kuponlarını gör kısmını açıp sola kaydır harcadığım puanlar kısmında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
kuponlarını gör kısmını açıp sola kaydır harcadığım puanlar kısmında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUPON SEPETİ -- 30 Kasım 2021; 13:48:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
sistem hatası değil paycell bazen böyle yapıyor 1 puana 50 TL kuponlar verdiği de olmuştu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell uygulamasında oyun pini nasıl alınıyor arkadaşlar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
paycell açılınca anasayfada biraz aşağı in görürsün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada alışverişlerinde, Turkcell faturasına yansıtarak ödeme mümkün olacak https://webrazzi.com/2021/11/30/hepsiburada-alisverislerinde-turkcell-faturasina-yansitarak-odeme-mumkun-olacak< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 30 Kasım 2021; 20:44:59 > |
Arkadaşlar incehesap dan bir ürün alacaktım. Paycell QRC hazır limitimi kullanarak odeme yapmak istiyorum. Fakat her seferinde hata alıyorum. Kuponum vardı. Onu kullanamıyorum. Bu durumla karşılaşan oldu mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En azından haftada bir veya iki haftada bir yenilense güzel olurdu 30 günde yenilenmesi biraz uzun geldi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |