Şimdi Ara

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
8
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: adrian9822

quote:

quote:

ben de oyunu yeni aldım. Battlefield oyuncuları için pek eğlenceli olduğu söylenemez. Ama oynamak isteyen arkadaşlar varsa takılalım beraber belki yanılmışımdır. steam kullanici adim imzamda mevcut.

hocam merhabalar, oyunu torrentten mi indireyim yoksa steam dan satın mı alayım ne dersin?

Merhaba

ben steam üzerinden aldım indirimli zamanında. Steam tercihi daha mantıklı. Ama bence indirimi beklesen daha iyi olur. Pek aman aman bi oyun değil benim gözümde.

hocam öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. şundan dolayı sormuştum. online oynaması zevkli mi diye.
    iyi forumlar

Valla Hocam arkadaş grubun varsa ve mikrofon kullanabiliyosanız oynanabilir. Yoksa herkes kafasına göre hareket ediyo pek bi mantığı kalmıyo.
    Ama beraber oynayan arkadaşlarım çok keyif alıyolar. Kim kasayı açacak kim hangi kapıyı tutacak vs sürekli konuşuyolar bir yandan.

Bir de dediğim gibi indirimli bulursan al. Ben 13$ olduğunda almıştım. Yer yer pahalı oyunlar da alıyorum ama buna verdiğim $13 için üzüldüm. Pek açtığım yok oyunu açıkçası. Ama sen alırsan beni ekle takılırız beraber.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de oyunu yeni aldım. Battlefield oyuncuları için pek eğlenceli olduğu söylenemez. Ama oynamak isteyen arkadaşlar varsa takılalım beraber belki yanılmışımdır. steam kullanici adim imzamda mevcut.

hocam merhabalar, oyunu torrentten mi indireyim yoksa steam dan satın mı alayım ne dersin?

Merhaba

ben steam üzerinden aldım indirimli zamanında. Steam tercihi daha mantıklı. Ama bence indirimi beklesen daha iyi olur. Pek aman aman bi oyun değil benim gözümde.

hocam öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. şundan dolayı sormuştum. online oynaması zevkli mi diye.
    iyi forumlar

Valla Hocam arkadaş grubun varsa ve mikrofon kullanabiliyosanız oynanabilir. Yoksa herkes kafasına göre hareket ediyo pek bi mantığı kalmıyo.
    Ama beraber oynayan arkadaşlarım çok keyif alıyolar. Kim kasayı açacak kim hangi kapıyı tutacak vs sürekli konuşuyolar bir yandan.

Bir de dediğim gibi indirimli bulursan al. Ben 13$ olduğunda almıştım. Yer yer pahalı oyunlar da alıyorum ama buna verdiğim $13 için üzüldüm. Pek açtığım yok oyunu açıkçası. Ama sen alırsan beni ekle takılırız beraber.

anladım hocam, mesajın için çok teşekkür ederim.Bir süre bekleyeceğim.Zaten yoğunum, bf4-max payne 3-hitman absoullation - csgo - azıcık da sleeping dogs oynuyorum.Oyun listem dolu.Fakat vaktim olmuyor.

Fakat listeme payday 2 yi aldım.Tekrardan teşekkür ediyorum.

İyi forumlar

• Bazen çok iyi ekiplere düşüyorum, haritayı ve görevleri bilen insanlarla oynayınca tadından yenmiyor oyun. Müzikleriyle fena gaza getirebiliyor. Ama bazen de öyle gerizekalıların arasında kalıyorsunuz ki bitirdiğiniz görevi rezil ediyorlar. Genel anlamda iyi bir oyun ama.

