3 ay sonra geri dönüş yapıp paramı iade ettiler hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 16 Aralık 2021; 16:40:53 > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (224. sayfa)

-
-
Paycell kartı masterpass'e mi kaydettirmemiz gerek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüz tane kampanyaya katıldık, bisu misu bir sürü şey. Birinden bile kampanya hediyesini alamadım Turkcell’e hiçbir konuda güvenmiyorum tüm hizmetlerinden nefret ediyorum ve böyle devam edecek sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam. Paycell sanal kart oluşturmamı tavsiye ediyor musunuz?
Nasıl para yatırabilirim sanal karta?
3D hala çalışmıyor, yükleme de yapılmıyor.
3D sorunu çoğu kişide var yani :) ah turkcell ah bana cevap olarak karşı firmada sorun var diye cevap yazdı!
Paycell in denizbank anlaşması var bende fastpay den işlem yaptım hala hesabına bakiye yüklenmedi kayıt açtılar havale de bile hesaba geçmiyor bu nasıl dandik ödeme sistemidir anlamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycellden katıldığım kampanyaların hepsi silinmiş. O kampanyaların bazılarını yerine getirdiğim halde 1 tane bile kayıtlı kampanya yok
Bir daha kullanmayı düşünmüyorum
İlk çıktığında reklam için vermişler 3-5 bizde ona denk gelmedik
-
Paycell i iki senedir kullanırım ama son 1 haftadır saçmaladı
*Yükleme yaparken 10 kere denemede ancak yüklüyor (kabul etmiyorlar limit sorunu yaşıyorsunuz denmekte halbuki öyle durum yok)
*3D ciddi arızalı kaç gündür ne fatura ödemesi ne internetten alışveriş yapılamadı (sorunu internet sitelerin problemi olarak değerlendirdiler)
Paycell altyapısı güçlü değil. Çalışanları ise ciddi anlamda iş bilmez kişiler derdini anlatamıyorsun. Çözüm odaklı değiller
-
Turkcell'in epostası yok mu bu durumu yazalım edelim başımızı vuralım falan? Sitede göremedim. Dijital operatörden talep atamıyorum konusu yok ki. Bize ulaşın kısmı koyar insan belki başka sıkıntımız var 🙄
Ben aradım öyle bir genel sorun yok ama e posta üzerinden yazın teknik birimimiz ilgilensin dediler.
Menğden Bize ulaşın kısmına tıklayıp e posta seçin bilgilerinizi içeren bir ileti çıkıyor sorununuzu yazın.
Paycell'den ilettim bir de Turkcell'e yazayım diyorum.
Yeni kampanya dönemi başladığı için olabilir mi? Bu dönem mi katıldınız geçtiğimiz dönem mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para yüklemede sorun yaşıyorum banka şifresi ni doğru girdiğim halde sistemsel bir sorun var diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar market ve şok market 75/15 kampanyalarından yararlanmak için QR ile mi ödeme yapmak gerekiyor, yoksa fiziksel paycell kart ile ödemiş olsak yeterli olur mu?
Qr ile ödemeniz gerek. dedim ama .
O şok kampanyası için geçerliydi. 75/15 market için kartta geçerli olur gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 18 Aralık 2021; 20:4:27 > -
Hediye dünyamda 20 Tl kahve dünyası kuponu var. Bunu alsam nasıl kullanacağım. Hattım turkcell faturasız , paycell uygulamasında hazır limit ''0'' yazıyor. Bilen biri cevaplayabilir mi?
-
paycell fiziki kartın manyetiği bozuldu. yeni kart ekleyemiyorum çünkü aynı tc 3 adet kart olabiliyor. bu sorunu nasıl aşarım
20 TL altı bir ürün alırsanız doğrudan kupondan düşer. 20 TL üstü için hattınızda bakiye olması gerekiyor.
-
Kahve dünyasından aldığın şeyleri paycelle ödeyeceksin kodu okutacaksın sana onay yollayacaklar o sayfada kupondan 20 lira düştüğünü göreceksin ve onaylayacksın. Bence tl yükle hattına eğer 20 liradan fazla tutarda ürün alacaksan. Kalanını kontör kısmından çekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X