Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.461
Cevap
572
Favori
2.036.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var aynı durumdayım, alıcı bankaya topu atıyorlar ama alakası yok. Akşama kadar sorunun kendilerinde olduğunu anlarlar sanırım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de aynı sorun var ibana enparaya attık hala geçmedi bilen arkadaşlar ne yapmalı ulasdik 24 saatte ulasmassa form dolduralım diyorlar

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Para ortadan kayboldu. E-mail gönderdim bakalım.

• Az önce 50 TL havaya uçtu, kayıtlı ibana 50 TL yolladım sistemsel hata var dedi köşeden çıktım ama 50 TL gitmiş bile hesaptan. İbana para gelmediği gibi 50 TL den olduk. Aradım bana diyor ki uygulama içinden mail at dedi. Maili attık bakalım ne olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkutucu, herkeste aynı sorun olmuş

• 3K demin attım enparaya para gg wp oldu.Eposta attım ne yapacağız bakalım

• candzh kullanıcısına yanıt

alabildiniz mi hocam ne yapmak gerekiyor ben 3K kaptırdım

• IBAN a göndermede kesinlikle sorun var, cüzi bir miktar göndereyim dedim, önce işlemi red etti, sonra para gitti göründü, sanırım 24 saat içinde hesaba geçmezse PAYCELL e geri gelir, havuzda kalan EFT ler bu şekilde işlem görür, 24 saat içinde gelmezse ekran görüntüsü ile PAYCELL, adı olan ama şu anda hiç bir şey yapmadan memleketin içinden geçen Merkez Bankası ile iletişime geçmesi lazım, 24 içinde para dönmezse bu şekilde yapın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 15 Aralık 2021; 22:35:27 >
  • Uygulamadan cıkıs yaptım komple dünden beri giriş yapılamiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paranızı geri aldıktan sonra Paycell'den yavaş yavaş çekilmenizi öneririm. Bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi, kendisini diğer "elektronik para ve ödeme kuruluşları"'(*)ndan izole ediyor, finansal etkileşimi kesiyor.

Bu kuruluşlar neden var? Mobilite, hız ve bürokrasinin azaltımı için. Yani aracı olmadan, çok daha hızlı ve bürokratik engeller olmadan alışveriş ve para aktarımı için.

Şimdi Turkcell tüm diğer benzer kuruluşları engelledi. Ne oldu? Hiç ama hiçbir avantajı kalmadı. Ne olacak? Tabiki de kimse bu yapıyı kullanmayacak. Paycell, kampanyaları ile yakalayabildiği sazanlar hariç, azalarak bitecek.

Özetle müşteri olarak size karlı, avantajlı gelmeyen finansal kurumla çalışmamalı, onların ürü ve hizmetlerini kullanmamalısınız. Çünkü aynısından 50 tane daha var.

Paycell, VodafonePay, aynı kalitesizlik maalesef. Bir de belki bilmezsiniz ama Türk Telekom'un Pokus platformu var, bunların kardeşi. Kimse kullanmıyor. Adamlar kartla para yatırmayı engelledi. Kendi ayağına erkenden sıktı, ötenazi hakkını kullandı.

Okuyun, araştırın, öğrenin.

(*):

• grandprix kullanıcısına yanıt
    24 saat değil, mesai sonuna kadar bir yanlışlık var (isimde, hesap no da vs.) ise Banka havuzunda durur ve gönderen kuruma iade edilir.

Burada durum farklı, para Paycell den çıkmamış görünüyor...

Kendi içlerinde bir sorun var.

• Paycell müşteri hizmetleri asla hatayı kabul etmiyor sizde bir sorun var diyor 😁 mail ile yazıyorum 24 saat sonra yanıt geliyor iletildi 💨

• Twitter dan bayağı şikayet etmiş madurlar..

• 3D sorunu yetmezmiş gibi şimdide para yatıramıyorum hesabıma.

• 24 ü geçti saat.. Fena vurgun yaptılar.

• Yeni yeni iade işlemi yapiyorlar

• Arkadaşlar banka sorunu yaşanmıştı şuan paycell e bakiye geri geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi benim iade oh be, bir daha ibana para yollama olayı bitmiştir benim için.

• Hattım faturasız İncehesapta 525 puanım var 160 tllik alışveriş yapmak istiyorum hata veriyor nedendir başına gelen ve çözen var mı?

• zenmate kullanıcısına yanıt

Hocam paranızı geri alabildiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.