Ayrıca firestarter görevindeki fbi kısmını full stealth geçen adamlara da helal olsun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

oyunu temin etme sürecinde sıkılan-vakit geçirmek isteyen arkadaşlara ön hazırlık-havaya girme babında, 2010 yapımı "The Town" filmini öneririm nacizane.

bu mesaji 2-3 gun once okudum ve suan foxda the town var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamda 2 gün ücretsiz diyor, 2 gün sonunda demo sonrası gibi ödemem yapmam gerekecek mi?
  • Evet. Yalnız ücretsiz oynama süresi bittiğinde indirimde bitmiş olabilir bu yüzden alacaksanız önümüzdeki 42 saat içinde almalısınız.
  • Bugün aldım ben oyunu. Oynamak isteyenler mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowels

"Connection to host has been lost" yada "Connection to one or more players could not be established" tarzı hata alan arkadaşlar var mı ? Kendim host olunca hiçbir problem yok ama başkasının oyununa girdiğimde çoğu zaman bu hata yüzünden çıkıyorum. Forumlarında da bu hatayı alan birkaç kişi varmış bir sürü çözüm yolu denedim hala aynı durum.

bende bu yüzden nefret ettim oyundan adam gibi oynayamıyoruz
  • Beraber oynamak isteyen mesaj atsın arkadaşlar... İndirimdeyken aldım oyunu.
  • Arkadaşlar oyunu indirim ile aldım yükledim fakat açmaya çalıştığımda oyunun penceresi kapanıyor ve görev çubuğuna iniyor fakkat oyunun sesleri geliyor her basışımda tam acılıyor hemen aşağı kaçıyor dll çözümünü denedim olmadı yokmu yardım edebilecek biri
  • Arkadaşlar maske customization'ı neden bu kadar pahalı? Maskeyi 7500'e alıyorum, malzemenin cost kısmında 200 bin dolar yazıyor. Bu ne biçim iş?
  • bağlantı sorunları oyundan soğutuyor bugün 5 kez oyuna girdim 5 kez aynı sorunu yaşadım
  • indirimde ben de aldım mesajım bulunsun
  • Ben pek sevemedim bu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 23 Haziran 2014; 22:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok sevdim oyunu,hoşuma gitti.
  • Zevkli bir oyun,oyunda ug ve atma gibi sorunlar yaşamadım.Oyunda atma varsa sizden kaynaklıdır.Ne rasladım nede gördüm.Oynanış zevkli ama kendinizi adam öldürmeye kaptırırsanız sonunuz malubiyetle sonuçlanıyor siz en iyisi işinizi yapın
  • Oyun çok güzel. Ama ortam çok kötü :(
    Oyun yeni yaz indirimleri ile aldım steam indirim konusunda çok methi yapılınca.

Single için sakın düşünmeyin bile. AI daha salak olamazdı. Yerde duran çantayı falan asla almıyorlar. Kasa açmazlar. Sadece polise ateş ederler. onun harici hiç bir işe yaramıyorlar.

Multisinde ise ortam rezalet. Herhangi bir sunucuya bağlanmak işkence. 10 kere falan deniyorum anca bağlanıyor. diğerlerinde sunucuya bağlanıyor diyip 5 dk bekliyorsun, en son cancel diyip yeni sunucu arıyorsun.
    büyük bir uğraş sonucu 4 kişilik oyuna bağlandığında ise takım oyuncularının yetenekleri çok önemli. bazıları botları aratan cinsten.

Oyun aslında çok güzel düşünülmüş. Tavsiyem oyunu beraber oynayabileceğiniz yakın arkadaşlarınız var ise alın. yoksa sakın almayın. çöpe giden paranıza yazık.

bu vesile ile belirtmiş olayım, oyunu oynayan aklı başında kişiler varsa, steamden ekleyip mesaj atabilirler.
    Steam: moundor

• Arkadaşlar 2-3 gün önce almıstım oyunu 2 lv oldum ama bazıları kickliyor beni 2 lv overkill omg kick diyor tak atıyorlar neden böyle birşey yapıyorlar? ayrıca avril_58 steam hesabım ekleyin beraber oynayabiliriz.
  • Oyunda zorluk seviyesi var. Normal-Hard-Overkill diye gidiyor. Eğer Overkill serverlara giriyorsan atıyorlardır.
  • Beraber oynayacak arkadaşlar varsa ekleyebilir, steam id imzada var. Level 50'yim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.