulmasını bekliyorusnuz. Bakıyoruz cumhurbaşkanı tartışmalı sarayında kaymakamları ağırlerkenki açıklamasına:'' Mevzuat şöyledir, böyledir. Yeri geldiği zaman koyun mevzuatı bir tarafa, siz zihinsel inkılabınızı devreye sokun 'Ben bunu bu şekilde yaparım' deyin ve yapın."
    Başbakana bakıyoruz:'' Anayasa ne söylerse söylesin, cumhurbaşkanının ortada bif fiili durumu var'' diye açıklama yapıyor.
    Başbakan yardımıcısı Numan kurtulmuşa bakıyoruz keza onun da aynı şeklde mevzuatı boşverin gibi açıklamaları var.

    Devletin en üst kademesindeki insanların anayasası yasayı takmadığı bir yerde diğer kurum ve kuruluşlarında mevzuatı takmaması bence gayet normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 3 Haziran 2016; 11:29:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    Paypal konulu her haberde yazdik burada da yazmazsak olmaz .hele de ak parazitler dolusmusken bu firsat kacmaz diye dusunuyorum.bunlarda yalan iftira olmadi camur mekanizmasi bunun yaninda da promosyon olarak milli orgazm formulu var. ustesinden gelmek basit. Once kara para var kardesimmmm dediler Sonra teror finansmanina aracilik var kardesimmm dediler Sonuc olarak ne oldu .koskoca bir hic. Yalan iftira olmadi simdi sirada milli mevzuata uyacak lan ! Uymazsa sittir olup gidecek lan ! Posta koymak ona buna atar yapmak Ne de olsa anime polat alemdar in izindeyiz. Milli mevzuaat ! ! ! Nedendir bilinmez bu milli mevzuat somadaki maden faciasinda ortada yok. Bu milli mevzuat zarrabin onune yatan bakanlar ve onlarin cocuklarina gelince yine yok. Bu milletin....koyacaz diyen malum zata gelince yok. Bu zatin vergi borclari silinince de yok Bu noktaya dikkatinizi cekmek isterim ak parazitler. Bu sozleri muhalefetten birileri soylemis olsaydi ne yazacaklarinizi biliyorum da sizde bunu itiraf edecek sıfat yok. Istanbulun siluteni bozan meshur gokdelenler Mahkeme kararina ragmen hatta bizim sarayin muhtari gonul koydum demesine ragmen bu milli mevzuat nerde lan ! Son olarak paypal vergi kaciriyormus Vay anasini Vay serefsizler Paşa paşa vergini vereceksin lan ! Diyenlere bir tavsiyem olacak.yaklasik bir yildir milli mevzuata uymadan faaliyet gosteren paypal bu surecte odemedigi vergiler ne olacak Mili mi milli bddk bu konuda hangi adimlari atacak. Milli mevzuat neyi emrediyor.diye merak ediyor insan


    Bu da mı gol değil Hakim Bey?





  • Bir kere bu durum en çok bizi yani vatandaşları etkileyecek...Paypal açısında çok da bişey değişmedi bence...

  • Kendi ödeme sistemelrine alan açmak için firmalara yokuş yapılıyor. Paypal Karlı bulmamış, işine gelirse dendiği için işime gelmedi demiş çekmiş gitmiş. Eğer bir yasa varsa o yasaya herkes uymalı. Ancak adamını bulan, milletin orasına burasına koya koya, yasa masa tanımıyor!

    ASlında mevzu çoğunuzun algıladığından dah afarklı. Türkiye'nin tüm üretken kaynakları, turgut özal ile vahşi kapitalizim, liboşizim adına,modernizasyonu (makinne, ekipman ve yeni üretim teknolojileri) yapılmayıp yasa ile atıl duruma getirilip zarar eder hale getirildi. Sonra yok pahasına çatır çatır önce yandaşlara satıldı. Yandalşar devletten aldıkları paraların çok üstünde fiyatlarla taşınamzlarını bırakın şirketlerin tabelalarını elden çıkartılar. Taşınmaz malları ise devasa servetlerdi.

