İnternet harcamalarındaki sorun hala devam ediyormu, düzelen varmı? |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (226. sayfa)

-
-
Benim Paycell de ekli olan garanti sanal kartımı limit olmasına rağmen kullanamıyorum hata veriyor bir şeyler deniyorlar galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devam ediyor. Para yüklemelerde de sorun devam ama paycell kabul etmiyor. Daha sorunun var olduğunu bilmeyen çözümü nasıl yapacak oda ayrı sorun
-
Para yukledim sistemsel hata dedi parayi da cekmis. Beklesem gelir mi yoksa direkt kayit mi acmaliyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bi saat kadar bekleyın tekrar gelme ıhtımalı var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam evet market gözükür.
Konusu bura değil sadece bilgilendirmek istedim Kassa' ya banka kartı ile para yükleme esnasında artık %0.60 takas komisyon bedeli kesiyor umarım bu diğerlerine de sıçramaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende takas komisyon bedeli 0 tl gözüküyor.Ücret alırlarsa kendi ayaklarına sıkarlar.Paycell de alıyordu ama kullanan yoktu ne zaman banka kartındam komisyonu kaldırdılar millet paycell i keşfetti.
Bende de ilk yüklemede almadı sonra tekrardan denedim bu sefer takas komisyon bedeli çıktı her gün ilk yüklemede almıyor mu yoksa artık bu ücreti her yüklemede almaya başlayacak mı bilmiyorum ama böyle devam ederse uygulamayı sileceğimquote:
Orijinalden alıntı: meeb
bende takas komisyon bedeli 0 tl gözüküyor.Ücret alırlarsa kendi ayaklarına sıkarlar.Paycell de alıyordu ama kullanan yoktu ne zaman banka kartındam komisyonu kaldırdılar millet paycell i keşfetti.
açıkçası kampanyası yok ,faydası yok , benden eft de ücret alan garanti ve halkbank sına gıcıklık olsun diye parayı ordan aktarıyorum başka da bir yararı yok yani.Ha haklarını yemeyeyim referans kampanyasından 2 kişiden 30 tl geldi okadar.
Gözümüz aydın. Yepyeni bir ücret daha çıktı. Takas komisyon bedeli!!!!!!!!!
Bugün itibarıyla kassa hakkın rahmetine kavuşmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 20 Aralık 2021; 0:7:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle bankalardan kaynaklı bir durum ve diğerlerine de sıçrayacaktır.Bunda ön ödemeli uygulamaların kampanya lar için kullanılması, eft amaçlı para transferleri etkili olmuş olabilir.Nasıl bir ülkede yaşıyorsak bugün 30 yaşına geldim yıldım artık üç kuruşun hesabını yapmaktan.Eşimle getir den burger söyleyelim dedik kampanya olmadı sonra getir takıldı sonra paycell ödemeyi vermedi. Bu sene kadar kampanya promosyon kovaladığı mı hatırlamıyorum.Çoluk çocuk uygulamaları ile uğraşıyoruz valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 20 Aralık 2021; 0:20:39 >
Kaç yıllık donanımcıyım böyle uygulama görmedim
Arkadaşlar konuda kazı kazan gibi birşey okumuştum sanki o neydi hemen silindi mi yayılmasın diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 20 Aralık 2021; 1:20:3 >
Bir haftadır fatura ödemede 3D sorunu yaşıyorum.Kayıt açtırıdımilgili birimler ilgilenyor dedi çözüm yok.
-
Paycell puan gönderiliyor mu arkadaşlar
evet aylık 1 kere 500 idi sanırım
200 puan gonderebilecek varmi o zaman ücretiyle
-
Ana sayfada biraz aşağı inince Hediye Kartı ve Oyun Pini fırsatları diye bölüm var oradan alıyorsunuz.
-
paycell kadar iğrenç ödeme sistemi görmedim denizbank ile anlaşması var diye fastpay den cuma akşamı para gönderdim hala bakiye yüklemesi yapılmadı mail gönderdim dekont attım gönderici ibanı yazmanız gerekiyor yoksa işlem yapamayız dedi fastpay de iban yok t.c ve gsm üzerinden dekont oluşturuyor dedim hala aynı şeyleri söylüyorlar paramın üstüne yattılar fastpay ile görüştüm bizde iban yok gsm üzerinden işlem yapıyoruz diyor bende btk dan turkcelli bddk dan denizbankı şikayet ettim para gelsin iki hesabı da kapatacağım yeter artık havale yapıyoruz yine sorun yaşıyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X