Şimdi Ara

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
8
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha dün oynadığım kişide denk geldim. Adamın level 100 dü ve polisler görmüyordu adamı.
  • Arkadaşlar oyunu aldım indiriyorum, beraber oynamak isteyenler stemaden ekleyebilir: kaan0zer
  • Arkadaşlar steam üzerinden aldığım PAYDAY 2 oyununu açamıyorum..açmaya çalıştığımda hiç bir tepki vermiyor.. oyun başlatılamıyor ( oyun zaten çalışıyor)..iletisi alıyorum..görev yöneticisinde ve işlemler bölümünden oyunun ismi yok..oyunu açmaya çalıştıgımda 1,2 saniye gözüküyor daha sonra kayboluyor ismi.. aslında directx 11 Gtx 560 ekran kartım var çok rahat çalıştırması lazım..oyunu dogrulattım hiç bir eksik dosya yok..güvenlik duvarını ve vürüs programını kapattım öyle denedim yok hiç bir tepki vermiyor..işin garibi daha düşük sistem özelliklerine sahip GT 320 ekran kartlı başka bir PC de denedim onda çalıştı..ama ondada sistem düşük oldugu için FPS diplerde..PC'ye format atmak istemiyorum çünkü daha sıfır bir pc'de denedim aynı sorun karşıma çıktı..
    yokmu yardım edecek bir arkadaş....?
  • 2-3 Kere oynadım çok zevkli oyun be
  • evet arkadaşlar oyun tutmadı diyenlere steamdan kapak
    Steam da en çok satan oyunlar:
    1)payday 2
    2)rome total war 2
    3)skyrim edition

bu oyun multi oynanır kardeşlerim single sarmaz counter left for dead 2 gibi multi odaklı
  • Steam üzerinden aldık biz de gayet güzel olmuş. 1. oyuna göre çok geliştirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

5 dakka dayanabildim. Sildim.

neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

5 dakka dayanabildim. Sildim.

neden

Zamane gençlerinde varsa yoksa kantır.
  • orjinal oyun satın almadan önce torrentten indirip bakıyorum almaya değer mi diye. şimdi bunu indirdim ama mouse etrafa bakarken grafik takılmaları oluyor. ekran kartını falan dert etmeyin sistem sağlam. sormak istediğim bu grafik bozulmaları orjinal oyunda da var mı?
  • Internet bağlantısı olmadan, aynı evdeki iki bilgisayarı bağlayacak co op oynayabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ben de aldım.Oynamak isteyen varsa ekleyebilir.
  • beyler bir online grubu kursak oyuncular olarak bir araya gelsek steam: romeo_redline ekleyin
  • ben de oyunu yeni aldım. Battlefield oyuncuları için pek eğlenceli olduğu söylenemez. Ama oynamak isteyen arkadaşlar varsa takılalım beraber belki yanılmışımdır. steam kullanici adim imzamda mevcut.
  • JohnPromer steam id payday 2 oynamak isteyenler ekleyebilir
  • arkadaşlar ps3 payday 2 ile payday 2 demo arasındaki farklar nelerdir ?
  • Oyunu bi türlü indiremedim disk meşgul diyip duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrian9822

ben de oyunu yeni aldım. Battlefield oyuncuları için pek eğlenceli olduğu söylenemez. Ama oynamak isteyen arkadaşlar varsa takılalım beraber belki yanılmışımdır. steam kullanici adim imzamda mevcut.

hocam merhabalar, oyunu torrentten mi indireyim yoksa steam dan satın mı alayım ne dersin?
  • Bende yeni aldım, ilk oyuna göre daha güzel hale getirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

ben de oyunu yeni aldım. Battlefield oyuncuları için pek eğlenceli olduğu söylenemez. Ama oynamak isteyen arkadaşlar varsa takılalım beraber belki yanılmışımdır. steam kullanici adim imzamda mevcut.

hocam merhabalar, oyunu torrentten mi indireyim yoksa steam dan satın mı alayım ne dersin?

Merhaba

ben steam üzerinden aldım indirimli zamanında. Steam tercihi daha mantıklı. Ama bence indirimi beklesen daha iyi olur. Pek aman aman bi oyun değil benim gözümde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Merhaba

ben steam üzerinden aldım indirimli zamanında. Steam tercihi daha mantıklı. Ama bence indirimi beklesen daha iyi olur. Pek aman aman bi oyun değil benim gözümde.

hocam öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. şundan dolayı sormuştum. online oynaması zevkli mi diye.
    iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.