    Kısa deönemde ekonomide ferahlık sağlayacak, sanal büyüme dediğimiz, üretiem dayalı olmayıp sadece hizmete dönük yani tüketime yönelik, bankacılığın aşırı karlı olduğu sisteme geçildi. Düşünün piyangodan para çıktı. İşi gücü bıraktınız. Paranız dağ kadar. Çatır çatır yiyorsunuz. Sonunda ne olur? PAranız biter. Yaşamak/geçinmek için Kaynak yaratmanız, ya yanedin iş kurmanız (çok zordur, sermaye lazımdır, ancak siz sermayenizi tüketmişsinizdir, sermaye bulsanız kara geçmeniz zaman alır, siyasi olarak da, sadece oydan rant sağlayan biri iseniz işiniz çok zordur) veya çalışmanzı gerek. Ülkemizin başına gelen durum budur!

    KAynaklarımız tükendi, sanal büyüme devleti fakirleştridikçe (Finas çevreleri aşırı zenginleşiR), devlet yapması gerken zorunlu işleri bile yapacak para bulamaz oldu! NE yapmalı? Yeni vergiler veya zorunlu tasarruflarla başkalarının parası ile kendine sermaya üretmeli. En kolay para kazanma yolu da yine fians sistemi züeridnen gerçeklkeşir. Değersiz kağıtlari, aşırı yüksek RİBA ile vadeli para satış vs...
    Şirket merkezleri ülkenizde olmalı ki vergi toplayın. Başta istenieln budur.
    Eğer o sektörde sizde para kazanacağınzıı görüyorsanız rakibinizi yıldırmalısınız. örnekte paypal için verimli olmayan ancak bize makul gelen bir talep var. ANcak BDDK'nin -ne hikmetse 2 hafta önce tanıtıldı- alternatifi de var. Boşuğu derhal dolduracak.
    Ödeme sistemleri kurdukları ağa karşılık bankalardan işlem başına para toplar. KK veya Banka Kartı ile yapılan tüm alışverişlerde MasterCart veya Visa KArt'ta komisyon ödersiniz. Değerimenlerine su taşırsınız. Paypal'da ise adamalr sizden bu komisyonu doğrudan talep ediyor, bankaları aracaı temeden.
    Bu nedeneldir ki daha neler göreceksinzi nedeler.... Bddk'niN Troy'u ülkemizde faaliyet gösterip komisyon toplayıp vergi ödeyecek. Bankalara daha fazla para sağlayabilemk için devlet sizi zorunlu olarak ayda 100 Tl para biriktirmeye teşvik edecek. (SOnucu NEma paralarına dönecektir! Siz kendi paranızla birilerini zengin ederken, devlet Resmi Emeklilik sistemini yavaş yavaş ABD'deki gibi özelleştirecek (Ki abd obama ile bunu devlet eline almaya çalıştı ancak sadece sağlık alanında, nüfusa oranı çok az olan bir gurubu sigorta almayı başardı)
    Burada zararlı kim çıkacak? Sen çıakcaksın canım vatan daşım sen!
    Sana gaz veriyor: Eyyyyy Falan, Eyyyy Filan! Milli Sistem, Yok Yasa, Yok bilmem ne! İyide bize uygulanan, senin suyuna gitmeyene uygulanan yasa neden sana veya yandaşına veya milletin orasına burasına koyan mütahide uygulan mıyor?
    Riba Haram! ANcak bunların sayesinde son 15 yılda faizden zengin oalranların, üçkağıt ekonomisinden (Borsa, faiz, döviz) zengin olanın haddi hesabı yok. Bankalar utanmadan En yüksek FAİZ(Riba)Bizde diye reklam yapıyor.
    Sen ekmeyi bile borçla alırken, elin adamı 64 milyon dolar ile marsa giderkeni, askerin helikopter yok diye, yolda otobüsle briliğine gidip-gelirken mayınla şehit oluyorken; adam 2-3 milyar sarayına, 2 milyara dolara yakın uçak ve helikoptere para harcadı. Chinhook helikopterler M.S. B. tarafından asker için 5-6 adet sipariş edildi. 1 Adedi düşük Profilli dediğinizde diğeri Partili C. Başkanınızda!

