< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ödeme yaptığınızda ilk hediye olanı kullanır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vallahi o kadarını bilmiyorum deneyip görmeniz lazım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hattımı yeni turkcell'e geçirdim, bu puanla satılan kodlarda bir limit var mı yoksa istediğimiz kadar alabiliyor muyuz? |
Kod değil mobil ödemede geçerli kupon veriyor ve evet var; geneli 30 günde 1 kere alınabiliyor sadece. |
Bazı kuponlar 2 ya da 3 kezdi en son, değiştirmedilerse bir ay içerisinde. (burger king, kahve dünyası gibi) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell kart mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tahmin ettiğimiz gibi mağazadan fatura ödeme kampanyası yatmadı. mail attık bekliyoruz. |
İşkembeden sallayanlar olmuş doğrusunu yazalım Geçen ay hiç işlem olmazsa paycell kart da 1 TL kesiyor kısaca ayda en az 1 işlem yapın. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2021; 20:12:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben aktif kullanıyorum yalnız karti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |