Şimdi Ara

PAYDAY 2 - Soygun Temalı Co-Op FPS (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
8
Favori
19.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyebilirsiniz 59 levelim baya sardı YEKARb. steam kampanya konusunda payday buradaki konudan fazla konuşulmuştur.
  • Nick : safacm ekleyin oynayalım , bayağı sarıyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Arkadaşlar 2-3 gün önce almıstım oyunu 2 lv oldum ama bazıları kickliyor beni 2 lv overkill omg kick diyor tak atıyorlar neden böyle birşey yapıyorlar? ayrıca avril_58 steam hesabım ekleyin beraber oynayabiliriz.

O oyunun Ultra Hard'ı gibi düşün :) Overkill de illa ki biraz skill, silah, envanterde ıvır zıvır olması lazım yoksa çok çok zor hayatta kalman. Bu yüzden atıyorlardır, onları mesele etme. Normal de oyna leveli arttır biraz. Sonra Overkill e geç
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Ben bir şeyi merak ediyorum şimdi bir bankayı bir kere soyduk mesela o bankayı bir daha soymak istediğimizde her şey aynı şekilde duruyor mu? Aynı güvenlik aynı yerleri dolaşıyor kasa aynı yerde vs.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 29 Haziran 2014; 0:51:26 >
  • Abi şu dominator skilli hiç bir işe yaramıyor artık. Adamı domine etsende öldürsende ne fark ediyor?? Hala pager cevaplman gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 29 Haziran 2014; 0:12:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1Ceko kullanıcısına yanıt
    İlk oynadığınızda kasa bir yerde ise, ikinci oynadığınızda başka yerde oluyor. Aynı şekilde güvenlik kameraları- güvenlik görevlilerinin rotaları- açık veya kilitli kapılar vs. her oyunda değişiklik gösteren ayrıntılar. Ezbere bağlamıyorsunuz yani bir süre sonra :)
  • 1 tane ekstra veriyor işte. Adamı öldürüp en fazla 3 defamı ne pager cevaplayabiliyorsun sonra fark ediyorlar. Dominator skill ile 3+1 oluyor.
  • Gage Sniper Pack alan var mı? Ek olarak tüfek mi veriyor yoksa tamamen sniper mı oluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

Gage Sniper Pack alan var mı? Ek olarak tüfek mi veriyor yoksa tamamen sniper mı oluyoruz?

Ek olarak 3 tane sniper silahı geliyor levelin yetiyorsa alabiliyorsun istediğini, ek olarak maske filan veriyor.
  • muhacir kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim, alalım bakalım nasıl birşeymiş.
  • Hoxhud addonu ile ne kadar pager kaldığını drill zamanını filan görebilirsiniz resmi olarak overkill de sponsor olmuş son yazılan mesajlarına göre ben kullanıyorum tavsiye edilir.

inceleme
    http://www.youtube.com/watch?v=_221e-qKYgw

buradan indirebilirsiniz
    http://steamcommunity.com/groups/HoxHud/discussions/1/540743757232598097/

• lan berbat bir optimizasyon var sakın almayın çok iyi bir sisteminiz yoksa...
  • ben beğendim oyun iyi
    9800 gt ekran kartıyla bile oyun oynanacak vaziyette ben işyerindeki bilgisayara kurdum
    gayet iyi oynattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Ben bir şeyi merak ediyorum şimdi bir bankayı bir kere soyduk mesela o bankayı bir daha soymak istediğimizde her şey aynı şekilde duruyor mu? Aynı güvenlik aynı yerleri dolaşıyor kasa aynı yerde vs.?

Bankanın konumu aynı duruyor ama kasa, kamera, güvenliklerin gezdiği yerler, kamera odası vs vs her zaman değişiyor.
    Sürekli banka soyma görevi yaparsan da exp kaybı yaşayabiliyorsun dikkat et.
  • optimizasyon berbat, gt630m kartla oynuyorum bf3ü mediumda rahat oynatırken bunda çökmüş herşey. çözüm olarak birkaç kod ekleyerek fpsyi düzelttim.
  • Yaz indirimlerinden faydalanıp aldık oyunu. Bir **** deneyelim dedik oyun açılmıyor başına böyle birşey gelen varmı? Oyun açılıyor 2 sn sonra hata filan vermeden masaüstüne atıyor? Driver, directx filan alayı güncel.
  • indirimdeyken aldım bir kaç ufak soygun yaptım rastgele oyuncularla birlikte oynamak isteyenler eklesin steam : oruvarlavi

Oyun çok sarıyor ama eksikleri fazla yinede güzel bir oyun tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar Payday 2 Türkçe skill rehberi arıyorum. Yardımcı olabilecek var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Arkadaşlar Payday 2 Türkçe skill rehberi arıyorum. Yardımcı olabilecek var mi ?

Ben de bulamamıştım ama oyuna Türkçe eklenmesi yakındır bir hafta önce tercüman aranıyordu ve aynı gün bulunmuştu bir çok dil için çevirecek kişiler .
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.