    GEçmediğin Köprü, gitmediğin hava alanı ile övünürsün, Sana faydası olmayan (Rus Uçağı) Övünür, faydası olacak işin yapılmasına(Rusya İel Suriye Operasyonu) engel olunmasına ses çıkartmazsın! Saltanat kurulur sarayı yapılır bununla gurur duyar, bakanların briilerinin önüne yatar milli irade dersin.

    Ama teyze haklı galiba, bu ülkeyi temizlemek için vatanın üzerine ağda yapıştırılmalı. Ülkenin gerçek sahibi, Kemiği, kanı derisi kalır ancak ölü dersi ile dieğrleri temizlenir inşallah!

    Düzenleme: İmza



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey -- 4 Haziran 2016; 11:27:44 >




  • Soyle bir baktim da ak parazitlerin sesi solugu cikmiyor hatta part time trolcukler bile piyasada yoklar.
    demek ki kullandigimiz haşere ilaci iyi geldi.
    Ne var ne yok temizledik cok sukur.
    Amma velakin bunlarin soyunda saklanmak var.
    Biz yine de ikinci kez hasere ilacimizi kullanalim

    Paypal operasyonu nasil yapildi?

    Ilk asamada teb bankasina gozdagi verdiler.
    Teb bankasi paypal' la isbirligini noktalamak zorunda birakildi.

    Burasi cok onemli cunku meshur milli mevzuatin devreye girmesi icin teb bankasinin
    cekilmesi sart.nedenini anlatalim.

    Eger paypal karti bu kadar rahat ve sorunsuz kullanirsaniz alternatif olarak piyasaya giren kan emici yerli saray soytarilari ne yapacak.
    O yuzden once teb bankasindan basladilar.
    Simdiden basladilar internet sitelerinde alternatif kartlarin reklamlarina.bu alternatif sistemlerin sahiplerine ortaklarina bu iki grubun saray soytarisiyla oglan bilal ve damat berat' le son olarak turgev'le olan iliskilerine dikkatlice bakmak lazim.

    O server buraya gelecek lan ! Meselesi

    paypal kart'a yaptiginiz para yatirma ve para cekme islemleri ister atm ister kredi karti otamatik olarak x bankasinin kayitlarina geciyor .ve aninda bddk kayitlarina geciyor.yasadisi bir faaliyette bulunmaniz imkansiz.ister paypal ister baska bir yer bankacilik islemlerinin tamami kontrol altinda.
    Buradaki supheli hareketler var ise soz konusu banka aninda ve derhal bddk' ya bildirmek zorunda.yoksa lisansini kaybedebilir.sanki paypal'a guvercinle para gonderiyoruz.

    Son olarak bu isten magdur olanlara deginmekte buyuk fayda var.bakin gecen sene kara paraci paypal nasil bir rapor aciklamis.


    PayPal Türkiye geçtiğimiz yıl sonunda açıkladığı e-ihracat raporunda, PayPal kullanan iş yerlerinin yüzde 84’ünün dış pazarlara satış yaptığını söylemiş, bu şirketlerin Türkiye’nin 77 kentine yayıldığını not etmişti. Bu bilgilere göre PayPal kullanan satıcılar şirket başına ortalama 34 farklı pazara satış yapıyor ve bu şirketler arasında tek başına 93 ülkeye satış yapmış bir firma dahi yer alıyor. Türk şirketlerinin sattığı ürünler 100 farklı ülkeye gönderiliyor.

    Yurtdisinda binbir zorlukla baglanti kurup buralardaki pazarlarda is yapan para kazanan ulkeye doviz getiren bu insanlar ne olacak.turkiye'nin 77 kentinden paypal araciligiyla insanlar ekmek yiyor.
    ne olacak bu insanlar! Eyy ak parazitler soyleyin

    Paypal dunya genelinde guvenli alisveris demek.bir japon'a bir rus'a bir alman'a paypal olmadan nasil satis yapacaksin nasil isleri buyuteceksin nasil yeni musteriler kazanacaksin.senin yerli soytari sistemlerine yabancilar guvenir mi.

