Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.461
Cevap
573
Favori
2.036.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    gecmiş olsun uğraşıp duracan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3D koruma sms gelmeyen arkadaşlar Paycelle desteği arayın ve kayıt açtırın. Ben youtube ödemesi yapmaya çalışırken 3D sms gelmedi destekle konuştum ertesi gün sorun düzeldi.

• 3D sms sorunu düzelmiş bende an itibariyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaten birşey çıkmıyor boşver

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

Yanacağını zannetmem, en kötü kayıt açtırır yine alırsınız yeni 500’lük alışverişinize 100 lira iadeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde geçmedi nasil iade alabiliriz

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

ya tosla ya çekeceksiniz ya da altın gümüş alıp satacaksınız

• berkeonline B kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi bim'de alışveriş yaptım. Hediye para geldi. Yanmamış.

Hediye para geri alınır aynı kampanyadan tekrar yararlanırsan kampanya hakkın yanmamış sayılıyor. Gecen aylarda ben başka bir kampanya olan dijital platform kampanyası kapsamında youtube ödemesi yapmıştım. O kampanyada da malum o ay içinde tek bir kez yararlana biliyorsun. Youtube parayı çekemediği halde youtube ödemesi gerçekleşmiş gibi para çekilmiş ve 15 TL iade gelmişti. Sonra 30 TL geri geldi 15 TL geri alındı. Aynı gün içinde 3 defa tekrar etti olay. 4 denemede en sonra youtube gerçekten parayı çekebildi 15 TL hediye para tekrar geldi.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    İşin içinde paycell olunca hiç beklemiyordum ama hakkımı yakmadı paycell tebrik ediyorum.

O konuda haklısın valla. Sağı solu belli olmaz da bunların. Bazen bilgi paylaşırken bu firmalar yüzünden korka korka paylaşıyorum çünkü sessiz sedasız değişiklik yapıyorlar ve bilgi paylaşan insanlar bir anda onlar yüzünden yalancı duruma düşebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Kasım 2023; 18:20:55 >
  • fagala kullanıcısına yanıt
    Herkese gelmiyor, kişiye özel geliyor

• Yedek kullanmadığım hattımı taşıdığım için paycell sim kart bloke uyarısı veriyor. 0850 li numarayı aramamı istiyor.Ama paket boş dakika yok.3-5 dakika arama lazım nasıl elde edebilirim hediye falan? Bu paycell sim blokesini kaldrmanın başka yolu var mı? Eskiden kola cips kodları falan vardı. Yada 2222 ye gönderilen mesajlar vardı dakiaka hediyeli.Var mı parlak fikri olan?

• Turkcell uygulamasını yükle salla kazan vardı sanırım şansını dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paycell yüklemesi enparada şuan sonradan taksitlendirme ile taksitlendirilebiliyor. Acaba sistem hatası mı yoksa tekrar mı getirildi bilmiyorum.

• Kredi karti ile para yükleme dun %2 idi bir gun %3 olmus, kırk yılda bir lazım oldu sansa bak, önerebileceginiz baska yer yok mu

• Yakın zamanda Pasaj iadesi alan oldu mu?

• edippp kullanıcısına yanıt
    vodafonepay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • transfer ücretli olmuş sanırım.

• 
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.