< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 14 Mayıs 2025; 18:1:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1313. sayfa)

-
-
Mcc kodu olayı sadece paycelle de yok. Parapola denen ödeme siteminde de var görünüyor. Maalesef biz müşterilerin bilme şansı yok. Kasa görevlilerinde bileceğini sanmam.
-
Sağol hocam bugün markette kullandım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell hattımla hesap açmıştım. Sanal kartları kullanamıyordum.
Sanal kart açıldıktan 5-6 gün sonra dijital platformlara kartı ekleyip harcama yapabildim. Hesap doğrulama yapmadım. Bilgilerinize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bana bu hafta hem salla kazandan 50 ye 25 verdi hem de market akaryakıt kampanyası için %15 verdi, çakışır diye önce kasadan 50 tl ödeme yaptım QR ile, anında 25 geldi, arkasından da 1000 tl QR ile ödeme yaptım ona da 150 geldi , gelenleri de banka hesabıma çektim 6.40 tl masraf karşılığında. bir yorumcudan okumuştum iki kampanya birleşmiyor 50 ye 25 vermiş ise boşa market yapmayın 25 veriyor diye, iyiki uyarmış ve dikkate almışım yoksa para boşuna gitti
-
Maalesef 2 aydır filan birleşmiyor.
-
Onaysız hesaplarda hesaba para yükletiyor mu uygulama üzerinden?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemeksepeti mahalle 750 tl uzeri harcama kampanyası na dahil oluyormu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ay market veya akaryakıt
kanpanyası geldimi?
-
Geldi migrostan kullandım bile
Salla kazanda barem yükselmiş. 350/50 verdi az önce.
-
Trendyol kampanyasi ile birlesir mi acaba?
Maalesef paycell'de artık kampanyalar birleşmiyormuş.
-
Playstore
Google Play hediye kodu yükleme
Paycell salla kazan 350 tl harcamaya 50 tl verdi ama bunun son tarihi ne zaman belirtilmemis.Bilgisi olan var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 19 Mayıs 2025; 16:27:26 >
Salla kazanlar perşembeden perşembeye kadar geçerli. en geç çarşamba günü harcama yapman lazım.
-
Bu salla kazanda bana bir defa 50 TL verdi ama kullanmadım çünkü yapılacak ödemenin faturaya yansıtılması şartı vardı. 3 yılda sadece 1 defa para ödülü verdi oda bu şekilde olmuştu. Onun dışından bana hep puan veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X