    Bol keseden milli nutuklar cekecez diye
    insanlarin ekmegiyle oynamayin!
    Yaziktir gunahtir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 3 Haziran 2016; 16:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kanun manun bunlar hükümet için tırı vırı şeyler. Geçmişte devlet yöneticilerinin kanunlara nasıl saygılı olduklarını gördük! Burada devletin amacı, insanların paypal gelirlerine gözünü dikmiş olması.
  • paypal'in trye ihtiyacı yok demek ki adamlar istememiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

    Sözcüden aldığım habere göre BDDKnın başına hayvanat bahçesi müdürü atanmış hayırlı olsun damatta bakan oldu felan... kötüleyecek bi şey bulamadım birisi acil kötülesin




    Sen git bi hava al gel, beynine oksijen gitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    Soyle bir baktim da ak parazitlerin sesi solugu cikmiyor hatta part time trolcukler bile piyasada yoklar.
    demek ki kullandigimiz haşere ilaci iyi geldi.
    Ne var ne yok temizledik cok sukur.
    Amma velakin bunlarin soyunda saklanmak var.
    Biz yine de ikinci kez hasere ilacimizi kullanalim

    Paypal operasyonu nasil yapildi?

    Ilk asamada teb bankasina gozdagi verdiler.
    Teb bankasi paypal' la isbirligini noktalamak zorunda birakildi.

    Burasi cok onemli cunku meshur milli mevzuatin devreye girmesi icin teb bankasinin
    cekilmesi sart.nedenini anlatalim.

    Eger paypal karti bu kadar rahat ve sorunsuz kullanirsaniz alternatif olarak piyasaya giren kan emici yerli saray soytarilari ne yapacak.
    O yuzden once teb bankasindan basladilar.
    Simdiden basladilar internet sitelerinde alternatif kartlarin reklamlarina.bu alternatif sistemlerin sahiplerine ortaklarina bu iki grubun saray soytarisiyla oglan bilal ve damat berat' le son olarak turgev'le olan iliskilerine dikkatlice bakmak lazim.

    O server buraya gelecek lan ! Meselesi

    paypal kart'a yaptiginiz para yatirma ve para cekme islemleri ister atm ister kredi karti otamatik olarak x bankasinin kayitlarina geciyor .ve aninda bddk kayitlarina geciyor.yasadisi bir faaliyette bulunmaniz imkansiz.ister paypal ister baska bir yer bankacilik islemlerinin tamami kontrol altinda.
    Buradaki supheli hareketler var ise soz konusu banka aninda ve derhal bddk' ya bildirmek zorunda.yoksa lisansini kaybedebilir.sanki paypal'a guvercinle para gonderiyoruz.

    Son olarak bu isten magdur olanlara deginmekte buyuk fayda var.bakin gecen sene kara paraci paypal nasil bir rapor aciklamis.


    PayPal Türkiye geçtiğimiz yıl sonunda açıkladığı e-ihracat raporunda, PayPal kullanan iş yerlerinin yüzde 84’ünün dış pazarlara satış yaptığını söylemiş, bu şirketlerin Türkiye’nin 77 kentine yayıldığını not etmişti. Bu bilgilere göre PayPal kullanan satıcılar şirket başına ortalama 34 farklı pazara satış yapıyor ve bu şirketler arasında tek başına 93 ülkeye satış yapmış bir firma dahi yer alıyor. Türk şirketlerinin sattığı ürünler 100 farklı ülkeye gönderiliyor.

    Yurtdisinda binbir zorlukla baglanti kurup buralardaki pazarlarda is yapan para kazanan ulkeye doviz getiren bu insanlar ne olacak.turkiye'nin 77 kentinden paypal araciligiyla insanlar ekmek yiyor.
    ne olacak bu insanlar! Eyy ak parazitler soyleyin

    Paypal dunya genelinde guvenli alisveris demek.bir japon'a bir rus'a bir alman'a paypal olmadan nasil satis yapacaksin nasil isleri buyuteceksin nasil yeni musteriler kazanacaksin.senin yerli soytari sistemlerine yabancilar guvenir mi.

    Bol keseden milli nutuklar cekecez diye
    insanlarin ekmegiyle oynamayin!
    Yaziktir gunahtir.





    Boşuna yormuşsun parmaklarını güzel kardeşim bardağın altı boş olduğu için nekadar doldursanda dolmuyor malesef yazık!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.