Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.471
Cevap
571
Favori
2.037.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kuponlarını gör kısmını açıp sola kaydır harcadığım puanlar kısmında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni getir banabi kuponları falan turkcellli olmayıp puan biriktirenler için iyi. ama sayılı heralde getir 20 kalmış mesela sadece, ben 50 10 falan almıştım.

• Ya bu paycell herseyi kısıtladı ayda 1 kupon alma ne yahu
    ne yaptigi da belirsiz ben dun gordum kuponlari getir 25tl 50tl vs varken bugun 20tl koyarak güncellemişler mi

Sabah o kuponlari 10 puana mi verdiler saat kacta sistem hatasi mi yaptilar ki 😕

Turkcell dışı aliyor mu bu kuponlari hocam
    Sayılı falan degil kaldirildi dun 50tl vardi evet ben almadım suan tam ne koyacaklarini bilemediler bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUPON SEPETİ -- 30 Kasım 2021; 13:48:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekeskin1126 E kullanıcısına yanıt
    Şuan kupon kullanim sistemi tam oturmadi siparis vermeyin mağdur olursunuz cunku koyduğu getir kuponlarinin cesitli limitleri vardi dun bugün sadece 20tl kupon var bilginize

• Kuponları kaldırdıklarını sanmam, uzun zamandır böyle cazip kuponlar gelmediği ve puanlar kullanılmayıp biriktiği için alan çok olmuştur. Çoğu bitti zaten, kalanlar da 1-2 güne biter. Puanlar internet harici hiçbir işe yaramıyor çünkü. Bu arada puanınız çok fazls bile olsa kullanım sınırı koymuşlar, birkaç kupon alınca hakkın doldu diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUPON SEPETİ K kullanıcısına yanıt

sistem hatası değil paycell bazen böyle yapıyor 1 puana 50 TL kuponlar verdiği de olmuştu.

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt

Paycell uygulamasında oyun pini nasıl alınıyor arkadaşlar?

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt

paycell açılınca anasayfada biraz aşağı in görürsün

• webrazzi
    Hepsiburada alışverişlerinde, Turkcell faturasına yansıtarak ödeme mümkün olacak
    https://webrazzi.com/2021/11/30/hepsiburada-alisverislerinde-turkcell-faturasina-yansitarak-odeme-mumkun-olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 30 Kasım 2021; 20:44:59 >
  • Arkadaşlar incehesap dan bir ürün alacaktım. Paycell QRC hazır limitimi kullanarak odeme yapmak istiyorum. Fakat her seferinde hata alıyorum. Kuponum vardı. Onu kullanamıyorum. Bu durumla karşılaşan oldu mu

• Toressss T kullanıcısına yanıt
    Benim puanlar boşa gitti ince hesap para bize gelmedi diyor paycell bizden çıkmış diyor 10 gündür çözülmedi

• Arkadaşlar eft gönderirken hata verdi ücretini iade etmediler, kayıt oluşturdum 1 aydır ortada yok hala bunları nereye şikayet edebilirim...

• Yemek sepeti kuponları gelmiş güzel oldu

• alexxson kullanıcısına yanıt

En azından haftada bir veya iki haftada bir yenilense güzel olurdu 30 günde yenilenmesi biraz uzun geldi

• Beyler 201 tl yükleme yaptım. Ne kadar vakit sonra haftalık 5 gb yüklenir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyol dan bir türlü harcama yapamadım çözümünü bilen var mı

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.