Bu bankaları kullanmıyorum ama iban'a istedikleri parayı atmama rağmen hala kimlik doğrulamam olmadı. Nasıl doğrulatabilirim anlamadım. |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (222. sayfa)

-
-
Qnb ile denemiştim olmadı yapı kredi ile doğrulama denedim oldu. Sistemler tutarsız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün fast değil de normal eft yaptıysanız para karşı hesaba hafta sonu olduğundan geçmeyeceği için pazartesi doğrulama olur.Ben dün başka bankadan eft yaptığım halde kısa sürede doğrulama oldu.Tabii eft yaparken açıklama kısmına telefon numaranızı da yazmanız gerek.
-
Teb'den fast ile göndermiştim ben hocam. Orada yazan şekilde gönderdikten 30-45 dk sonra para paycell'e geçmişti. Sonra da gün içinde limitleriniz güncellenecektir diye sms geldi. Bu sms'ten yarım saat sonra limitlerim yükselmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 kuponu kullanarak alış veriş yaptım kuponları sorunsuz kullandım.
n11 250/50 kupon vermişler bir tane hiç bir yerde geçerli değil. Bu kadar boş kampanya görmedim. a4 kağıt bile alamadım be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 TL ve üzeri Oyun harcamasına 10 TL Hediye kampanyasında ''Playstore'' üzerinden alınan oyunlar geçerli mi acaba ? Steam, playstation geçiyor ama burda durum nasıldır. Hangi firmalar üzerinden geçtiği yazmıyor hiç bir yerde.
-
paycell ile elektrik faturası ödeyeyim dedim. CK Boğaziçi anlaşmalı kurumlar arasında yok. İstanbul'un neredeyse yarısı CK Boğaziçi kullanıyor. Çok saçma değil mi CK boğaziçi ile anlaşma yapmamaları. Rakip grup falan mı CK Boğaziçi'nin sahibi nedir anlamadım.
Olay CK nın kendisi ile alakalı.
CK nın sitesinden bile tek çekim ödeme yapamıyorsunuz illa 2 taksit olacak..
fastpay ile ödeyebiliyorum CK'yı. ama paycell ile olmuyor. fastpay yaptıysa paycell'in de yapabiliyor olması lazımdı diye düşünüyorum.
Ben bir ara böyle salaklığa düştüm dedim Paycell' den yatırayım hem 10 TL iade gelir hem de faturayı ödemiş olurum yükledim Paycell' e uygulamada yok dedim internet sitesinden öderim girdim siteye orada da ne göreyim 2 taksit aşağısı ödeme yani tek çekim almıyor e paycell malum ödemeyi siteden de yapamadım o zamanlar (geçen sene) parayı Iban a attım 10 TL iade almak bir kenara 5 TL de iban transfer ücreti vererek faturayı başka yerden ödedim
Paycell; oldubil, param, moneypay, vodafonepay gibi platformlara ek olarak FUPS'u da engellemiş. Bilgilerinize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 13 Aralık 2021; 15:35:22 > -
Çok iyi olmuş
Fups trendyolda olmuyor mu zaten paycell ile alakasi nedir vur kaç mi yapiyordunuz?
Bisu kampanyasından faydalanmak için bisu uygulaması üzerinden mi satın alma yapmamız gerek yoksa kapıda paycell ile mi ödeyelim?
Bisu app. İle online ödeyin hocam.
-
Valla bir haftadır 3d hata veriyor. İnternetten hiç bir şekilde ne fatura ödeniyor ne alışveriş yapılıyor. Aradım sorun yok bir kaç müşterimiz dile getirmişti bekleyin diyor. Güzel çözüm. Ayrıca diğer bankalar gibi mobil doğrulama olsa işimize yarar
-
hesaba para transferi yap dedik,maalesef işlemini gerçekleştiremiyoruz diye hata verdi ama paycellden para çıkmış,bankaya gelmemiş.Benzer durumu yaşayan forumdaş var mıdır?Ne yapmak lazım böyle durumda?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X