Demo açılıyor , herhangi bir sorun yok.Oynadım hatta biraz , mükemmel olmuş oyun :)
accountu sildinmi? silmene ragmen calıstımı? acil cevap yaz
Eğer sildiğin zaman da demo açılıyorsa arkadaşımızın hesabını kendi ps3 lerimizden silelim.
yapamayan arkadaslar 2 dk arasin beni hemen yardimci olayim beyler
0555 420 12 61
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
quote:
Orijinalden alıntı: _2FAST4U_
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
Peki bişey söyliycem şimdi oyun indiren arkadaşlarımız oldu el_turco sayesinde şimdi bu indiren arkadaşların accountlarını atıyorum istesem verseler işte bende onların accountundan indirebilirmiyim yoksa illa el_turco nun accountundanmı indirmem lazım ilk indiren o olduğu için.
abi zaten el turconun hesabından indiriyoruz ,bizim makinemizdede kayıtlı olan el turconun mail ve şifresi . bizim kendi accaontumuza kayıt edilmiyo bu oyun ,yani indirilenler kısmında nasıl gözüksün bizim hesabımızın
Tamamdır hocam ben tam anlayamamıştım olayı sağol iyice açıkladığın için.
Bu arada el_turco hocam yeter account a girde uncharted yapalım diycem ama işin zor gece filan şifreyi değiştirmez ise kendini bilmezler anca gece 3 te filan rahat rahat girersin allah yardımcın olsun abi.
bu el_turco_06 psnli olan account degil uc2 yaparız ama yarın suan hızımı 512ye dusurdu ttnet yarın 8e cıkacak yarın yaparız
quote:
Orijinalden alıntı: DarkDevil_
Bana da mail gelmiş.GoW 3 ile ilgili.Key de var.En baştan nasıl indircez.Söyleyin ben de indireyim.Sonra burda şifreyi paylaşayım.
pm
Storea girince hemen sag ust kosedeki simgenin bir solundaki View Downloads a gelicen,en ustte buyuk olasilikla God of War 3 E3 demo vardir.Downloada basican;olcak bitcek :D
beyler nası yapacağım detaylı bi açıklayın uğraşıyorum beceremedim
quote:
Orijinalden alıntı: DarkDevil_
Bana da mail gelmiş.GoW 3 ile ilgili.Key de var.En baştan nasıl indircez.Söyleyin ben de indireyim.Sonra burda şifreyi paylaşayım.
pm atttım
Teşekkürler dostum. Bende demoyu indirmeye başladım... ve hesaptan çıktım.
Şimdi çıkmam gerekiyor.Geldiğimde şifreyi paylaşçam.Olmadı yarın.
"You cannot sign in with another user's sign in id" diyo. Bana veren arkadaşın ps3 kapalı psn kapalı ama bende bu hatayı veriyor napmam lazım acil yardım
quote:
Orijinalden alıntı: [D]HanD
beyler nası yapacağım detaylı bi açıklayın uğraşıyorum beceremedim
pm
_2FAST4U_ Büyük harflerle yazmak net ortamında, bağırmak ve saygısızlık anlamına gelir. Normal şekilde yazsaydın da okuyabilirdim.
2.5 yıldır ps3 kullanıyorum, biliyorum diğer uygulamalar için kullanıcı şifresi değişmesi yada silinmesinde oynayamıyorsun. Demolarda farklı diye duymuştum, doğru değilmiş.
Herşeye rağmen teşekkür ederim, bilgi için.
quote:
Orijinalden alıntı: el_turco_06
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Demo açılıyor , herhangi bir sorun yok.Oynadım hatta biraz , mükemmel olmuş oyun :)
accountu sildinmi? silmene ragmen calıstımı? acil cevap yaz
Kolayı var hocam sen veya demoyu indirmiş olan bi kişi ilk önce hesabı silsin ,demo oynanıyosa sorun yok eğer oynanmıyosa aynı hesabı aynı mail ve şifreyle tekrar yarattığınızda demo çalışıcaktır yani 2 dakikalık iş ,ben indirmiş olsam şu an hemen yapıcam ama benim daha %8. eğer gerçekten demo çalışmıyosa ve hesap kayıtlı kalmak zorundaysa sende yeterliliğine inandığın bi zaman şifreyi değiştirirsin kimse senin hesabına giremez ama demodanda mahrum kalmaz
Demo çok yavaş iniyor off
Dostum bu paylaşımın için sana çok teşekkuredıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR
_2FAST4U_ Büyük harflerle yazmak net ortamında, bağırmak ve saygısızlık anlamına gelir. Normal şekilde yazsaydın da okuyabilirdim.
2.5 yıldır ps3 kullanıyorum, biliyorum diğer uygulamalar için kullanıcı şifresi değişmesi yada silinmesinde oynayamıyorsun. Demolarda farklı diye duymuştum, doğru değilmiş.
Herşeye rağmen teşekkür ederim, bilgi için.
ben onu sana değil hesap sahibine bi öneri olarak yazdım,şifrenin değiştirilmesiyle senin ne alakan var arkadaşım. büyük harfle yazmamın sebebi hesap sahibinin dikkatini çekmesi
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
güzel haber
benim şu an % 90
inşallah BAN KORUMA yoktur
bağlantınız kesilirse adsl elektrik giderse çalışmaz hata verir
Teşekkürler elturco, indiriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ps3Warrior
bağlantınız kesilirse adsl elektrik giderse çalışmaz hata verir
Emin misin az önce elektrikler gitti geldi yağıştan heralde hata verir mi yani